Şimdi Ara

datron TW7A kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bu pc alalı 1 hafta oldu ama şimdi geri gönderdim ram taktırmak için
    gelelim sorunumuza xp kurdum ama Wireless ve de bluetooth sorun var onları kurmadı internet sayfasından da indirdim olmada eger sizlerrde yapan varsa bana yardım edebilirmi
    acaba vista kursam nasıl olur Wireless sorun olmadı zaman deney yapacagım ama olmuyor şimdiden tşk

• xp ile sitesinden indirdiğim sürücülerle wireless de bluetooth ta tıkır tıkır kurulldu
    özel bişey yapmadım
    ram takılırken kuruversinler söyleseydin bari
  • bende netten cekmıstım arkadas ıcın,sorunsuz kuruldu.
  • merhaba arkadaslar size bir sorum olacak.bende mavi bilgisayardan kampanya kapsamında tw7a aldım ram2048 yaptım vista ve northon yükledim. ama şuanda çok büyük bir sorunum var ; bilgisayarı açtıktan 10 dk falan sonra fan çalışmaya başlıyor ve kapatana kadar her 1.5 dkda bir devreye giriyor (oyun oynamadığım halde)buda dolaylı olarak sürekli ses çıkaran bir bilgisayar oluşturuyor .servise götürdüm ama normal olduğunu söylediler.fakat ben böyle bir durumu ne datronun farklı modellerinde nede baska bilgisayarlarda suana kadar hiç görmedim.sizcede bu durum normalmi.aynı problemi sizde yasadınızmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkucuk

merhaba arkadaslar size bir sorum olacak.bende mavi bilgisayardan kampanya kapsamında tw7a aldım ram2048 yaptım vista ve northon yükledim. ama şuanda çok büyük bir sorunum var ; bilgisayarı açtıktan 10 dk falan sonra fan çalışmaya başlıyor ve kapatana kadar her 1.5 dkda bir devreye giriyor (oyun oynamadığım halde)buda dolaylı olarak sürekli ses çıkaran bir bilgisayar oluşturuyor .servise götürdüm ama normal olduğunu söylediler.fakat ben böyle bir durumu ne datronun farklı modellerinde nede baska bilgisayarlarda suana kadar hiç görmedim.sizcede bu durum normalmi.aynı problemi sizde yasadınızmı

Linkte sorunuzun cevabı olabilir. Sanırım bu modelde bu normal bir durum. Aynı durum bende de hala devam ediyor. Pc yi istanbul ve ankara servise gönderdim. Sorun yok diyerek geri geldi. Sanırım bu durumun tek cevabını benzer konfigurasyona sahip diğer marka dizüstü kullanıcıları verebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_17158174/mpage_10/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: burakkucuk

merhaba arkadaslar size bir sorum olacak.bende mavi bilgisayardan kampanya kapsamında tw7a aldım ram2048 yaptım vista ve northon yükledim. ama şuanda çok büyük bir sorunum var ; bilgisayarı açtıktan 10 dk falan sonra fan çalışmaya başlıyor ve kapatana kadar her 1.5 dkda bir devreye giriyor (oyun oynamadığım halde)buda dolaylı olarak sürekli ses çıkaran bir bilgisayar oluşturuyor .servise götürdüm ama normal olduğunu söylediler.fakat ben böyle bir durumu ne datronun farklı modellerinde nede baska bilgisayarlarda suana kadar hiç görmedim.sizcede bu durum normalmi.aynı problemi sizde yasadınızmı

aynı sekilde bende de oluyor.

benim eski laptop ana kartı yandı twa17y... ve yenisi olarak tw7a verdiler çok güzel oldu 8 ay sonra yeni bir laptop almıs gibiyim. ve daha iyisi geldi ama korkuyorum tekrar olmasından harddiskimi format attırmak zorunda kalmıstım. suanda fan çalısıyor aynen arkadasımızın dedigi gibi yanlız yanmasındansa çalışması daha ii diyorum.

sogutma
    alıntı

• quote:

