Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (13 Mobil) - 4 Masaüstü13 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Güncelleme neler getirdi bilgisi olan varmı?

Gorunmez zombiler.

Gorunmez zombiler 47de geldi

Valla 5ay once bırakmsıtım suan 3 haftadır gunde min 6-7saat oyundayım bu patche kadar hiç denk gelmedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gorunmez zombiler.

Valla 5ay once bırakmsıtım suan 3 haftadır gunde min 6-7saat oyundayım bu patche kadar hiç denk gelmedi.

Bana 1 kere 47de geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gorunmez zombiler.

Bana 1 kere 47de geldi

1kerenin günahı olmaz bu patchden sonra 3 defa oldu 30dk içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 13 Ağustos 2014; 21:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

kamp iyi olmuş, deniz manzaralı falan

aşağıdan balık tutup da kızartıp yeseydiniz, sonra da uyuma vs.. iyice roleplay server lazım bana

Oltayı bulamadık henüz hocam ama ateşte et pişirip yedik

Spartacus ; Seni steamde bulacagım olum bulacagım seni :D ( Bulamadı )

Fazla arama Steam ID : Sp4rtacus_
    Bende seni Dayz'de bulazaağımm tepene çökeceğim (Arıyor)

Ekliyorum hocam :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

kamp iyi olmuş, deniz manzaralı falan

aşağıdan balık tutup da kızartıp yeseydiniz, sonra da uyuma vs.. iyice roleplay server lazım bana

Oltayı bulamadık henüz hocam ama ateşte et pişirip yedik

Spartacus ; Seni steamde bulacagım olum bulacagım seni :D ( Bulamadı )

Fazla arama Steam ID : Sp4rtacus_
    Bende seni Dayz'de bulazaağımm tepene çökeceğim (Arıyor)

Hocam tam bulamadım . bana link olarak verseniz 3-4 tane cıkıyor :/

• İyi bir pc'm olsa alırdım.
  • Beyler cidden oyun sıktı 200 saat olmuş oyun sürem daha giremiyorum eğlenemiyorum verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

tek değilim arkadaşlarla oynuyoruz baya yakınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Beyler cidden oyun sıktı 200 saat olmuş oyun sürem daha giremiyorum eğlenemiyorum verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

Ara verme zamani gelmis bi 2-3ay girme ben 5ay sonra canim cekti

• quote:

quote:

Beyler cidden oyun sıktı 200 saat olmuş oyun sürem daha giremiyorum eğlenemiyorum verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

bir aydır girmiyorum biraz daha bekleyim o zaman cidden eskiden büyük bir zevkle oynardım şimdi hiç ilgimi çekmiyor

• Bunlar bugün oyunda bulduğum kitaplar :/ kitap okuma varmı bilmiyorum ama 1 sayfa kopartabildim sadece :/

Bunlarda First Person serverlardan ( Hard core ) ( Korku oyunu gibi oluyor gece tek başına :P )

• quote:

quote:

quote:

bir aydır girmiyorum biraz daha bekleyim o zaman cidden eskiden büyük bir zevkle oynardım şimdi hiç ilgimi çekmiyor

Klasik oynayan herkez aynini yasiyor benim 5ayimi aldi

• Riqus kullanıcısına yanıt
    Kitap okuma var dostum kitapları rakamlardan birine atayım o rakama basınca kitabı okuyorsun
  • Bir sürü silah,yiyecek,mermi,tamamen askeri giysi,askeri çanta,mosin buldum mosin için dürbün buldum bir sürü sey buldum 2 saate yakın kosturdum servera reset geldi tekrar aynı server girdim ve hop hersey gitmis yepyeni bir karakter gelmiş onca emek boşa gitti diyecek hiçbisey yok.Niye böyle oluyor anlamıyorumki arkadaşlarda benim gibi reset geldikten sonra girdi oyuna onların karaktere bisey olmadı bana oldu.
  • quote:

Bir sürü silah,yiyecek,mermi,tamamen askeri giysi,askeri çanta,mosin buldum mosin için dürbün buldum bir sürü sey buldum 2 saate yakın kosturdum servera reset geldi tekrar aynı server girdim ve hop hersey gitmis yepyeni bir karakter gelmiş onca emek boşa gitti diyecek hiçbisey yok.Niye böyle oluyor anlamıyorumki arkadaşlarda benim gibi reset geldikten sonra girdi oyuna onların karaktere bisey olmadı bana oldu.

Eger sen oynarken reset geldiyse ; silinmesi normal .

arkadaslarinin ise . Reset gelmeden cikmislar reset geldikten sonra girince her sey durur. ( boyle anladim )

ayrica oyunun basinda soyluyor oyun alfada bunun gibi teknik sorun resetleme ve buglar olabilir diyor . Zaten ona gore kabul ediyorsun.

banada oluyor sahsen ben sinirlenmiyorun bir oyun yuzunden sinirimi bozucak degilim .

• +80 saat oynama sürem oldu . 2 arkadaşımla beraber oynuyorum fakat ne hileye , ne görünmez zombiye denk geldim . PVP için girdiğimiz serverlar 20/30 , 35/40 gibi sunucular . Eğer oyunu hergün 7-8 saat değil de , günde 2-3 saat oynarsanız oyundan sıkılmazsınız .

