Şimdi Ara

Dayak Yemekten Korkmayan Var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
7.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Gurur önemli değil cnm ama ya sakat kalırsan ?
    Birisi bıçak çekip takarsa veya kaburgaların kırılırsa sana o kızlar mı bakacak ?
    Haklisin reis bunu kafama nasil yerlestiririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fistoffury

reyiz korktuğumdan değil kralı gelsin isterse ama insan artık sürekli kavga etmekten bıkıyor hangi birini döveceksin ? al birini vur ötekine Dünyanın en sakin az kavga olan ülkesi Çin ve Japonya'dır bu yüzden çine gitmek istiyorum huzurlu çünkü gidin mesela Japonya'ya ve çine sokakta herkes telefona bakarak yürüyor bağımlısı olmuşlar bizim burdakiler gibi ne bakıyon lan ne omuz attın lan filanda yok metroya bin tranvaya hepsi telefonla meşgul bağırsan kimsenin umrunda olmaz robot gibiler hiç bir şeyi takmıyorlar.

Alıntıları Göster
    En temizi

• Arada acı lazım ya sorun olmaz
  • Ben dayak yemekten korkmam sakat kalmaktan korkarım çünkü ciddi bir durum düzelmeyecek bir şekilde bir darbe aldığında sakat kaldığında ömür boyu onu çekmek var yoksa dayak dediğinin acısı bir iki güne geçer gider birşey olmaz dayak yiye yiye atmayı da öğrenirsin
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam boy 1.72cm kilo 86.Bu ülkede yaşıyorsan her türlü şeye hazırlıklı olman gerekiyor maalesef.Bende isterdim kavga dövüş olmasın ama ülkenin gerçekleri böyle.

Kavga etme taraftarı değilsen bulaşma.Kaçanın anası ağlamaz.Yapacak pek bir şey de yoksa mecbur kavga edeceksin.Karşındaki kişi silahlı değilse yüzünü koruyarak en fazla vücuduna darbe alırsın onun acısı da 2-3 güne geçiyor zaten.En azından bende öyle.

Savunma sanatları eğitimi al desem bir nebze işe yarayabilir.Çocukkende mi kavga etmedin hocam?Kafa atan fln da mı olmadı?En önemlisi senin yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Hocam boy 1.72cm kilo 86.Bu ülkede yaşıyorsan her türlü şeye hazırlıklı olman gerekiyor maalesef.Bende isterdim kavga dövüş olmasın ama ülkenin gerçekleri böyle.

Kavga etme taraftarı değilsen bulaşma.Kaçanın anası ağlamaz.Yapacak pek bir şey de yoksa mecbur kavga edeceksin.Karşındaki kişi silahlı değilse yüzünü koruyarak en fazla vücuduna darbe alırsın onun acısı da 2-3 güne geçiyor zaten.En azından bende öyle.

Savunma sanatları eğitimi al desem bir nebze işe yarayabilir.Çocukkende mi kavga etmedin hocam?Kafa atan fln da mı olmadı?En önemlisi senin yaş kaç?
    Yas 22

Ilk okul 5in sonuna kadar cok kavga ettim

Sonra 5 6kisiden cok pis dayak yedim korkak oldum

Sonra lisede orta okulda da 1 2 olay oldu

Son 5 yildir hic kavga etmedim onun dışında

Aslinda delinin tekiyim gecen yolda 2 keko gördüm karsi kaldirima gectim onlarin varolmasini istemedim orda bir kamyon vardi arkasinda kocaman cok agir pasli bir balta vardi onu kapip direkt onlari öldürmek istedim ama ve lakin hem gunah hem de ceza almamak olanaksiz az once kriminoloji dersinden çıktım cinayette falan yakalanmamak olanaksiz aga

• cebinde şu minik biber spreylerinden taşı adamın gözüne sık ondan sonra istediğin kadar vur. tabi karşında 4-5 kişi varsa kaçıcan erkekliğin manası yok. mantıklı olan kavgaya giricen, linç edilme ihtimalin varsa orda duruyosan o aptallıktır.
  • Sonunda ölüm olduğunu, kol, bacak gideceğini sanmıyorsan keyifle dalabilirsin. O anlık (dayak yerken) tüm dünya dertlerini unutuyorsun. Hatta bir kaç gün yediğin dayağa yoğunlaştığın için sıkıntılarından anlık uzaklaşma amacıyla aldığın alkol vs. daha tesirli olduğunu düşünüyorum. Dövüş kulubü filmini izlemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 3 Ekim 2019; 18:1:52 >
  • Ben de korkarım ve geçen hafta dayak yedim... Fenaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57F688BA1

