Bildirim
dayak yemek isteyen cengaver var mı (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
vukuat varmış duyduğuma göre
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
evindeki koltuklara bağlar tokatlarım la seni gaffur
adres ver

@Death @Koray süpersiniz
_____________________________ Eğer Dünya’yı değiştirmeyi amaçlıyorsan önce kendini değiştir. -
Eğer konuyu açan gerçekten fotoğraftaki kişi ise sorun yok. Fakat değil ise çok büyük terbiyesizlik yapıyorsunuz.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
Eğer konuyu açan gerçekten fotoğraftaki kişi ise sorun yok. Fakat değil ise çok büyük terbiyesizlik yapıyorsunuz..
Konunun tutması için yaptığı belli zaten konuyu açan kişinin o fotoğraftakiyle alakasının bile olduğunu düşünmüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
bu adam ıncı sozljukte meshurhahahah
ordan almış_____________________________ Biliyorsunki bir savaş çıkarsa hepinizi siler süpürürüz. -
Kafayı sonradan eklemiş inanmayın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lover's Grief ..
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Friedrich Nietzsche -
Seni bi döverim dayağa doyarsın. _____________________________ Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder? -
Seni döverek öldürürüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Makatindan şırıngayla kan çekerim. 5 senelik profesyonel kickboksçuyum 1.82 85 kiloyum. Adamsan beylikduzune gel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bunun bi basi agrisa komaya girer, o gafayla bas agrisi cuku kopmus kdr acir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox One GT:madman1436 - BESIKTAS- Romanya Bukres -
Kas imparatorluğu kurarsın yakında sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Did I ever tell you the definition of insanity ? -
Alacan 14lüyü sıkacan bacagına .
quote:
Orijinalden alıntı: Koray
Tecavüze uğramış gibi neden sadece gözlerini kapattın
anırdım
Eşeğim yok süt sağarım.Oldum derbeder -
boşa gitmiş senelerin :D sen çok yanlış yerdesin hem bu tiple vursan nolcak
hayatımızı felç edersin
ama şu bir gerçektir o kadar sporu boşuna yapmışsın git sen kumdan kale yap barbie yi kurtar hacım 
-
süleymancı takvimin güzelmiş kardeş
_____________________________ Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki