Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynamadan konuşmak iyi değilmiş bugün bunu öğrendim.Buglarıyla ve fizik motoruyla beni kendinden soğutmuştu.Sonra kanım tekrar ıında ve kürekli versionunu indirip denedim(pcim kötü,kldırıp kaldırmaycağını öğrenmk için) very low da iken görüntü bana o kadar güzel geldiki başım döndü.Very highı düşünemiyorum bile,en düşük ayrlrda akıcı bir şekilde oynadım fakat kürekli olduğu için midir bilmm ama inanılmaz derecede lag vardı buna rağmen çok güzeldi.Forumdan bir arkadaşla anlaştık kısa zamanda dayz alacağım ondan.Bu arada aklıma takılan birkç soru var:

1-Girdiğim bir sv de araba,jeep gibi araçlr vrdı,oyuna araçlar eklendi mi ?

2-Orinal ile korsan arasındaki fps frkı çok mudur ? (Orjinale geçince artr mı azalır mı)

3-Orjinalde bu kadar lag vr mıdır ?

Evet arkadaşlar çok uzn oldu kusuruma bakmayın görüşlerimi belirtmek istedim herkeze şimdiden teşekkür ediyorum iyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Eklenmedi henüz . 0.46 güncellemesinde bisiklet ve kamp gelecek . (şuan exprimentalde bisiklet var )
    2-Korsan oynamadım ama artış olacaktır gibime geliyor ama çok fps artışı bekleme max 5-6 fps oynar gibime geliyor.
    3-Lag internet hızına bağlı.Akk dolu olmasına rağmen lag olmadan oynayabiliyorum.
    Ek olarak buglardan kafayı yeyip ölünce konuya gelip dır dır yapacaksan alma oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein

Oyunu oynamadan konuşmak iyi değilmiş bugün bunu öğrendim.Buglarıyla ve fizik motoruyla beni kendinden soğutmuştu.Sonra kanım tekrar ıında ve kürekli versionunu indirip denedim(pcim kötü,kldırıp kaldırmaycağını öğrenmk için) very low da iken görüntü bana o kadar güzel geldiki başım döndü.Very highı düşünemiyorum bile,en düşük ayrlrda akıcı bir şekilde oynadım fakat kürekli olduğu için midir bilmm ama inanılmaz derecede lag vardı buna rağmen çok güzeldi.Forumdan bir arkadaşla anlaştık kısa zamanda dayz alacağım ondan.Bu arada aklıma takılan birkç soru var:

1-Girdiğim bir sv de araba,jeep gibi araçlr vrdı,oyuna araçlar eklendi mi ?

2-Orinal ile korsan arasındaki fps frkı çok mudur ? (Orjinale geçince artr mı azalır mı)

3-Orjinalde bu kadar lag vr mıdır ?

Evet arkadaşlar çok uzn oldu kusuruma bakmayın görüşlerimi belirtmek istedim herkeze şimdiden teşekkür ediyorum iyi geceler

1-) Araçlar şuan yok
    2-) Arasında yaklaşık 5 FPS fark var . Mesela korsanda 25 FPS alıyosan , orjinalde 30 fps alırsın .
    3-) Lag korsandaki kadar yok . Ve daha çok server var .

Bende korsan oynuyodum . Geçen hafta orj. aldım . Memnunum .

• Öncelikle cevaplarınız için sağolun, 10dk ya da 15 dk da bir çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bunun bir çözü mü yok mu yoksa korsan diye mi böyle yapıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein

Öncelikle cevaplarınız için sağolun, 10dk ya da 15 dk da bir çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bunun bir çözü mü yok mu yoksa korsan diye mi böyle yapıyor ?

Orjinal versiyondada "Çalışmayı Durdurdu" hatası var fakat 10-15 dakikada bir olmuyor . Bazen hiç olmuyor . Genellikle server değştikten sonra oluyor . 2,3 gün önce bende nerdeyse hiç olmuyordu . Dün 5 saat içinde 3 kere hatayı aldım . Umarım 46da veya araya hotfix koyarak düzeltirler . Berezinoda tam yolun ortasında oyun kapandı dün . Bi girdim adam kanıyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 28 Haziran 2014; 11:52:02 >
  • Arkadaşlar Dayz nasıl oynayabilirim nereden ne indirmem veya satın almam lazım her şeyiyle anlatabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbrks

Arkadaşlar Dayz nasıl oynayabilirim nereden ne indirmem veya satın almam lazım her şeyiyle anlatabilecek biri var mı?

