Şimdi Ara

David Perry Twitter : PSP2 Hazır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyoruz. Sizler gibi bizde birçok defa Sony'nin PSP 2'yi çıkaracağını duyduk. Her iddia bizi heyecanlandırmış olsa da bir "Cağaloğlu klasiği" gibi iddiayı ortaya atan da bir süre sonra kendi yalanına inanmaya başladı. Ancak durum bu sefer durum farklı;

Acclaim'in yaratıcı ekibinin başında bulunan David Perry Twitter'a koyduğu mesajında PSP 2'nin haberini güvenilir bir kaynaktan aldığını ve yeni PSP'nin UMD siz olacağını yazdı. Yeni PSP iddiaya göre tüm oyunlarını online olarak alacak.

Şu an için elbette kesinleşmiş bir şey yok. Her ne kadar iddiayı ortaya atan oldukça güvenilir bir kaynak olsa da Sony'nin PSP 2 iddialarını defalarca yalanladığını da göz önünde bulundurmak gerek.

Gerçi şu ana kadar yalanlanan ürünlerin birçoğunun piyasaya çıktığını da gördük.

http://www.techno-labs.com/content_screen.asp?YID=5580

• psp3000 de böyleydi fake cart curt deniodu 3 4 ay sonra cart çıktı piyasaya. herzaman söylüyorum gene söyliyim psp2 de 2010da gelicek kim ne derse desin.

bencede umd neymiş saçma sapan bi media formatı. bundan 1 sene önce bi topicde yazmıştım. itunes mantığı ile çalışmalı psp2.

hem oyunlar daha ucuz olur hemde umd falan taşımak zorunda kalmazsınız. ayrıca eğer online olucaksa en aşağı 16 gb dahili belleği olmalı.

ama gene bi memory card girişi olsun
  • İnşallah..
  • slhsm pm bakarmısın bi zahmet
  • Sony Psp2 ile uğraşacağına şu an ki el konsoluna adam gibi oyun çıkarsın! Aklıma geldikçe sinir oluyorum vallahi hani nerede Devil May Cry, nerede Gran Turismo 4 Mobile Bu oyunların Psp ilk piyasaya çıktığı zaman oynayabileceğimizi söyleyen Sony şimdi de Psp2 üzerinde çalışıyormuş öyle mi bence Sony el konsolu işine girmekle hata etti. Belki büyük bir laf oldu ama ben böyle düşünüyorum Ps3 ile ilgilenmekten Psp ye adam akıllı oyun çıkartmıyorlar GT5 i çıkartacağız diye GT4 Mobile adlı oyunu erteledinkce ertelediler Psp ile çıkması beklenen oyunların çoğu hala çıkmamış durumda! Gerçi Ps3 e de adam akıllı oyun çıkartamıyorlar ya neyse Psp ilk çıktığı yıl satın almıştım hala da duruyor temiz bir şekilde kutusunda ve muhtemelen bu sefer elimden çıkaracağım Psp yi. Daha önce Psp mi para ihtiyacımdan dolayı satılığa çıkarmıştım ama hep gerekli olan paraya başka bir kaynaktan ulaştığım için satmaktan vazgeçtim ama bu sefer başka bir el konsolu almak için satacağım gibi görünüyor çünkü varolan hiçbir oyunu beni tatmin etmiyor Psp nin

• Hacı sat sen
  • Haklı ama adam, psp2yi bırakıp oyunlara boğmalı bizi sony... dmc ve gt yi bekle bekle bi hal olduk
  • Beyler 4 sene mi oldu psp çıkalı 5 senemi. E artık Ev konsollarına 5 sene ömür biçilirken el konsollarında 4 sene bence fazla bile. Dmc diyosunuz. Gt diyosunuz. Psp 2 yede gelebilir daha güzel grafik ve özelliklerle.Neden olmasın. Sonuçta psp ye bi sürü güzel oyun çıkmışken sizin yaptığınız nankörlük gibime geliyor. Daha motorstorm, assasins creed vb oyunlarda psp ye çıkacakken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Beyler 4 sene mi oldu psp çıkalı 5 senemi. E artık Ev konsollarına 5 sene ömür biçilirken el konsollarında 4 sene bence fazla bile. Dmc diyosunuz. Gt diyosunuz. Psp 2 yede gelebilir daha güzel grafik ve özelliklerle.Neden olmasın. Sonuçta psp ye bi sürü güzel oyun çıkmışken sizin yaptığınız nankörlük gibime geliyor. Daha motorstorm, assasins creed vb oyunlarda psp ye çıkacakken.

