Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bay97

quote:

Orijinalden alıntı: wegothepower

quote:

Orijinalden alıntı: FeykimÇok

quote:

Arkadaslar bu oyun ne hale gelmis artik herkes birbirinj sorgusuz sualsiz vuruyor fresh spawn bile olsak gorduklwrinde indiriyprlar hemen ne anlami kaldi

Dostum öyle diyorsun da fresh spawnlarda az çakal değil. Geçen 2 tane arkadaşımla girmiştim. 1 tane silahsız yeni spawn olmuş çocuğa rastladık. Aldık yanımıza havaalanına gidiyoduk. Yarım saat falan ilerledik bir şehre girdik. Çocuk silah bulmuş geldi bizi vurmaya çalıştı. Elindeki silah dandik olduğu için vuramadı. İndirdik bizde çocuğu. Biz güvenip yanımıza alıyoruz öldürmüyoruz. Çocuk silah bulduğu anda kafamıza sıkmaya çalışıyor.

Oyunun henüz şu aşamasında ''survival'' adına fazla bir şey olmadığı için insanlar doğal olarak önüne geleni vurmaya başladı. Bende bazen vuruyorum bazen vurmuyorum fresh spawnları. Açıkcası o anki ruh halime bağlı

Bende boyle soyluyorum ama f.spawnlarin ayagini kirip birakiyorum :)

Ayağına ateş etsek garanti kırılır mı ?

%80 kiriliyor 30 kere ates ettim toplamda konusurken oyaladim hepsini tam ayagina 25 inin falan ayagi kirildi hepsi kimbilir ne kadar surunmuslerdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeykimÇok

quote:

Arkadaslar bu oyun ne hale gelmis artik herkes birbirinj sorgusuz sualsiz vuruyor fresh spawn bile olsak gorduklwrinde indiriyprlar hemen ne anlami kaldi

Dostum öyle diyorsun da fresh spawnlarda az çakal değil. Geçen 2 tane arkadaşımla girmiştim. 1 tane silahsız yeni spawn olmuş çocuğa rastladık. Aldık yanımıza havaalanına gidiyoduk. Yarım saat falan ilerledik bir şehre girdik. Çocuk silah bulmuş geldi bizi vurmaya çalıştı. Elindeki silah dandik olduğu için vuramadı. İndirdik bizde çocuğu. Biz güvenip yanımıza alıyoruz öldürmüyoruz. Çocuk silah bulduğu anda kafamıza sıkmaya çalışıyor.

Oyunun henüz şu aşamasında ''survival'' adına fazla bir şey olmadığı için insanlar doğal olarak önüne geleni vurmaya başladı. Bende bazen vuruyorum bazen vurmuyorum fresh spawnları. Açıkcası o anki ruh halime bağlı

Bende boyle soyluyorum ama f.spawnlarin ayagini kirip birakiyorum :)

Ayağına ateş etsek garanti kırılır mı ?

%80 kiriliyor 30 kere ates ettim toplamda konusurken oyaladim hepsini tam ayagina 25 inin falan ayagi kirildi hepsi kimbilir ne kadar surunmuslerdir :)

Adamın ayağını kırıcan sonra bandajlıcan :D ne kanıcak nede baska bişey olucak :D bide adam Energized ve hydrated ise ohooo :D

• m4 ün mermi bitiyodu uçak enkazı bilmem ne aramak zor geldi mermi cıkmıyor dedim çatışmaya gideyim güzel bir temizlik 75lik sarjorune kadar ful modifiyeli akm ve 2000 kadar mermi 5 karakter dizecek kadar item falan güzel mekan oldu m4 ü falanda benden sonrakine bıraktım alabildiğimi gerekli olanı aldım, server resetlenene kadar bu hangara giren ful çıkar

http://imgur.com/R5VUUXJ.jpg
    http://imgur.com/6fckstt.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

m4 ün mermi bitiyodu uçak enkazı bilmem ne aramak zor geldi mermi cıkmıyor dedim çatışmaya gideyim güzel bir temizlik 75lik sarjorune kadar ful modifiyeli akm ve 2000 kadar mermi 5 karakter dizecek kadar item falan güzel mekan oldu m4 ü falanda benden sonrakine bıraktım alabildiğimi gerekli olanı aldım, server resetlenene kadar bu hangara giren ful çıkar

Nasıl bir türkçedir hocam o

• quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

quote:

m4 ün mermi bitiyodu uçak enkazı bilmem ne aramak zor geldi mermi cıkmıyor dedim çatışmaya gideyim güzel bir temizlik 75lik sarjorune kadar ful modifiyeli akm ve 2000 kadar mermi 5 karakter dizecek kadar item falan güzel mekan oldu m4 ü falanda benden sonrakine bıraktım alabildiğimi gerekli olanı aldım, server resetlenene kadar bu hangara giren ful çıkar

