Şimdi Ara

Days Gone PC [Ana Konu] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
368
Cevap
7
Favori
20.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda ki npcler o kadar kötü değiller silahların her birine ayrı mermi olayı hoş bir detay vuruş hissiyatı gayet güzel Bi last of us 2 olmasa da iyi yani açık dünyasını ben beğendim atmosfer çok iyi kurtları keleş ile 5 6 mermide öldürebiliryorsun zombiler de tabanca ile kafadan tek yiyorlar harita daki etkinlikler birbirini tekrar ediyo olabilir amaa bir amacı var yaptığımız her etkinlik bizi ödüllendiriyor insan yapay zekası için söylediklerine katılıyorum bizi çok zor farkedebiliyorlar horizon da oynamıştım fakat bu oyun daha çok ps ex oyunu oynuyormuşsun hissi veriyor bu oyun ps a ilk çıktığı zamanda bir kısım tarafından beğenilmiş başka bir kısım tarafından yerden yere vurulmuştu belli ki herkse hitap etmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    5in tek güzel yanı helikopter ve uçak kullanmak idi

• La bu Days Gonedaki npclerin yapay zekasına zamanında kim laf ettiyse çıksın ortaya. 🤯 Adamlar pcye çıkarırken yapay zekayıdamı elden geçirdiler acaba? 10 kişilik kampı 3 kerede zor geçtim. Ondada sona kalan zorlu adamları zombi yedide öyle geçebildim. Sonda zırhlı adam çıkıp hayvan gibi şii yapıyordu. Emektar zombi kardeşimiz son anda imdadıma yetişti. 🤩

Düşman yapay zekası çok garip. Normal düşmanlar 50-100 metreden acımadan vuruyorlar. Acayip zorluyorlar. Ama garip şekilde yakın temasa girince kafaları karışıyor ve size tepki vermeyi bırakıyorlar. Sniper uzaktan beynimi zombi çorbasına çeviriyordu ama yakınına gidince siperden kafasını çıkaramadı.

Birde bilenlere sorum var. Ana görevlerle yan görevlerin hangileri olduğunu açıklayacak varmı? Üzerime Ankara pavyonlarındaki istek şarkılar gibi istek görevler yağıyor.

Bu arada oyunun bence en sıkıcı yeri ota boka ara sahneye girmesi. Arkadaş sene 2005mi? Siyah ekran-ara video-siyah ekran. Keşke modern oyunlardaki gibi doğal bir geçiş olsaymış. Last of usın falan 2013te yaptığı videodan oyun içine doğal geçişi yakın tarihte yapamamak feci acemilik. Oyundan çok koparıyor. Çok hatalı yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 20 Mayıs 2021; 18:19:12 >

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Yan görev ana görev ayrımını pc sürümünde kaldırdılar mı anlamadım ben herkes aynı şeyi soruyor, haritada sarı renkli işaretlenenler ana görev mavimsiydi sanırım o renktekiler de yan görev.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Yan görev ana görev ayrımını pc sürümünde kaldırdılar mı anlamadım ben herkes aynı şeyi soruyor, haritada sarı renkli işaretlenenler ana görev mavimsiydi sanırım o renktekiler de yan görev.

Listeler bu şekilde. Sadece 1 tanesinde yan görev seç diyor. Detaylı anlatabilecek varmı?

Days Gone PC [Ana Konu]
    Days Gone PC [Ana Konu]

Yol için donanmakta sol üst köşede sarı üçgen var ordan anlayabilirsiniz, aynı şekilde map üzerinde de böyle duruyor. Aşağıdaki hastalık sahası temizleyicide mavi gözüküyordur büyük ihtimalle.

• quote:

Yol için donanmakta sol üst köşede sarı üçgen var ordan anlayabilirsiniz, aynı şekilde map üzerinde de böyle duruyor. Aşağıdaki hastalık sahası temizleyicide mavi gözüküyordur büyük ihtimalle.

Bakıcaz artık. Çok karışık. Açıkça şu ana görev bu yan görev yazsalarmış keşke. Zaten oyun çok uzun sürüyormuş.

Ben platin kupa için %100 tamamladım bayağı uzun evet.

• quote:

Ben platin kupa için %100 tamamladım bayağı uzun evet.

