Şimdi Ara

Dayımın arabayı satamıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç 2007 renault symbol 1.5 dci 230binde 2 çamurluk değişik araçta, ağır kaza geçmişi var aracın 2 kamyon arasında kalmış tavanda haliyle köşede 2 karış macun ve araçta komple boya var. Aracın yürürü çok düzgün toplanırken çok düzgün toplamış. Şasede hasar yok. Motorun çekişi on numara. Fiyat olarak 20 bin dedik 19a kadar indik. Ama millet tavanda macunu boyayı duyunca yanaşmıyor. Fiyat sizce yüksek mi?

Bu arada araç iş karşılığı alındı. Karşı taraftan 15 bin lira alacak vardı 2 sene önce onun yerine aldık aracı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fiyatı bilmem de, aracın özellikleri zaten ben kolay satılamam diye bağırıyor, biraz zorlayacaktır ama her arabanın alıcısı çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç patlamaya hazır pimi çekilmiş bomba anlattığınıza göre.
    Çoktan ekonomik ömrünü tamamlamış.
    O yüzden satılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el her model icin olu su sıralar.
    gecen sene 21 e koysanız alınırdı direkt ama artık kimse onunu gormuyor.
  • Haklısınız hocam. Bugün galerici baktı araca 18 bin tl verdi araca takasta ama alacak olduğumuz aracı pek beğenmedik. Galericinin 18e verdiği aracı şahısa 19a 20ye satabiliriz diye düşündük. En azından ne var ne yok söyleriz dedik galeriye vermek istemedik birazda, gidip bir garibanın başını yakacağına şahısa satalım bütün kusurları söyleriz dedikte yok yaprak kımıldamıyor piyasada.

• şu an her şey ölü... 2-3 sene önce olsa kesin satardın ama onu da söyleyeyim
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    en iyisini yapmışsınız, olması gereken bu, piyasa ve aracın durummu birleşince sonuç da şaşırtıcı değil, bol şans diyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşim arabayı vermiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok sıkışırsanız fiyat düşünürsünüz yine satarsınız piyasası olan bir araç.

• Keşke satsaydık hocam sağa sola koşuyoruz dükkanda dursun diye satmadık. 24 verdiler 1 sene önce satmamıştık.

• Eyvallah hocam şansa çoook ihtiyacımız var

• Bende aralık ayında aracı satışa çıkardım 20gün ilanda kaldı ama piyasa fiyatının 6-7bin tl altı teklif geldi 1-2 tane başka teklif gelmedi bende vazgeçtim,biniyorum şimdilik.
    İkinci el piyasası çok kötü toparlanmasıda çok zor hatta dahada kötüye gidecek gibi...
  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle olacak hocam.

bende de ağır hasar kayıtlı bir araç var. eskiden daha etkin kullanıyordum ancak yeni araç alınca pek kullanmamaya başladık. iş için kullanıyoruz daha çok, babam kullanıyor bir de. geçirdiği rahatsızlıktan ötürü en rahat kullanabildiği araç bu (otomatik vites olması sebebiyle). eskiden ben de en kötü 25 bin'e okutabilirdim alıcısı vardı ama şimdi çıkartsam muhtemelen elimde patlayacak. mtv ödüyoruz trafik sigortası ödüyoruz babam hala kullandığı için bişey diyemiyoruz ara sıra benim de işime yarıyor işte...
    Yav şimdi satacağınız kişi de sizde 18-19’a alıp garibana 21’e satabilir. Her şeyi kontrol edemezsiniz ki.

• tavan olayı sıkıntı hocam genel bır yargı var arac takla attı dıye agır kaydıyla beraber kımse yanasmaz mlsf. Ama ıyı anlayan bırı gelıp alır mı bılemıyorum yanı ıyı anlayan bırı de sumbule bınmez acıkcası o paraya eskı model d sınıfı japon fln bıner muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bende de ağır hasar kayıtlı bir araç var. eskiden daha etkin kullanıyordum ancak yeni araç alınca pek kullanmamaya başladık. iş için kullanıyoruz daha çok, babam kullanıyor bir de. geçirdiği rahatsızlıktan ötürü en rahat kullanabildiği araç bu (otomatik vites olması sebebiyle). eskiden ben de en kötü 25 bin'e okutabilirdim alıcısı vardı ama şimdi çıkartsam muhtemelen elimde patlayacak. mtv ödüyoruz trafik sigortası ödüyoruz babam hala kullandığı için bişey diyemiyoruz ara sıra benim de işime yarıyor işte...
    sagından solundan ses falan gelıyor mu hocam?
  • nitezze07 N kullanıcısına yanıt
    ağır hasarı önden kazası var, sağ şase ucunda çok minik bir yırtık var. ön kaput, tampon, sağ çamurluk, sağ far, sağ far ayağı vs hepsi değişmiş.

bir ses yok araçta. kazası olmadığını söylesem arabadan anlamayan biriysen inanabilirsin. sadece bu aralar lanet olası aks kafaları sağa sola dönüşlerde tık tık sesi yapıyor. onun sebebi kaza değil, aks kafaları kolay bozuluyor colt'ta. ben yaptırmıştım düzelmişti yine bozuldu bu sefer dedim senin allah cezanı versin elletmedim
  • Şu halde Üstüne para bile verebilirsiniz.

• Kimse son sahibi olmak istemiyor

• Bir iki daha inin gider piyasası olan bir araba.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.