Ben de korkarım ve geçen hafta dayak yedim... Fenaydı.
    olay neydi reis?
  • dayak yemeden dayak atılmaz.
    boks ıle başla.eldıven vs darbeyi hafifletiyor.önce iyice dayak yiyorsun
    bir süre sonra vucudunun heryerı sımsıkı olmaya başlıyor.
    teknikleri öğrenip ılk kavganda nakavt edersen tarifsiz bir özgüven geliyor.ama bu özgüven içi boş değil.
    "kodummu osurturum" gibi bi özgüven..
    bu özgüvenle artık kımseye eyvallahın olmuyor.
    taa ki başka bir boksorün yumruğunu yiyene kadar.
    sonra atasözü aklına geliyor" başkasnın yumruğunu yemeyen ,kendininkini balyoz zannedermiş"
    sonrakı kavgaya girdiğinde boksörün yumruğu aklına geliyor.daha temkinli ve taktik vurmaya başlıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

dayak yemeden dayak atılmaz.
    boks ıle başla.eldıven vs darbeyi hafifletiyor.önce iyice dayak yiyorsun
    bir süre sonra vucudunun heryerı sımsıkı olmaya başlıyor.
    teknikleri öğrenip ılk kavganda nakavt edersen tarifsiz bir özgüven geliyor.ama bu özgüven içi boş değil.
    "kodummu osurturum" gibi bi özgüven..
    bu özgüvenle artık kımseye eyvallahın olmuyor.
    taa ki başka bir boksorün yumruğunu yiyene kadar.
    sonra atasözü aklına geliyor" başkasnın yumruğunu yemeyen ,kendininkini balyoz zannedermiş"
    sonrakı kavgaya girdiğinde boksörün yumruğu aklına geliyor.daha temkinli ve taktik vurmaya başlıyorsun..
    Boksa gitsem bile sadece teknik öğrenirim durduk yere neden kavga edeyim manyak mıyım hocam ben

Dusmanim olmayan birini nakavt etmek??? Bayiltana kadar dövmek dogru mu birini?

Ha kin duydugum birini yumruklayarak öldürmek isterim o ayri

• Var hocam ben dayaktan niye korkalim ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: g70g

Var hocam ben dayaktan niye korkalim ki ?
    Aci
    Utanc
    Zihinsel aci

Dayak yediğin için neden utanasın ? Dayak yiyinve daha da hırslanmıyor musun ? Acı o an için hissetmiyorsun hocam ama sonraki gün ayağa bile kalkamıyorsun

• quote:

Dayak yediğin için neden utanasın ? Dayak yiyinve daha da hırslanmıyor musun ? Acı o an için hissetmiyorsun hocam ama sonraki gün ayağa bile kalkamıyorsun
    Tek bi tokat bile insani utandırmaz mi hocam

Babam bana "sen hayal dünyasında yasiyorsun" der surekli

Bunda utanacak bir sey yok mu

Insanlarin onunde zorbalik gormek dayak yemek?

Aile sorunları utandırır utandırmasına ama yani birisi beni bir den fazla kişinin yanında dövse mesela karsilik veririm kormana gerek yok

• quote:

Aile sorunları utandırır utandırmasına ama yani birisi beni bir den fazla kişinin yanında dövse mesela karsilik veririm kormana gerek yok
    Yok hocam babam onu öğüt olsun diye diyor

Hani benim burda yazdıklarım size sacma geliyor ya

Sen mesela dedin ya neden dayak yemekten utanacaksin ki diye?

Ben utaniyorum işte

Hic unutmam 8. Sınıfta arkasi saglam bir şerefsiz (o donemde tum okul bana düşmandi abartısız) kizlarin yaninda beni hirpalamisti bir sey yapamamistim

Bu utanc duyulacak bir sey degil mi

Hocam ben 6 dayken 8ler yerde sürükleyip tokat attı son anda kalktım böbrek tarafı galiba o bölgeye vurmuştum liseye kadar kimse benle satasmadi kizlarin yaninda ayagimi kaydirdilar pantolon yirtildi baya komik hale dustum sonra ki kizlarin yaninda oyle bir indirdim ki pantolonunu sadece kilot vardi o da olmasa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.