Hiç takılmam öyle şeylere. Oyun eğlendiriyorsa her deliğe girerim genelde.

• Yavaş ilerliyorum önüme gelen görevi yapıyorum ama kamplar bayıyor yok git hoparlörü sök, benzin koy, kapıyı aç... hep aynı muhabbet bayıyor bir süre sonra. Düşmanların zorluğu iyi bu arada zaten oda olmasa silerdim.

• Oyun beklediğimden iyi çıktı grafikler ve vuruş hissi başarılı. Gece vakti atmosfere girerek oynanacak bir oyun.

• Oyunda 10 saatlik bir süreyi geride bıraktım.Açıkcası daha önce oynayanlardan oyun hakkında karışık yorumlar okusakta oyun gayet keyifli bir şekilde ilerliyor.Öncelikle oyunun anlatmak istediği bir hikayesi var ve ilk 5 saatinde biraz yavaş bir tempoda ilerliyor.Elbette bunda sinematik sayısının fazla olmasınında etkisi var.Bu benim için bir sorun değil aksine oyuna daha fazla bağlanmamı sağladı.Oyunun dünyası ve içeriği oldukça dolu sadece ana hikayeden gitmek yerine etrafı güzelce keşfetmeli ve hayatta kalmanızı sağlayacak ekipmanları ve üretim malzemelerini bulmanız gerekli,bu nedenle oyundaki keşif unsuruda bir hayli iyi düşünülmüş.Yan görevlerde güzel ve ana karakterimizin geçmişteki yaşadıklarını bu hikayelerden görebiliyoruz.Ana karakteri gerek tasarım gereksede seslendirme olarak oyuna epey uymuş.Zorluk olarak oyun dengeli,özellikle etrafınızı zombiler sardığında işler epey zorlaşıyor.Açık dünyada rastgele eventlerlede karşılaşıyoruz.Zombiler tarafından sarılan bir sivili kurtarmak,haydutlar ile zombi sürülerinin kapışmasını izlemek yada sürüleri peşimize takıp haydutların üzerine salmak gibi çeşitli varyasyonlar deneyebiliyoruz.Kamplardan görevler alıyor ve gerek görevleri gereksede kampın bulunduğu alandaki zombi yuvalarını temizleyerek güven seviyemizi artırıyor ve yeni silahları,ekipmanları satın alabiliyoruz.

Teknik açıdanda oyun gayet iyi seviyede,konsolda oynayanlar nasıl bir deneyim yaşadılar bilmiyorum ama PC de oyun çok iyi çalışıyor.Sinematikler ile oyun arasındaki geçiş çok hızlı ve herhangi bir yükleme olmuyor.Çizim mesafesi,karakter detayları ve PC sürümüne özel yeni ışıklandırmada yeterli donanım varsa görsel şölen yaşamanızı sağlıyor.Unreal Engine 4 ile oynadığım en iyi grafikli oyun olduğunu söyleyebilirim.Buna rağmen optimizasyon son derece iyi,4K da en ufak bir sorun olmadan oynamaktayım.

Days Gone bana göre kötü bir oyun değil,herkesin kendi görüşü tabi ama oynadığım süreçte gayet güzel ilerliyor.Türkçe olmasıda önemli,fiyat olarak yüksek gelebilir ama indirim döneminde tercih etmemek için hiç bir neden yok.Üstelik şu anda bile Epic mağazasından kuponla Steam'deki fiyatına göre daha uyguna alınabiliyor.Days Gone PC [Ana Konu] 

• Ben yeni bitirdim ps4 de platinledim.En zor modda bitirdim, ilk başta zorlandım baya ama menzilli dövüş skilleri geliştirince oyun basitleşiyor.

Bir de sürüde zorlananlar varsa, oyunun ilerleyen yerlerinde wizard ısland kampında .50 bfg

sniper rifle ve chopper adında bi taramalı açılıyor.Bu silah 2 kurşunda zombi indiriyor şarjörü de 80 yapmıştım bomba almadan bile sürü indirmeye başladım.

Zorlananlar ilk başta odak ikinci sırada canlılığı geliştirsinler zira bunlar kısıtlı oluyor başlarda.Bandaj her yerde bulunduğu için sağlık geliştirmesine gerek yok fazla.

