Şimdi Ara

Dayak attım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 kişinin ısırdığı vermillion değildir.

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRiiX33

kademeli gelıolar demek bakalım karsına boss cıkınca napıcaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: Feyz-O

4 ever Vermillion.

Ya nedir
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...
  • Olm ben senden korkmaya başladım la.Sen geceleri kurt adam felanda oluyosundur.

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • bende panik atak var o durumda ne ypaacagımı Allah bilir

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

ya bende bir anımı anlatayım lise yıllarıydısınıf bomboş sadece iki kişi varız sınıfta ben ve arkadaş.neyse herkes tenefüse çıkmış bizde çıkıcaz dışarı ben sıradan kalktım sınıfın kapısına yöneldim,o arada sınıfta bulunan 2. arkadaşda kapıya göneldi ve ben çıkarken çık lan önümden dedi,ben ses etmedim,sonra bu bana vurmaya kalkıştı bende kapıya yasladım bunu Allah yarattı demeden 3-5 tane sağlam yumruğu suratına yapıştırdım,çocuk kıpkırmızı oldu utancından yüzüme bakamadışimdi ne zaman görse selam verir

bende bir anımı anlatayım öyleyse. orta 3teyiz. daha okulun ilk haftaları ya birince hafta yada ikinci hafta. başka bir okuldan nakil olmuşum herkes bir garip geliyor zaten. yanımda zıpır bir çocuk var bu bana artisleniyor, olur olmadık yerlerde çatıyor filan. sesimi çıkarmadım bir kaç gün sonra çocuğa dedim ki bana çatma dedim düzgünce. ne dedim tam hatırlamıyorum aradan 8-9 sene geçmiş neyse, bir kaç gün kafamı dinledim derken bu arkadaşlarına filan söylemiş. amaçları belli bana üstünlük kurmak. hayır kurunca ne geçicek eline hiç bir yok. geldiler yanıma bir tenefüs o sıralarda hafiften bir kıza yakınlaşmaya çalışıyorum. o kız da bizimle aynı sınıfta hatta sınıf başkanı yada onun gibi birşeydi. o kız da var sınıfta. baktım olacak gibi değil. kalktım ayapa senin derdin ne arkadaşım anlat filan dedim. çocuk ban küfretmeye başladı yok yere. bende sol elimle tuttum yakasından sağ elimle de burnuna ağzına gözüne nereye denk gelirse saydırmaya başladım. neyse bunun arkadaşları da bana vurmaya başladılar. ben bunu bıraktım bu yere düştü. sonra diğerlerinden birtanesine diz ile vurdum oda yere düştü ama neresine vurdum bilmiyorum. diğeri ile gözgöze geldik anladım ki teketek kaldık çocukla. o bana vuruyor ben ona vuruyorum aynı boks ringinde boksörlerin yaptığı gibi benim burnumdan kanlar gelmeye başladı sonra tahtanın oraya doğru çekildim. tahtanın orda asılı duran büyük tahta cetveli kaptım hiro nakamura edasıyla çocuğa doğru koşmaya başladım. sınıfın kürsüsüne takılıp düştüm. adamlar üstüme çullandılar. ama beni tutamıyorlar. o sırada gömleğim yırtıldı. ayağa kalkabildim bir süre sonra baktım adamlar aynı anda saldırıyorlar. dedim kaç oğlum bunlar seni yerler dedim kendi kendime. ve kaçtım. o çocuğu tek kalsam döverim biliyorum. okul çıkışını bekledim. zil çaldı herkes çıkıyor sonra bu da çıktı arkadaşlarıyla beraber. biraz yürüdükten sonra bu arkadaşlarından ayrıldı. bende buna arkadan yaklaşıp baksana bi dedim. döndü döner dönmez bir tane kroşe geçirdim buna. o gömleğin parasını döve döve aldım çocuktan. sonra son sürat kaçtım ordan.

• @tyber_zannx
    eee sonra ne oldu anlat anlat çekirdeğim bitti alıp geliyom sen bu arada yaz valla güzel anlattın genelde bakar geçerdim

Orjinalden alıntı: Feyz-O

4 ever Vermillion.

Slogan oldun la vermilion...

• Vermillion:

Çete kurcaksan al beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

Vermillion:

Çete kurcaksan al beni

nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...

• quote:

Orjinalden alıntı: alicho

@tyber_zannx
    eee sonra ne oldu anlat anlat çekirdeğim bitti alıp geliyom sen bu arada yaz valla güzel anlattın genelde bakar geçerdim

kaçtım orda bitti daha ne yazayım hayat hikayemimi . bundan çıkacak sonuç kavga ederim hatta çok pis adam döverim. gücüm yetmedimi uygun zamanı ve ortamı bekler, bir yolunu bulur indiririm adamı. aynı zamanda biraz sakarım

bu arada o kızla da aramda ufaktan bir aşk başladı sonradan. sonra ayrıldık yok yere. neden ayrıldık hatırlamıyorum ama gerçekten kötü olmuştum ayrıldıktan sonra

• kafa atsaydın böyle daha ekşın olcaktı ama neysee...

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Akrep Vermillion

Hort oldu ama ne yapalim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.