Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Trex

valla ilk cümleni bile okumadım kusura bakma zamanında ne diyor bi diye okuduk bir şey olmadı şimdi oturup bu 1 sayfa yazını okuyamam

Sükür ceneni kapatiyorsun ne mutlu bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altarın Oğlu Tarkan

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

valla ilk cümleni bile okumadım kusura bakma zamanında ne diyor bi diye okuduk bir şey olmadı şimdi oturup bu 1 sayfa yazını okuyamam

Sükür ceneni kapatiyorsun ne mutlu bize.

daha önce benle de çok atıştın bir şey yazmayım istedim gece gece senle uğraşmamak için ama çok boş konuşuyorsun gerçekten şimdi millete daha öncede şimdide yazan sensin "çeneni kapatıyon ne mutlu falan" da diyon hani konudaki herkesi dayz fanı yapıyon bende burda dayzi kötülerken geldin banada 2-3 sayfa önce fan dedin kendin h1 fanlıgı yaparken bu konuda
    dediklerin baştan sona saçmalık ve kendi kurduğun şeyler kendi dünyanda yazdıklarına kaptırmışsın kendini uyanırsın umarım bir gün hadi bende çenemi kapatayım arkamdan 1 sayfa da bana saydır kendi kurduklarınla çünkü daha önce girdik senle tartışmaya gördük ne olduğunu tekrarlamayacam uzatıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Bugun girdik oynadık,yaklaşık 5,6 tane karakol gezdim havalimanına gittim ak47 bulamadım.onun dışında ateş yakma agaç kesme falan getirmişler ama tam yapmamışlar.agaç kesiyorsunuz ses yok ateş yakıyorsunuz ses yok.yaklaşık 2 saat hayvan aradım ve geyik buldum.hayvanların size tepkileri vasat.dibine kadar girince kaçma ihtiyacı duyuyorlar.Kısacası yeni gelen patch yine ve yeniden vasat.Adam oyuna eşofman eklemiş.zaten yeni dogan adamda eşofmansız ne yapıcam diye kara kara düşünüyor.yeni duyurdukları eşya pilot kepi!ne kadar önemli..mesafelerin sorun oldugu oyuna 1 tane ulaşım aracı eklemek çokmu zor? Ben oyunu 4 ay önce aldim bisiklet diyorlardı halen bi gelişme yok.Bu adamın aldigi para ona haram zıkkım olsun.

Bunlarin yapacagi guncelleme de ancak bu kadar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çocuk sayfalardır ''Dayz'' konusunu mahvetti. Yani günlerdir bakıyorum yazmiyim yazmiyim diyorum ama yeter artık. İnsanlar buraya DayZ hakkında iyi/kötü yorum yapmaya/okumaya geliyor. Senin saçma sapan insanları kışkırtmalarını okumaya gelmiyor. Bütün mesajların baştan aşağı hakaret dolu.
    Adamlar DayZ'yi eleştiriyor hala gelmiş dayz fanı diyor insanlara
  • Beyler oyun Steam'de 25.49 USD oldu.Bu DayZ'ye yapılan 2.indirim.H1Z1 eğer 20USD'den gelirse DayZ'de 20USD iner tahminimce.
  • H1z1 20 dolardan gelirse dayz 5 dolardan bile almam

• şu oyuna 30 dolar vermediğime o kadar seviniyorum ki, resmen dolandırdılar milleti
  • Gereksiz gereksiz tartışıyorsunuz valla. Bırakın abi release olsun oyunlar oynayan oynar. oynamayana zaten başka oyun çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Fake

Gereksiz gereksiz tartışıyorsunuz valla. Bırakın abi release olsun oyunlar oynayan oynar. oynamayana zaten başka oyun çok.

Cok haklisin hocam nedir bu sidik yarisi anlamadim. Zorla oynatiyorlar sanki. Biz 5 arkadas aldik oyunu oynarken cok egleniyoruz. Herkesin kendi gorusu farklidir ve bu kavga sebebi olmamalidir ozellikle bir oyun icin

• Şunu söyliyim beyler H1Z1 İle DayZ nin oynanışı farklı olacak H1Z1 ancak WarZ(İnfestation) ile yarışır oynanış videolarını izlerseniz anlarsınız zaten H1Z1 çok çocuksu karakterlerin koşma hareketleri filan çok kötü.

Sorunsuz oynanış bakımından H1Z1 en iyisi olur ama grafik ve oynanışta DayZ geçemez.

Dayz Simülasyon H1Z1 Arcade gibi duruyor.

DayZ çıkmadan öncede gelip eleştirmiştim Herkes WarZ fanı yapmıştı beni dediklerim aynende çıktı çok geç gelişiyor yapımcı kaçtı fps sorunları vs.

Altarın Oğlu Tarkan:
    Kardeş sende biraz sorun var sanırım ?

Adam kasıyor bende demiş sende sistem özelliklerini yazmışşın bütün oyunları fullde oynuyorum dayz fullde gram kasma yok yağmur yağınca gerçek gibi oynadınmı fullde oynucaksın ???

Adama bak sanki kendi yetenekleriyle fullde çalıştırıyor parayı vermişşin almışşın işte neden hava atıyorsun ?

Yok almanyadaki en iyi bilgisayarcıya toplattım kaldı ki kendin bile toplamamışşın.Onlardan dahamı iyi bilceniz filan çocuk gibi yaşın 10 sanırım ?

Dostum ciddi diyorum bi doktordan destek al sana gurbet yaramamış sanırım böyle bir kafa ilk defa görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 20 Haziran 2014; 18:09:21 >

• dayz hakkında atıp tutmaya gerek yok. Oyun bug dolu. Oynanış şekli ızdırap. Simülasyon öğeleri var diye dandik bir oyunu mükemmel gibi anlatmaya gerek yok. Dayz kadar sorunlu bir oyunla bu zamana kadar karşılaşmadım açıkcası. Alpha vs. diye bizi yiyorlar ama doğru düzgün çalıştıkları yok. Dayz yi neresinden tutsan elinde kalıyor. Tek umudum oyun motorunu değiştiriyorlarmış en azından bu iyi bir haber.

Açıkcası oyun düzelmeden kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Millet oyun ilk yayınlandığında HEMEN ALIN FİYAT YÜKSELECEK ve ASLA İNDİRİM OLMAYACAK diye sallıyordu. Dayz nin yaptığı 2 inci indirim bu (benim denk geldiğim). Kısaca düzelince 5$ fazla verin temiz temiz oynayın. Eğlenmek için girdiğiniz oyunda buglardan ve çok yavaş çalışan bir ekipten rahatsız olacaksanız uzak durun.

@KillerPrince
    Totodan sallamayı seviyorsun sanırım?. Dayz ile h1z1 aynı tür olsada kulvarları farklı. İçerisinde zombi var ve hayatta kalmaya çalışıyoruz diye dayz veya warz ile kıyaslamak yanlış. Konsept aynı olabilir ama içerikler farklı.
    Kaldıki h1z1 "hardcore" adı altında oyununu geliştirdiğini söylüyor. Sen bu içeriği nasıl koş, silah al, birisini vur.. gibi oynanışlarla karşılaştırırsın?
    Adamlar yaptıkları oyunda dayz gibi lobi bazlı bir sistem kullanmayacaklarmış. Bu başlı başına büyük bir artıdır. Yüzlerce yada binlerce insanla aynı sunucuda oynamanın keyfi ile, 3 kişilik servera girip silah kapıp 30 kişilik servera geçip kamp yamayı bir tutmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

Şunu söyliyim beyler H1Z1 İle DayZ nin oynanışı farklı olacak H1Z1 ancak WarZ(İnfestation) ile yarışır oynanış videolarını izlerseniz anlarsınız zaten H1Z1 çok çocuksu karakterlerin koşma hareketleri filan çok kötü.

Sorunsuz oynanış bakımından H1Z1 en iyisi olur ama grafik ve oynanışta DayZ geçemez.

Dayz Simülasyon H1Z1 Arcade gibi duruyor.

Kesinlikle +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Malum hocam Dayz optimizasyon özürlü dün akşam ayarları Higha çektim pek bi değişiklik olmadı fps de

Fps'de fark olmuyor doğru, ama her türlü şehir içi çok düşük fps alıyorum bi tek bana özgü mü yapıyor bu oyun

oyunun acayip bir optimizasyon skntisi var hocam baska oyunlarda biliyorsunuzdur performansinizi yapimcilar ileriki zamanlarda bu sorunu cozecektir diye dusunuyorum

Hocam siz sürekli oynuyor musunuz?

Yani ciktigindan beri oynuyorum 120 saatlik oyun surem var ama 2 haftaligina evden ayrildim pc masaustu oldugu icin alamadim son guncellemeyi yinede oyundan memnunum

Hocam ekler misin steam'e Sp4rtacus_ nickim. Birlikte oynarız tecrübeliyim.

Evde degilim 1 hafta sonra donecegim hocam ve biz arkadaslarla oynuyoruz 7 kisiyiz tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

dayz hakkında atıp tutmaya gerek yok. Oyun bug dolu. Oynanış şekli ızdırap. Simülasyon öğeleri var diye dandik bir oyunu mükemmel gibi anlatmaya gerek yok. Dayz kadar sorunlu bir oyunla bu zamana kadar karşılaşmadım açıkcası. Alpha vs. diye bizi yiyorlar ama doğru düzgün çalıştıkları yok. Dayz yi neresinden tutsan elinde kalıyor. Tek umudum oyun motorunu değiştiriyorlarmış en azından bu iyi bir haber.

Açıkcası oyun düzelmeden kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Millet oyun ilk yayınlandığında HEMEN ALIN FİYAT YÜKSELECEK ve ASLA İNDİRİM OLMAYACAK diye sallıyordu. Dayz nin yaptığı 2 inci indirim bu (benim denk geldiğim). Kısaca düzelince 5$ fazla verin temiz temiz oynayın. Eğlenmek için girdiğiniz oyunda buglardan ve çok yavaş çalışan bir ekipten rahatsız olacaksanız uzak durun.

@KillerPrince
    Totodan sallamayı seviyorsun sanırım?. Dayz ile h1z1 aynı tür olsada kulvarları farklı. İçerisinde zombi var ve hayatta kalmaya çalışıyoruz diye dayz veya warz ile kıyaslamak yanlış. Konsept aynı olabilir ama içerikler farklı.
    Kaldıki h1z1 "hardcore" adı altında oyununu geliştirdiğini söylüyor. Sen bu içeriği nasıl koş, silah al, birisini vur.. gibi oynanışlarla karşılaştırırsın?
    Adamlar yaptıkları oyunda dayz gibi lobi bazlı bir sistem kullanmayacaklarmış. Bu başlı başına büyük bir artıdır. Yüzlerce yada binlerce insanla aynı sunucuda oynamanın keyfi ile, 3 kişilik servera girip silah kapıp 30 kişilik servera geçip kamp yamayı bir tutmamak gerek.

Oyun çıktığında görürsün kardeş al bakalım H1Z1 i nasılmış gör.

Oyun FREE TO PLAY oyun içi itemlerde olacak fazla konuşma bu oyun hiçbir zaman para verilerek alınan oyunun yerini tutamıyacak!

Zaten wolfteamcı çocuklar oyunu dolduracak hileler hat safada olacak oyun çıkınca görürsün

• quote:

quote:

dayz hakkında atıp tutmaya gerek yok. Oyun bug dolu. Oynanış şekli ızdırap. Simülasyon öğeleri var diye dandik bir oyunu mükemmel gibi anlatmaya gerek yok. Dayz kadar sorunlu bir oyunla bu zamana kadar karşılaşmadım açıkcası. Alpha vs. diye bizi yiyorlar ama doğru düzgün çalıştıkları yok. Dayz yi neresinden tutsan elinde kalıyor. Tek umudum oyun motorunu değiştiriyorlarmış en azından bu iyi bir haber.

@KillerPrince

Oyun FREE TO PLAY oyun içi itemlerde olacak fazla konuşma bu oyun hiçbir zaman para verilerek alınan oyunun yerini tutamıyacak!

Zaten wolfteamcı çocuklar oyunu dolduracak hileler hat safada olacak oyun çıkınca görürsün

Oyun içi shop ile alınan hiç bir item oyuncunun karakterine + bir özellik vermeyecek, sadece kozmetik olarak düşünün.
    + SOE gayet başarılıdır Dayz a kafa tutabilecek bir oyun yapacaklarından kuşkunuz olmasın.
    Butür yorumlar yapmak için henüz çok erken 2 oyunda daha alfada ve piyasada bir çok F2p oyun var ki bir çok parayla alınan oyuna kafa tutabilecek durumdalar.
    K.bakma ama senin attığın bu mesaj gayet gereksiz olmuş

Not: Dayz SA sahibiyim ama H1z1 de almayı düşünüyorum alfa açılır açılmaz.