Days Gone PC [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 21 Mayıs 2021; 0:27:1 >

• Days Gone PC [Ana Konu]

oyunun en iyi silahları bunlar

• malum ortamlardaki halinde türkçe var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunda 10 saatlik bir süreyi geride bıraktım.Açıkcası daha önce oynayanlardan oyun hakkında karışık yorumlar okusakta oyun gayet keyifli bir şekilde ilerliyor.Öncelikle oyunun anlatmak istediği bir hikayesi var ve ilk 5 saatinde biraz yavaş bir tempoda ilerliyor.Elbette bunda sinematik sayısının fazla olmasınında etkisi var.Bu benim için bir sorun değil aksine oyuna daha fazla bağlanmamı sağladı.Oyunun dünyası ve içeriği oldukça dolu sadece ana hikayeden gitmek yerine etrafı güzelce keşfetmeli ve hayatta kalmanızı sağlayacak ekipmanları ve üretim malzemelerini bulmanız gerekli,bu nedenle oyundaki keşif unsuruda bir hayli iyi düşünülmüş.Yan görevlerde güzel ve ana karakterimizin geçmişteki yaşadıklarını bu hikayelerden görebiliyoruz.Ana karakteri gerek tasarım gereksede seslendirme olarak oyuna epey uymuş.Zorluk olarak oyun dengeli,özellikle etrafınızı zombiler sardığında işler epey zorlaşıyor.Açık dünyada rastgele eventlerlede karşılaşıyoruz.Zombiler tarafından sarılan bir sivili kurtarmak,haydutlar ile zombi sürülerinin kapışmasını izlemek yada sürüleri peşimize takıp haydutların üzerine salmak gibi çeşitli varyasyonlar deneyebiliyoruz.Kamplardan görevler alıyor ve gerek görevleri gereksede kampın bulunduğu alandaki zombi yuvalarını temizleyerek güven seviyemizi artırıyor ve yeni silahları,ekipmanları satın alabiliyoruz.

Teknik açıdanda oyun gayet iyi seviyede,konsolda oynayanlar nasıl bir deneyim yaşadılar bilmiyorum ama PC de oyun çok iyi çalışıyor.Sinematikler ile oyun arasındaki geçiş çok hızlı ve herhangi bir yükleme olmuyor.Çizim mesafesi,karakter detayları ve PC sürümüne özel yeni ışıklandırmada yeterli donanım varsa görsel şölen yaşamanızı sağlıyor.Unreal Engine 4 ile oynadığım en iyi grafikli oyun olduğunu söyleyebilirim.Buna rağmen optimizasyon son derece iyi,4K da en ufak bir sorun olmadan oynamaktayım.

Days Gone bana göre kötü bir oyun değil,herkesin kendi görüşü tabi ama oynadığım süreçte gayet güzel ilerliyor.Türkçe olmasıda önemli,fiyat olarak yüksek gelebilir ama indirim döneminde tercih etmemek için hiç bir neden yok.Üstelik şu anda bile Epic mağazasından kuponla Steam'deki fiyatına göre daha uyguna alınabiliyor. 

ben konsolda bitirmiştim çıktığında. Açıkçası ps4 ün gücüne kurban gitti biraz. eminim ki sabit 60fps de çok daha tatlı bir deneyim yaşatıyordur.

• RDR2 sonra her oyun vasat geliyor bana ama sardı beni baya tek sevmediğim nokta kurtların beni motordan düşürmesi.

oyunda bir tık tlou 1 havası aldım craft ve materyallerden sanırım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 2-3 saattir oynuyorum benim hoşuma gitti.Grafikler falan ultrada baya iyi.Herşey ultrada da %130 ölçekli 79-80 fps yer yer 65 fps e düşerek oynuyorum.Optimizasyonuda başarılı buldum.Bir tutam TLOU havası var oda renk katmış.Bence oyun güzel.Hatta Horizon zero dawn'dan daha çok beğendim Days Gone oyununu.Bakalım kaç saatte bitecek oyun...

• Optimizasyon çok iyi. Ultra da grafikler müthiş. Henüz oyununun başlarındayım ama gayet beğendim. Epic Store 'un verdiği 60 TL indirim kuponu varken bence ilgilenenler oradan alsın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.