Valla ben başkalarını bilemem ama kendim için konuşacak olursam bu aleti alma nedenlerimden en önemlisi Gran Turismo idi ama o da Sony saolsun çıkmadı gitti. DMC de Psp alma nedenlerimden biriydi ama o da ortalıkta yok Gran Turismo'yu el konsolunda oynama isteğimi dindirmek için GT2 yi Psp ye attım onu oynuyorum ama bu Sony getirdiği bir çözüm değil kendi kendime ürettiğim bir çözüm olduğu için tatmin olmuş değilim elbette. Bu arada hangi konsola 5 sene ömür biçilmiş yahu? 5 sene çok az bir süre bakınız ben hala Ps2 ile çok eğlenceli vakit geçiriyorum ve Ps3 te bulamadığımı Ps2 de buluyorum o nedenle böyle bir süre söz konusu değil en azından benim için. El konsolu için de 4 sene oldukça az bir süre onu da GBA Sp örneği ile açıklayayım. Hala sıkılmadan oyun oynadığım bir el konsoludur GBA Sp ve çok uzun süre de oynamaya devam ederim. Keşke Psp de de söz verilen oyunlar çıkmış olsaydı da onunla da eğlenceli vakit geçirebilseydim ama son zamanlarda Psp nin kendi oyunlarından çok eski konsolların (Ps one, Sega Mega Drive, Super Nintendo vs vs...) oyunlarını emulatörler sayesinde oynuyorum.

• Tamam oyunların sayısı az diyosunuz,ama bunu söylemeden önce
    her hafta en az yeni 2 oyunu oyunu çıkan DS in yada Gameboy un oyunlarını gidin inceleyin,
    neden her hafta bir sürü oyunu çıktığını veya neden binlerce oyunları olduğunu fazla düşünmeden anlarsınız
    chupacabra dostum sana katılıyorum.... %100 nankörlük yani....

Tamam da David Perry denen adam yeni model UMD'siz olacak diyo ama teorik olarak cihaz üzerinde fiziksel bi medya okuyucu olmak zorunda sonuçta
    (bu örneği başka bi başlıkta birisi vermişti) bu benzin bulunmayan yerde araba satmaya çalışmak olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 4 Mart 2009; 19:02:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Beyler 4 sene mi oldu psp çıkalı 5 senemi. E artık Ev konsollarına 5 sene ömür biçilirken el konsollarında 4 sene bence fazla bile. Dmc diyosunuz. Gt diyosunuz. Psp 2 yede gelebilir daha güzel grafik ve özelliklerle.Neden olmasın. Sonuçta psp ye bi sürü güzel oyun çıkmışken sizin yaptığınız nankörlük gibime geliyor. Daha motorstorm, assasins creed vb oyunlarda psp ye çıkacakken.

Valla ben başkalarını bilemem ama kendim için konuşacak olursam bu aleti alma nedenlerimden en önemlisi Gran Turismo idi ama o da Sony saolsun çıkmadı gitti. DMC de Psp alma nedenlerimden biriydi ama o da ortalıkta yok Gran Turismo'yu el konsolunda oynama isteğimi dindirmek için GT2 yi Psp ye attım onu oynuyorum ama bu Sony getirdiği bir çözüm değil kendi kendime ürettiğim bir çözüm olduğu için tatmin olmuş değilim elbette. Bu arada hangi konsola 5 sene ömür biçilmiş yahu? 5 sene çok az bir süre bakınız ben hala Ps2 ile çok eğlenceli vakit geçiriyorum ve Ps3 te bulamadığımı Ps2 de buluyorum o nedenle böyle bir süre söz konusu değil en azından benim için. El konsolu için de 4 sene oldukça az bir süre onu da GBA Sp örneği ile açıklayayım. Hala sıkılmadan oyun oynadığım bir el konsoludur GBA Sp ve çok uzun süre de oynamaya devam ederim. Keşke Psp de de söz verilen oyunlar çıkmış olsaydı da onunla da eğlenceli vakit geçirebilseydim ama son zamanlarda Psp nin kendi oyunlarından çok eski konsolların (Ps one, Sega Mega Drive, Super Nintendo vs vs...) oyunlarını emulatörler sayesinde oynuyorum.

Hocam 5 sene demişken yanlış anlaşılmasın bak Ps2 varken Ps3 çıktı bundan bahsediyorum

• @chupacabra öyle desenize canım Evet dediğiniz gibi Ps2 hala piyasadayken Ps3 çıkıverdi ama bu durum Psp'nin değerli bazı yapımlarını baltaladı benim düşünceme göre. Bakın Ps3 e çıkacak olan GT5 ile uğraşmaktan Psp için en geç 2005 yılında piyasada olacağı söylenen GT4 Mobile hala çıkmadı büyük ihtimalle de iptal edildi. Bunun gibi bir kaç oyun daha var ve onlar da benim açımdan büyük önem taşıyor. Herneyse sonuç olarak şu an için Psp 2 gibi bir ürünün çıkmasını ben doğru bulmuyorum tabi Sony ne yapar bilemem ama ilk mesajımda da söylediğim gibi Psp 2 ile uğraşacaklarına Psp için söz verdikleri oyunlar üzerinde yoğunlaşsınlar bence daha hayırlı olur.