Dostum şu konuyu incelehttp://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1863.0
  • Üzgünüz Ziyaretçi, bu forum'dan yasaklandınız!.
    Yasağınızın bitiş süresi bulunmamaktadır.

Daha önce hiç girmediğim siteden nasıl yasaklanmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbrks

Üzgünüz Ziyaretçi, bu forum'dan yasaklandınız!.
    Yasağınızın bitiş süresi bulunmamaktadır.

Daha önce hiç girmediğim siteden nasıl yasaklanmışım

VPN gibi bişey kullanıyomusun ? O yüzden olabilir .
  • Hocam aynı sıkıntı ben ve arkadaşlarımda da oluyor. Serverler 64bite mi geçti ? Ondan mı oluyor bilmiyorum ama çok sinir bozucu.0.46 ile olmaz bi gece bakıp düzeltseler iyi olur.
  • 64 bite geçtilerse bana yarar bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Hocam aynı sıkıntı ben ve arkadaşlarımda da oluyor. Serverler 64bite mi geçti ? Ondan mı oluyor bilmiyorum ama çok sinir bozucu.0.46 ile olmaz bi gece bakıp düzeltseler iyi olur.

Bi air'e gidelim dedik Gorka'dan . Yolda 1 kere "çalışmayı durdurdu" hatası verdi . Hadi gittik lootladık falan airi . Bi binaya daha bakalım dedik . Hop yine "çalışmayı durdurdu" . Çıktık ordan military base gittik . Allahtan ordada vermedi . Eğer şu "Çalışmayı Durdurdu" hatası yüzünden ölürsem bu karakterde kafayı yerim . Ama herşeye rağmen çoook iyi bi loot oldu

Bulduğumuz mermilerin haddi hesabı yok Kuzenimde 100'e yakın mosin mermisi var . Bende 150'yi geçik magnum mermisi var . Kasklar damage dışında aynı . Çantalarda aynı . Hani biri üstümüzü görse dicekki "Bunlar dupe yapmış"

• Uçarlı kaçarlı hackerlı hackersız yeni bölüm yayında..

• DayZ'yi daha iyi yapacak 6 geliştirme;http://www.gamespot.com/articles/six-upcoming-developments-that-will-change-dayz-for-the-better/1100-6420740/

Yazı çok uzun ve ingilizce ama dikkatimi çeken bir bölüm var. ''DirectX 10 veya 11 uygulanmasında dramatik(etkileyici) ve gözle görülür grafik kalitesi farkı, ayrıca oldukça önemli performans değişikliği olacak.'' Yazıda daha çok güzel şeyler söylüyor. İnşallah bunları yapmaları fazla uzun sürmez. Oyuna ve yapımcılarına sürekli ana avrat söven biri olarak bu yazı beni heyecanlandırdı açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 29 Haziran 2014; 14:23:18 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 29 Haziran 2014; 20:50:43 >
  • Çarşamba günü sunucu bakımları sırasında v46 stable olacakmış . Daha özelliklerin listesi bile yayınlanmamışken çarşamba kendisi gelicek . Çok ilginç . Heralde hotfix gibi birşey olucak 45'e .
  • v46da benim bildiğim bisiklet ve çadır sistemi vardı .
  • arkadaşlar arma2 aldım dayz mod da ücretsiz geldi yanında 5 dolar paketin adı bu

arma 2 combined operations

bu buglu oyunla ugraşacağıma bunu oynarım eğer alacak olan varsa birlikte oynarız.
  • Beyler dayz yi almayi dusunuyorum ama bazi sorunlar aklimi karistirdi. Win8 64bit 12gb ram 4gb nvidia gt650m ekran karti i7 islemci var fps sorunu olmaz diye dusunuyorum. Bide surekli oyundan atma sorunu, oyunu durdurma sorunu var falan diyolar herkeste mi oluyor bu olay? Bide bu hackerler falan varmi oyunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holypages

Beyler dayz yi almayi dusunuyorum ama bazi sorunlar aklimi karistirdi. Win8 64bit 12gb ram 4gb nvidia gt650m ekran karti i7 islemci var fps sorunu olmaz diye dusunuyorum. Bide surekli oyundan atma sorunu, oyunu durdurma sorunu var falan diyolar herkeste mi oluyor bu olay? Bide bu hackerler falan varmi oyunda?

Oyunu durdurma sorunu yeni patch ile geldi önceden yoktu. Bende amd fx9370 hd 7870 var ama normalde bile kasıntılar olabiliyor optimizasyon yerlerde şuan,sistemlerle ilgisi yok. Hackerlar var birdenbire yanınıza ışınlanan acayip koşanlar aim hack vs.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.