Şimdi Ara

Davutoğlu'nu dinlemeliydik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD’nin Cumhuriyetçi senatörü John McCain, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

ABD’li senatör John McCain, "Davutoğlu'nun söylediklerine yüzde 90 katılıyorum" diyerek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Suriye konusunda önerilerini dinlemedikleri için pişmanlık duyduklarını ifade etti.

John McCain, IŞİD gibi bir problemin ortaya çıkmasında Davutoğlu'nun bu konudaki önerilerinin gözardı edilmesinin bir sonucu olduğunu ifade etti.

İŞTE O PAYLAŞIM
    ABD'li Senatör John McCain'in Twitter üzerinden Davutoğlu'nun Davos'ta verdiği röportajı şöyle paylaştı;

Davutoğlu'nu dinlemeliydik

• Stratejik derinlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar.

• başbakanımıızn kıymetini el bile biliyor bizimkiler birşey bulamayınca boyu ile alay ediyor.
    kim insanlığından kayberdiyor ?
  • İnsanlıkla ilgili yorum yapabilecek son kişisin.

İşin komiği bu adamlar(!) 'bakın ABD Avrupa bizi eleştriiyo hep büyümemizi kıskanıyorlar' diyordu.Övülünce de 'bakın ABD bile övüyor buradakiler kıymet bilmiyor' diyorlar.Çok ilginç kafaları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 29 Ocak 2015; 10:14:55 >
  • forumun en komik bölümü burası:) gülmek isteyen haline acınacak insan görmek isteyen buraya girmeyi :) buraya girdiğim zaman sanıyorum ülke elden gidiyor :) oysaki kimse halinden şikayetçi değil :) şunu anladım bir çuval elma içinde kurtlar her zaman olucak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

forumun en komik bölümü burası:) gülmek isteyen haline acınacak insan görmek isteyen buraya girmeyi :) buraya girdiğim zaman sanıyorum ülke elden gidiyor :) oysaki kimse halinden şikayetçi değil :) şunu anladım bir çuval elma içinde kurtlar her zaman olucak :)

Çok değil 1 ay kadar önce Rusya da kriz var bizede gelecek hükümet düşecek diye seviniyorlardı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya sizleri deniz feneri , Kabataş başlıklarında göremiyoruz nedense? Ya da tarım ve hayvancılıktaki rezil durumun başlığında? Biraz gelin de oralarda da fikir beyan edin (varsa)

• Hayat size toz pembe. En komik bölüm burasıymışmış... Çıkarlar güzel tabi, baldan tatlı size herşey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan Davutoğlu Rte yi aratmayacak... Sözümüzün dinlenmesine sevindim tebrik ederim ama biraz daha uysal bir politika izlemeli AKP fazla agresif davranıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.