@wzzik nankörlükle alakası yok yahu nereden çıkarıyorsunuz benim oyun zevkime uyan oyunlar çıkmadıysa veya sayısı az ise çıkmış olan diğer oyunlar beni ilgilendirmez yani. Ayrıca ben Psp de az oyun var mı dedim canım nereden çıkardınız onu? Oyun var elbette ama benim istediğim oyunlar çıkmadı gitti bir türlü dedim sitemim budur yani yoksa oyun azlığı falan söz konusu değil Nintendo'nun el konsolları için de binlerce oyunu olması veya olmaması da umrumda değil siz yukarıda ki mesajımı muhtemelen yanlış anladınız ben Gameboy Advance Sp'de oyun oynarken çok eğlendiğimi ve daha uzun süre bu konsolu kullanacağımı belirttim yoksa her konsola 'çöp' diye nitelendirilen basit ve gereksiz oyunlar çıkıyor bunun için Nintendo veya Sony diye bir ayrım yapmak yanlış olur

• evet aynı şey PS1'de de olmuştu,merak etmeyin PS3 için de olacak
    bu sony nin pazarlama politikası,
    yeni nesil konsol çıktıktan sonra önceki ürün birkaç yıl daha üretilmeye devam ediliyor.
    sony konsollarının arasını ortalama 6 yıl olarak tutuyor.
    ps3 de bu ömrünün yarısını doldurdu,çok değil 1 yıl içinde ince ps3 haberlerini duymaya başlayacağız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@chupacabra öyle desenize canım Evet dediğiniz gibi Ps2 hala piyasadayken Ps3 çıkıverdi ama bu durum Psp'nin değerli bazı yapımlarını baltaladı benim düşünceme göre. Bakın Ps3 e çıkacak olan GT5 ile uğraşmaktan Psp için en geç 2005 yılında piyasada olacağı söylenen GT4 Mobile hala çıkmadı büyük ihtimalle de iptal edildi. Bunun gibi bir kaç oyun daha var ve onlar da benim açımdan büyük önem taşıyor. Herneyse sonuç olarak şu an için Psp 2 gibi bir ürünün çıkmasını ben doğru bulmuyorum tabi Sony ne yapar bilemem ama ilk mesajımda da söylediğim gibi Psp 2 ile uğraşacaklarına Psp için söz verdikleri oyunlar üzerinde yoğunlaşsınlar bence daha hayırlı olur.

@wzzik nankörlükle alakası yok yahu nereden çıkarıyorsunuz benim oyun zevkime uyan oyunlar çıkmadıysa veya sayısı az ise çıkmış olan diğer oyunlar beni ilgilendirmez yani. Ayrıca ben Psp de az oyun var mı dedim canım nereden çıkardınız onu? Oyun var elbette ama benim istediğim oyunlar çıkmadı gitti bir türlü dedim sitemim budur yani yoksa oyun azlığı falan söz konusu değil Nintendo'nun el konsolları için de binlerce oyunu olması veya olmaması da umrumda değil siz yukarıda ki mesajımı muhtemelen yanlış anladınız ben Gameboy Advance Sp'de oyun oynarken çok eğlendiğimi ve daha uzun süre bu konsolu kullanacağımı belirttim yoksa her konsola 'çöp' diye nitelendirilen basit ve gereksiz oyunlar çıkıyor bunun için Nintendo veya Sony diye bir ayrım yapmak yanlış olur

evet haklısın jeton biraz geç düştü
    o nedenle psp biraz hatta bayağı üvey evlat muamelesi gördü sony'den.
    (PAL bölgesi için konuşursak) 3,5 yıldır psp için çok değerli bir sürü oyun çıktı.
    Ama yine de bunların arasında çıkmayıp içimizde ukte olarak kalan 2-3 tane büyük oyun oldu.
    Bunlardan GT sony'nin kendi oyunu olduğundan psp için eninde sonunda çıkmalı diye düşünüyorum.
    Aksi takdirde sony rekabet için bütün kozlarını kullanmamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 4 Mart 2009; 20:23:03 >

• Sony nin pazarlama politikasında makina çıkmadan önde bi kaç cgi video hazırlıyolar. Ama nafile oyun çıkmıyo.

Bkz. Eight Days
  • gt mobile ve gt5 full surumunun temmuzda 2009 da ayni anda cikacagi duyurulucakmis japon otomobil fuarinda onumuzdeki aylarda. bende bundan 3 sene once psp aldim gt mobile icin, cikmayinca sattim dayanamadim pes oynamak icin gittim psp 3000 aldim simdi de. sony psp konusunda iyice cuvalladi. alet cok kaliteli ama oyun namina cok az seyi var, radyosu cok hosuma gitti yurtdisinda yasadigim icin.
  • @teamgsi umarım dediğiniz gibi olur ama benim artık pek ümidim kalmadı ne yalan söyliyeyim. Daha önce kaç defa şu tarihte çıkacak dediler ama ortada hiçbir şey yok! Bari bir prologue versiyon yapaydınız hiç değilse Gt 4 Mobile'ın çıkacağımdan emin olurduk da o deneme sürümü ile kendimizi avuturduk. Gerçi Gt4 ü Ps2 de hala deli gibi oynamaktayım ama Psp gibi bir el konsolunda Gt oynamak bana bambaşka bir heyecan veriyor nedense. Tabi oyun anlamında tatmin olmak için bu söylediğim oyunların çıkması gerekiyor en azından benim açımdan.
  • PSP2 diye bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

PSP2 diye bişey yok

nasıl olsa çıkıcak ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.