Şimdi Ara

Davıd Beckham giyím tarzı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sıkı beckham hayranıyım resmen ıdolum dıyebılırım sac kesım tarzımı beckham gıbı yapıyorum dovmede yaptırıcam beckhamınkıler gıbı fakat kıyafetlerını bulamıyorum netden davıd beckhamın gíyim tarzına baktım fakat kıyafetlerı nereden bulucam la :DD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendin ol qnq

• raunk kullanıcısına yanıt
    Cok saol hocam vucut var ama cok degıl tıpde var ama bı beckham degıl :D

• Beckham çuval giyse yakışır zaten aldığı kıyafetler kimbilir kaç para. Çakmaları da zor bulunur.
  • kafayı kes ona benzersin çok inceee...
  • sana öyle yakışmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sivassporlu cicinhonun açıklamalarini oku. beckhamin önerdiği kiyafet yerin fiyatlarindan bi futbolcu yakınıyor düşün

• Harbı oyle hocam cıkmıyor hıc kıyafetlerı sınır oldum

• Şu sıralar ülkemizde “çift yönlü bek” kavramını yeniden hayata geçiren Brezilyalı, sene başında Hilal Gülyurt’la bir röportaj yapmış ve Real Madrid günlerinden kalma bir anısını anlatmıştı. Söze “Real Madrid’de herkes yıldızdı, herkes herkesle çok iyi anlaşıyordu” diyerek girse de aklına acı bir hatıra düşecekti. “Gerçi Beckham beni yakmıştı!” Nedenini ise şöyle açıklıyordu:

Beckham’ın ne kadar iyi giyindiğini bilirsin. Bir gün alışverişlerini nereden yaptığını sordum ve bana Madrid’de bir mağaza tavsiye etti. Sonra da bahsettiği mağazayı arayıp konuştu. Beni karşılayacaklarını, şimdi ismini hatırlamadığım bir kadının benimle ilgileneceğini söyledi. Gittim, bir ceket ve bir pantolon beğendim. Kasaya geldiğimde ikisinin toplam fiyatının 25 bin euro olduğunu söylediler! Beckham’ın önerisiyle gittiğim için aldıklarımı bırakmam olmazdı. Bir daha oranın önünden bile geçmedim.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Beckham Brezilyalı değil dostum İngiliz.Mağazalar pahalıolabilirde Beckhamın kıyafetlere para verdiğini bile sanmam bütün markalar ücretsiz veriyodur o kişide sorduysa Beckham mağazanın adını vermiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Beckham Brezilyalı değil dostum İngiliz.Mağazalar pahalıolabilirde Beckhamın kıyafetlere para verdiğini bile sanmam bütün markalar ücretsiz veriyodur o kişide sorduysa Beckham mağazanın adını vermiştir

ortak noktaları real madrid de oynamalariydi. he brezilyali değildi

• quote:

Cicinho Brezilyalı ondan bahsediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

quote:

Cicinho Brezilyalı ondan bahsediyor

kullandığı türkçe çok bozuk ondan anlayamadım tam

• Adam kilotunu bile sponsorlardan alıyor. Komiklik olsun diye demiyorum ben çocukken adam kilot reklamında oynamıştı. Her yerde bağlantısı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    1-2 ay önce H&M in çamaşır reklamında oynadı giydigi boxerlarda baya sattı :D

• OnrbK kullanıcısına yanıt
    2.linkteki kıyafetler çok iyi

• quote:

2.linkteki kıyafetler çok iyi

İlk site de çok güzel, fotoğraflarda detaylı açıklamalar mevcut.Hangi parça hangi markaya ait vs tüm bilgiler var.Mesela,

http://coolspotters.com/athletes/david-beckham/and/shoes/lanvin-bronze-leather-suede-trainers#medium-257625
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.