Bildirim
Daymare 1998 istek (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Gizli işlerin döndüğü yerkısayolunu gördükten sonra Steam'deki yeni arkadaşlığımızı tekrar değerlendirmeye aldım hocam.
zamanında espirisine koymuştum ismini. 10 yıl olmuştur. Değiştirmedim hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
saolasin hocam resim için yamayı ekledim bilgine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tmm dır karseşim. İndirdim yükledim oldu. Eline sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJA
saolasin hocam resim için yamayı ekledim bilgine.
Resmi yama icin firma bugun uzerinde calistiklarini soylediler ama tarih vermediler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bugün de 35 liraya düşmüş oyun. Ben alacağım sanırım dayanamıyorum. Gameplay de izledim, hem uzun hem de bir dolu boss fight var oyunda. Bence bedava bu fiyata.
-
Tamam bir bakayım.quote:
Önce şiddetle demosunu oynamanızı tavsiye ediyorum._____________________________ -
Oyunu almış biri olarak sistem gereksinimlerine iyi bak. Oyun biraz sıkıntılı bu konuda. Ve sakın yapılmış olan tr yamaya güvenipde oyunu alma. Hiç Bir şey anlamazsın. Onun dışında oyun güzel karakterlerin yürüyüşüne takılmazsan tabiquote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Tamam bir bakayım.
Alıntıları Göster
-
Aslında tam sizlik bir oyun hocam. Old-School, zamanında xboxta olsa başarım kasabileceğiniz oyunlardan. Bulmacalar olsun, mekanikleri olsun tam evlere şenlik. Örneğin mermiler ve şarjör ayrı olarak yer alıyor oyunda. Şarjörü değiştirdiğinizde boş olarak yere atıyor, alıp mermileri boş şarjöre yerleştirmeniz gerekiyor. Yoksa mermileri kullanamıyorsunuz.
Animasyonları ise bayağı eğlenceli.
Demoyu denemeden almayın dediğim gibi.
freeman1930 başkan da oyunu 3-4 kez alıp iade etti. En son yamayı denemek için tekrar alma gafletinde bulundu, kaldı öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 25 Kasım 2019; 16:17:4 >_____________________________
-
Bitirdim yoksa iade ederdim ama saati geçti 7-8 saat felan oymadımquote:
Aslında tam sizlik bir oyun hocam. Old-School, zamanında xboxta olsa başarım kasabileceğiniz oyunlardan.Bulmacalar olsun, mekanikleri olsun tam evlere şenlik. Örneğin mermiler ve şarjör ayrı olarak yer alıyor oyunda. Şarjörü değiştirdiğinizde boş olarak yere atıyor, alıp mermileri boş şarjöre yerleştirmeniz gerekiyor. Yoksa mermileri kullanamıyorsunuz.
Animasyonları ise bayağı eğlenceli.
Demoyu denemeden almayın dediğim gibi.
freeman1930 başkan da oyunu 3-4 kez alıp iade etti. En son yamayı denemek için tekrar alma gafletinde bulundu, kaldı öyle.
-
Hele bir Terminator'ün çevirisini bitireyim el atan olmazsa ya da resmi dil gelmezse buna da el atacağım. _____________________________ -
Hocam yanlış anlamada. Google çeviri felan değil dimi. Normal çeviri.quote:
Orijinalden alıntı: atessivas
Hele bir Terminator'ün çevirisini bitireyim el atan olmazsa ya da resmi dil gelmezse buna da el atacağım.
Google çevirisi var zaten oyunun. Terminatör yamasını çıkartayım onu oynadıktan sonra belki çeviri kalitem hakkında fikir sahibi olabilirsiniz :) _____________________________ -
Normal çeviri ne kadar kötü olurs olsun. En azından üzerinde uğraşıldığı için büyük ölçüde fark oluyor. Translate gibi "sen oturmak ben yemek yalamak" diye çevirmezsiniz. :) Bu arada terminatör oyunu o kadar iyimi ya. Merak ettim akşam bir bakıyım şu oyuna.quote:
Orijinalden alıntı: atessivas
Google çevirisi var zaten oyunun. Terminatör yamasını çıkartayım onu oynadıktan sonra belki çeviri kalitem hakkında fikir sahibi olabilirsiniz :)
Turkce-yama.com
Daymare: 1998 Türkçe Yama | Turkce-yama.comhttps://turkce-yama.com/daymare-1998-turkce-yama.htm
burada bir çeviri var ama deneyen oldu mu bilmiyorum_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X