• Bu oyuna ve Warz'ye verdiğim parayı (toplam 80 dolar) benzin dökerek yakıp Youtube'a video koysaydım daha az içim acırdı.Adamlar resmen Early access ayağına dolandırdılar milleti.Bir sürü içi boş vaatler,yalanlar dolanlar,beceriksiz,oyun yapmayı bilmeyen yapımcılar.Oyunun baş yapımcısı Dean ''rocket'' hall denen herif ''bu oyun benim çocuğum gibi, hep üzerinde çalışıcam'' diyordu ama adam 1 sene bile olmadan oyun üzerinde çalışmayı bırakacağını duyurdu En kötüsü de bu iki oyunun öyle bir artık nasıl desem bilemiyorum ama vahşi ve hırçın bir fanboy kitlesi varki Apple fanboyları süt dökmüş kedi gibi gözüküyor yanlarında

Siz burada 3 kuruş para verdiğiniz oyunun fanboyluğunu yapmaya devam edin, ''rocket'' denen herifte sizin üzerinizden kazandığı tonla parayla artık güzel bir gitsin Everest'e tırmansın,tatile çıksın, garajına birkaç Ferrari falan alsın.Siz de hala burada beleş avukatlığını yapın adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Haziran 2014; 8:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

quote:

quote:

@KillerPrince

Oyun içi shop ile alınan hiç bir item oyuncunun karakterine + bir özellik vermeyecek, sadece kozmetik olarak düşünün.
    + SOE gayet başarılıdır Dayz a kafa tutabilecek bir oyun yapacaklarından kuşkunuz olmasın.
    Butür yorumlar yapmak için henüz çok erken 2 oyunda daha alfada ve piyasada bir çok F2p oyun var ki bir çok parayla alınan oyuna kafa tutabilecek durumdalar.
    K.bakma ama senin attığın bu mesaj gayet gereksiz olmuş

Not: Dayz SA sahibiyim ama H1z1 de almayı düşünüyorum alfa açılır açılmaz.

Kardeşim oyun çıkınca görürsün işte ben boş konuşmam DayZ yide savunmuyorum ama DayZ ile H1Z1 in durumları farklı.DayZ ye para veriyorsunuz 30 dolar H1Z1 e hiç para vermeden oynuyorsunuz.

Tüm Free To Play oyunlarda Çocuk dediğimiz kişiler vardır Tabiki olsunlar oynamak onlarında hakkı ama bu oyunlar bedava olunca küfürler hileler zaa diye gülmeler başlıyor.

Son olarak açta H1Z1 in oynanış videosunu izle Koşma hareketini bir gör adamda bir özürmü var anlamadım yamuk yumuk koşuyor

Bu arada fanboy filan değilim DayZ ye dün bi güzel sövdüm Bugları yüzünden 3 saat uğraştım Dean hallda kaçtı zaten.

Ben sadece H1Z1 inde pek farkı olamayacağını söylüyorum Yani kapsamları farklı DayZ daha gerçekçiyse H1Z1 daha çocuksu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 21 Haziran 2014; 10:31:11 >

• beyler normalde almazdim ama yaz kanpanyasiyla aldim. hos para vermedim dota 2 deki itemlerimin bi kismini sattim 25 dollar yaptim gittim oyunu aldim. suanda arma2 dayz mod cok onde gorunuyor ilk actigimda masa ustune atti daysa 1 saat oynamamda 4 sefer masa ustu gordum. hic stabil deyil. diyer alphalar boyle deyildi. bu indie lobisinin pre alpha oyun satma icadi daha cok kisiyi aglatacak uzecektir.
    su an icin mod olan dayz cok daha oynamaya deyer ve basarili. arma 3 e yada farkli bi oyna daha boyle mod yaparlar onu oynariz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip72

Beyler oyun 640x400 ile açılıyor bunun çözümünü bilen yokmu çözünürlükte artmıyor

Ekran kartiyla ilgilidir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip72

Beyler oyun 640x400 ile açılıyor bunun çözümünü bilen yokmu çözünürlükte artmıyor

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.