Ayrıca v.48 hotfix olarak gelicek demişlerdi . V.47'de gelen sorunların çözüleceğini söylemişlerdi . Gördüğüm kadarıyla v.47den gelen sorunlar hala duruyor . Özellikle nesne attıktan sonra karakterin donması gibi . Fakat duvardan bakma sorunun çözülmesi iyi olmuş . Berezino bomboş diyodum . Dün nerdeyse 6-7 tane adam vurdum tek sunucuda karakol içinde . Tabi duvar bugundan bakamadıkları için üst katta kim var bilmiyolar

Son olarak ; son güncellemede size doğru koşan zombiyi öldürdükten sonra koşmaya devam etti mi ? Dün baya uzaktan koşarak zombi geliyodu . 3-4 mermi attım . Koşmaya devam etti . Yanımdan geçip gitti bi anda yok oldu . Normal öldürdüklerim ise öldükten 2-3 saniye sonra titreyerek yok oldular

Bu arada youtube kanalımda ilk bölümüm . Beğenip abone olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 14 Ağustos 2014; 11:33:53 >

• LAN server nasıl kuruluyor ya
  • Bayadır oyuna girmiyorum, internetten göz gezdiriyordum bazıları 15-20 dk oynadıktan sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyormuş. Bunun bir çözümü var mı ? Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama karşılaşan arkadaşlarım var, oyunu bayadır oynamadığım için bu gelen güncelleştirmeler yüzünden mi oldu yoksa onlarda mı hata vardı anlayamıyorum var mı bu konu da bilgisi olan ?
  • quote:

quote:

Bir sürü silah,yiyecek,mermi,tamamen askeri giysi,askeri çanta,mosin buldum mosin için dürbün buldum bir sürü sey buldum 2 saate yakın kosturdum servera reset geldi tekrar aynı server girdim ve hop hersey gitmis yepyeni bir karakter gelmiş onca emek boşa gitti diyecek hiçbisey yok.Niye böyle oluyor anlamıyorumki arkadaşlarda benim gibi reset geldikten sonra girdi oyuna onların karaktere bisey olmadı bana oldu.

arkadaslarinin ise . Reset gelmeden cikmislar reset geldikten sonra girince her sey durur. ( boyle anladim )

ayrica oyunun basinda soyluyor oyun alfada bunun gibi teknik sorun resetleme ve buglar olabilir diyor . Zaten ona gore kabul ediyorsun.

banada oluyor sahsen ben sinirlenmiyorun bir oyun yuzunden sinirimi bozucak degilim .

"Eger sen oynarken reset geldiyse ; silinmesi normal ."

Böyle birşey yok kardeşim sen daha baslayalı 2gün olmadımı ne cabuk dertlere derman olmaya başladın :) önce bir oyunu ögren ordan burdan okduugunu yazma böyle yanlıs seyler yazabiliyorsun oynarken res gelince karakter falan gitmez ne alaka her server res geliyor .

Eger Public yerine private girdiyseniz yada fps deyken hardcore karakter orda oynamadıgıni için 0 olarak baslar ancak ben aynı server girdim diyorsun ozaman ya vuruldun yada buga denk geldin.Karakter 0 lanmsı 0.47olan bir bugdı banda defalarca oldu 0.48de daha olmadı.

@Riqus alpa yazıyor sinirlenmem yazmısın sen daha yeni oynuyorsun yukarda dedigim gibi bi 3-5 ay oyna ondan sonra herşeyini dizdiginde pvp giderken sacma sapan bugdan ölunce gorurum ben sinirleniyormusun sinirlenmiyormusun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 14 Ağustos 2014; 14:40:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Bayadır oyuna girmiyorum, internetten göz gezdiriyordum bazıları 15-20 dk oynadıktan sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyormuş. Bunun bir çözümü var mı ? Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama karşılaşan arkadaşlarım var, oyunu bayadır oynamadığım için bu gelen güncelleştirmeler yüzünden mi oldu yoksa onlarda mı hata vardı anlayamıyorum var mı bu konu da bilgisi olan ?

Oyun içnide dedigini hiç yaşamadım yaşayan arkadasımda olmadı hiç ancak ben oyundan cıkarken durduruldu hatasını 3-5kere aldım yabancı forumlara bakmalarında fayda var tr de bulamadılarsa illaki vardır yaşayan .

http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=4311.0

• quote:

quote:

quote:

"Eger sen oynarken reset geldiyse ; silinmesi normal ."

Böyle birşey yok kardeşim sen daha baslayalı 2gün olmadımı ne cabuk dertlere derman olmaya başladın :) önce bir oyunu ögren ordan burdan okduugunu yazma böyle yanlıs seyler yazabiliyorsun oynarken res gelince karakter falan gitmez ne alaka her server res geliyor .

Eger Public yerine private girdiyseniz yada fps deyken hardcore karakter orda oynamadıgıni için 0 olarak baslar ancak ben aynı server girdim diyorsun ozaman ya vuruldun yada buga denk geldin.Karakter 0 lanmsı 0.47olan bir bugdı banda defalarca oldu 0.48de daha olmadı.

@Riqus alpa yazıyor sinirlenmem yazmısın sen daha yeni oynuyorsun yukarda dedigim gibi bi 3-5 ay oyna ondan sonra herşeyini dizdiginde pvp giderken sacma sapan bugdan ölunce gorurum ben sinirleniyormusun sinirlenmiyormusun :)

Hocam sizde dovseydiniz bizde ogreniyoruz :D neyse tamam haklisiniz

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.