Nasıl bir türkçedir hocam o

düzgün anlatmaya kalksam en az 2 katı uzayacak kısa kısa anlaşılacak şekilde yazdım, sonuçta cinayet rapor doldurmuyoruz altta poposu açıkta karakter beklerken hızlıca yazdım geçtim , sadece resimler bile demek istediğimi anlatıyor fazla takılmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2014; 1:05:25 >

• Yeni bölüm yayında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 27 Haziran 2014; 7:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Yeni bölüm yayında

İşte bu be . DayZ'yi bu kanalla sevmiştim . Çok iyi oldu şu ard arda 2 bölüm

• quote:

server ip vereydin gidip toplasaydım
    ne yapmışsın öyle yav

• quote:

oha
    şu akm i bulmak için 30 tane karakol gezdiğim sonra akm i bulup sarjorunu bulamadım air falan arayıp durdum en sonunda dayanamadım koşmaktan sıkılmıştım ama başta yapacağım işi yaptım balota falan gittim aradım falan parçalarını geçtim sarjörünü bulsam yeterdi 10 luk şarjör buldum diye seviniyordum kursağımda bıraktın demekki aramamak lazım yoksa böyle beleş konuyor millet 75lik sarjor nerde cıkıyor ? şu mermi kutularını bile bulmak için uğraşıyordum hiç gidip loot yapmaya gerek yok aslında sonra çatışacam diye gidip ölüyorum biri sıkıyor uzaktan adamı görmüyorum bile

• Arkadaşlar sizce ARMA III mü, yoksa DAYZ mi? Bugün birini alacağım ama karar veremedim. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  • Dayzda çok sık çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sizce neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

Dayzda çok sık çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sizce neden olabilir ?

Normal değil bence ama bende de salak salak yerlerde yapmaya başladı can sıkıcı durum, nick name falanda gidiyor.
  • arkadaşlar yarın dayz almayı planlıyorum fakat pcmin kaldırıp kaldırmayacağından korkuyorum cevaplarsanız sevinirim.

4GB Ram

Ati Radeon HD 4650 1GB 128 bit

i3 530 2.94 GHZ CPU

Akıcı bir şekilde oynatır mı grafikler hiç önemli değil akıcı oynatsın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 27 Haziran 2014; 16:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein

arkadaşlar yarın dayz almayı planlıyorum fakat pcmin kaldırıp kaldırmayacağından korkuyorum cevaplarsanız sevinirim.

4GB Ram

i3 530 2.94 GHZ CPU

VeryLow-Low ayarlarda 10**x*** çözünürlükte 25-30 FPS alırsın tahminimce .
  • quote:

quote:

arkadaşlar yarın dayz almayı planlıyorum fakat pcmin kaldırıp kaldırmayacağından korkuyorum cevaplarsanız sevinirim.

4GB Ram

i3 530 2.94 GHZ CPU

akıcı oynatır mı yoksa kasar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

4GB Ram

i3 530 2.94 GHZ CPU

Kasabilir sehir iclerinde
    Bende 6 ram
    2 ekran karti
    3 islemci var
    50 fps

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

quote:

Normal değil bence ama bende de salak salak yerlerde yapmaya başladı can sıkıcı durum, nick name falanda gidiyor.

bi kaç bilgi edindim ama emin değilim win7 32bit sistemlerde hata verdiğini hakkında güncellemelerle telafi edilir heralde buda
  • quote:

quote:

quote:

bi kaç bilgi edindim ama emin değilim win7 32bit sistemlerde hata verdiğini hakkında güncellemelerle telafi edilir heralde buda

Bu oyunu oynamak için bir pc topladım win7 32 bit kurdum normal oynuyordum sıkıntı yoktu ekran kartını değiştirdim oyun saçmaladı aynen böyle hata vermeye başladı.Oyuna giriyorsun 10 dk sürmüyor hata veriyor atıyordu.Win 7 64 bit kurdum sorun düzelmişti hiç sorun yoktu en son yaptıkları güncellemeden sonra böyle ara ara atmaya başladı.Benim deneyimim bu

• quote:

quote:

quote:

4GB Ram

i3 530 2.94 GHZ CPU

wegothepower'ında dediği gibi şehir içlerinde kasma yaşarsın .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu oyunu oynamak için bir pc topladım win7 32 bit kurdum normal oynuyordum sıkıntı yoktu ekran kartını değiştirdim oyun saçmaladı aynen böyle hata vermeye başladı.Oyuna giriyorsun 10 dk sürmüyor hata veriyor atıyordu.Win 7 64 bit kurdum sorun düzelmişti hiç sorun yoktu en son yaptıkları güncellemeden sonra böyle ara ara atmaya başladı.Benim deneyimim bu

benimde ekran kartı nvidia gt9800 kötü oldugunuda düşünmüyorum ama arkadasın 64 bit beraber oynuyoruz onu hiç atmazken beni 5-10 dkkada bir oyundan atması kötü gerçi benim bi leptop vardı traş onu indirip kurdum win8 64 bit oyundan atmadı fakat bu seferde leptopun özellikleri çok düşük kaldı artık ilerki güncellemelerdeki optimizasyonu bekliycez yapıcak bişey yok.

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.