Şimdi Ara

Davutoğlu'na oy verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Davutoğlu'na oy verir misiniz?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2023)
Giriş
  • Ben Davutoğlu'nun hakkının yendiğini düşünüyorum Rusya ile aramız düzelsin diye görevden alındı. Cumhur ittifakı ile seçime katılırsa veya hiç bir ittifaka katılmazsa oy veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 17 Ağustos 2019; 11:21:6 >

• Davutoğlunu tek desteklediğim konu şeffaflık şeffaflık olsun dedi haramzadelerin lideri başkanı çalışacak adam bulamazsın dedi davutoğlunun ipini orada çekti yoksa suriye bataklığında davutoğluda hevesliydi ama her halükarda baştaki zattan daha fazla devlet ciddiyeti var.damadını getirip kasaya oturtmaz mesela bence.
  • hayır, 2si arasında bir seçim olsa erdoğan'a veririm hatta
  • Tek aday o olsun yine vermem gider boş atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakliye ile ilgili bir şey yapacaksa veririm çok iyi türbe taşıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Davutoğlunu tek desteklediğim konu şeffaflık şeffaflık olsun dedi haramzadelerin lideri başkanı çalışacak adam bulamazsın dedi davutoğlunun ipini orada çekti yoksa suriye bataklığında davutoğluda hevesliydi ama her halükarda baştaki zattan daha fazla devlet ciddiyeti var.damadını getirip kasaya oturtmaz mesela bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip gidici yerine Kılıçdaroğlu gelmeyeceğine göre?
  • Bop projesinin en onemli ayaklarindan biri olan Türkiyeyi arab istalasina ugratma ve suriyeyi bolme girisimini basariyla tamamladigi için mi oy vereceğiz?

Akp ile bir farki yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, Davutoğlu hükümetinin pelikancı darbe ile indirilmesini hızlandıran olay oydu.

Ama en önemlisi koalisyona düşünce başkanlık ısrarı oyumuzu düşürdü demesiydi. Yani açıkça parlamenter sisteme göz kırptı.

CHP ile koalisyon yapabilirdi ki CHP de razıydı. Görüşmelere üçer kişilik heyet katılacaktı. Sabah bir gördük ki AKP dört kişi geldi. 4. kişi Davutoğlu'nun ekipten değildi. Saray komiseriydi. Bu işin olmasını saray rejimi istemedi.

Ayrıca Davutoğlu yabancı temsilciler ve devlet adamlarıyla görüşmede tercüman kullanmıyordu. Bu da bu görüşmelere tercüman adıyla saray komiseri atanmasına engeli.

Manzara buydu. Şeffaflık yasası ise saray rejiminin propaganda aracı medyayı felç edeceğinden darbenin öne alınmasına sebep oldu. Tahammül eşiği aşıldı. Zaten pelikancıların darbe eylemini üstlenmesi de tesadüf değil bu yüzden. Mamaları kesilecekti.

Ama oy meselesine gelince bugün karşı devrimin yapılmış olmasında payı olduğundan oy vermeye değmez. Şimdi demokrasi diye ağlaması nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 17 Ağustos 2019; 14:50:7 >

• gitsin emavi camisinde namaz kilsin.
  • K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Yanlış işlere bulaşmış yanlış kişilerle yan yana olmuş olsa bile devlet adamlığı konusunda günümüzün önde gelen bir çok siyasisine ders verebilecek derecede iyi olduğunu düşünüyorum.En fazla saadet kadar bir kitleye hitap eder muhtemelen edemiyecek olsa bulaşmaz parti işlerine yoklaması yapılmıştır.
  • Ortada şu an gerçek anlamda bir devlet değil kabile devleti var. Öyle olunca da yönetimde veya herhangi bir koltukta yer işgal edenler devlet adamlığından uzak. Devlet adamı olanın yer işgal edemeyeceği bir düzen bu düzen. O yüzden Davutoğlu'nun bunlara kıyasla devlet adamı kişiliğinin öne çıkması gayet normal.

Davutoğlu, eğer ittifak yasası olmasa yani fiilen baraj kalkmamış olsaydı bu adımları atacağını düşünmüyorum. Asıl yoklamayı Babacan ekibi yapmış olmalı diye düşünüyorum. İlk yoklama sermaye ve finans çevresi. Oradan tam destek alacakları neredeyse kesin gibi. Buna güvenerek çıktılar, taban işini bu medya düzeninde nasıl çözerler bilmiyorum. Zamanla görücez.

• Millet ittifakı ile seçime girerse oy veririm/verebilirim.

Şunuda unutmamak lazım bir ülkenin durumunda hükümet kadar muhalefette etkilidir. Ne kadar iyi muhalefetin varsa ülke o kadar iyi olur. Mevcut durum ortada.

Çağlar Cilarayoutube
    Emekli müftü, eski CHP'li vekil İhsan Özkes neden Davutoğlu'nu destekliyor! Çağlar Cilara'ya konuştu
    https://www.youtube.com/watch?v=DhQuwG9ed_A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 17 Ağustos 2019; 17:30:43 >

• Babacan'a da Davutoğlu'na da Gül'e de oy verecek duruma hiçbir zaman düşmedim düşmem de.

Asla vereceğimi düşünmüyorum. Hatta daha da ileriye gideyim, Babacan/Davutoğlu ve Erdoğan ikinci tura kalsa Erdoğan'a atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 17 Ağustos 2019; 16:43:58 >
  • Asla.

• Buna oy verenle simdikine oy veren arasinda fark yok.

• Bomba patlıyor oyumuz yükseliyor diyen adama mı oy vericez? Yarın öbürgün oyu düşük gelirse bomba patlamayacağı ne malum yine?
  • Malum tarafta bir zamanlar aktif olarak yer almış kim olursa olsun oy yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.