Şimdi Ara

Daymare 1998 istek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gizli işlerin döndüğü yer kısayolunu gördükten sonra Steam'deki yeni arkadaşlığımızı tekrar değerlendirmeye aldım hocam.

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Gizli işlerin döndüğü yer kısayolunu gördükten sonra Steam'deki yeni arkadaşlığımızı tekrar değerlendirmeye aldım hocam.
    zamanında espirisine koymuştum ismini. 10 yıl olmuştur. Değiştirmedim hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    saolasin hocam resim için yamayı ekledim bilgine.

Orijinalden alıntı: Team NINJA

saolasin hocam resim için yamayı ekledim bilgine.
    Tmm dır karseşim. İndirdim yükledim oldu. Eline sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun son 3 haftada 3.kez indirime girdi. Almayacağız arkadaş zorla mı. Türkçe gelsin belki.

• quote:

Önce şiddetle demosunu oynamanızı tavsiye ediyorum.
    Tamam bir bakayım.

Orijinalden alıntı: evo_4

Tamam bir bakayım.

Alıntıları Göster
    Oyunu almış biri olarak sistem gereksinimlerine iyi bak. Oyun biraz sıkıntılı bu konuda. Ve sakın yapılmış olan tr yamaya güvenipde oyunu alma. Hiç Bir şey anlamazsın. Onun dışında oyun güzel karakterlerin yürüyüşüne takılmazsan tabi

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Aslında tam sizlik bir oyun hocam. Old-School, zamanında xboxta olsa başarım kasabileceğiniz oyunlardan. Bulmacalar olsun, mekanikleri olsun tam evlere şenlik. Örneğin mermiler ve şarjör ayrı olarak yer alıyor oyunda. Şarjörü değiştirdiğinizde boş olarak yere atıyor, alıp mermileri boş şarjöre yerleştirmeniz gerekiyor. Yoksa mermileri kullanamıyorsunuz. Animasyonları ise bayağı eğlenceli. Demoyu denemeden almayın dediğim gibi.

freeman1930 başkan da oyunu 3-4 kez alıp iade etti. En son yamayı denemek için tekrar alma gafletinde bulundu, kaldı öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 25 Kasım 2019; 16:17:4 >

• quote:

Aslında tam sizlik bir oyun hocam. Old-School, zamanında xboxta olsa başarım kasabileceğiniz oyunlardan. Bulmacalar olsun, mekanikleri olsun tam evlere şenlik. Örneğin mermiler ve şarjör ayrı olarak yer alıyor oyunda. Şarjörü değiştirdiğinizde boş olarak yere atıyor, alıp mermileri boş şarjöre yerleştirmeniz gerekiyor. Yoksa mermileri kullanamıyorsunuz. Animasyonları ise bayağı eğlenceli. Demoyu denemeden almayın dediğim gibi.

freeman1930 başkan da oyunu 3-4 kez alıp iade etti. En son yamayı denemek için tekrar alma gafletinde bulundu, kaldı öyle.
    Bitirdim yoksa iade ederdim ama saati geçti 7-8 saat felan oymadım

• Hele bir Terminator'ün çevirisini bitireyim el atan olmazsa ya da resmi dil gelmezse buna da el atacağım.

Orijinalden alıntı: atessivas

Hele bir Terminator'ün çevirisini bitireyim el atan olmazsa ya da resmi dil gelmezse buna da el atacağım.
    Hocam yanlış anlamada. Google çeviri felan değil dimi. Normal çeviri.

• quote:

Orijinalden alıntı: atessivas

Google çevirisi var zaten oyunun. Terminatör yamasını çıkartayım onu oynadıktan sonra belki çeviri kalitem hakkında fikir sahibi olabilirsiniz :)
    Normal çeviri ne kadar kötü olurs olsun. En azından üzerinde uğraşıldığı için büyük ölçüde fark oluyor. Translate gibi "sen oturmak ben yemek yalamak" diye çevirmezsiniz. :) Bu arada terminatör oyunu o kadar iyimi ya. Merak ettim akşam bir bakıyım şu oyuna.

burada bir çeviri var ama deneyen oldu mu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.