Orjinalden alıntı: sskun

slm arkadaşlar bu pc alalı 1 hafta oldu ama şimdi geri gönderdim ram taktırmak için
    gelelim sorunumuza xp kurdum ama Wireless ve de bluetooth sorun var onları kurmadı internet sayfasından da indirdim olmada eger sizlerrde yapan varsa bana yardım edebilirmi
    acaba vista kursam nasıl olur Wireless sorun olmadı zaman deney yapacagım ama olmuyor şimdiden tşk

ben eski ve yeni laptobumda da verdikleri cdlerden kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor. yanlız herzamanki gibi k700i nin içine giremiyorum bluetoothla. bişeyler yapıyordum ama herseferinde unutuyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar selamlar 19.03.2008 de datron tw7a modelini aldım daha öncede 3 yıl kadar aynı markanın kn1 serisi bir laptopunu şeytan kulağına kurşun sorunsuz olarak kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum size bir sorum var kn1 laptopun sesiyle tw7a yı kıyasladığımda tw7a nın sesi çok az çıkıyor bu konuda tecrübeleriniz ve önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim herkese iyi çalışmalar
  • arkadaslar ben de 1 aylık tw7a kullanıcsıyım evet ses az vebende soyle bır sorun var sızdede varmı kulagımı klavyeye yaklastırınca bır cırıltı sesı duyuyorum ve touch ped e dokununca bu ses artıyor bu sorundan dolayı servıse gondermeyı dusunuyorum sızdede bu ses var mı cevabınızı beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: veycelll

arkadaslar ben de 1 aylık tw7a kullanıcsıyım evet ses az vebende soyle bır sorun var sızdede varmı kulagımı klavyeye yaklastırınca bır cırıltı sesı duyuyorum ve touch ped e dokununca bu ses artıyor bu sorundan dolayı servıse gondermeyı dusunuyorum sızdede bu ses var mı cevabınızı beklıyorum

ilk defa duydum böyle bir sorun bence hemen servise götürmende fayda var
  • Ben TW7A Intel Santa Rosa C2D 2.1GHz 3GB 160GB DVD+-RW (Kameralı) modeli 1 hafta önce mavibilgisayardan kampanyadan aldım. Bütün TW7A modelleri aynımıdır bilmiyorum ama ne ses kartını nede wireless'ı tanıtabildim. 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı. DVD ile gelen sürücüleri tanımıyor. Zaten sitesindeki sürücülerde DVD'nin aynısı. Ufotek'e mesaj attım bugün onlardan gelecek cevabı bekliyorum. sistem olarak XP kurdum. Ben bugüne kadar hiç kurmadıysam 100 bilgisayar kurmuşumdur ama bu kadar inatçısını hiç görmedim. Ses kartı için yama yükle diyor yüklüyorum sonra ses kartını kuruyorum. ses kartı sorunlu kuruyor üstelik ne kurduğun program çalışıyor ne kurduğun sürücüyü kaldırabiliyorsun nede sürücü güncelle deyince güncelleme seçeneği ekrana gelmiyor. ya sistem geri yükleme ile yada formatla geri dönebiliyorum. Wireless, aygıt yöneticisinde 802.11 bg olarak görünüyor ve hiçbir sürücüyü kabul etmiyor. Bir sitede bios güncellemesi yapmanız gerekir diye bahsediyor. Belki son çare onu yapacağım. Aşağıdaki sitede anlatıyor.

http://www.sctzine.com/datron-tw7a-aero-usb2wlan-ve-ses-sorunu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykep -- 12 Mayıs 2008; 1:11:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baykep

Ben TW7A Intel Santa Rosa C2D 2.1GHz 3GB 160GB DVD+-RW (Kameralı) modeli 1 hafta önce mavibilgisayardan kampanyadan aldım. Bütün TW7A modelleri aynımıdır bilmiyorum ama ne ses kartını nede wireless'ı tanıtabildim. 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı. DVD ile gelen sürücüleri tanımıyor. Zaten sitesindeki sürücülerde DVD'nin aynısı. Ufotek'e mesaj attım bugün onlardan gelecek cevabı bekliyorum. sistem olarak XP kurdum. Ben bugüne kadar hiç kurmadıysam 100 bilgisayar kurmuşumdur ama bu kadar inatçısını hiç görmedim. Ses kartı için yama yükle diyor yüklüyorum sonra ses kartını kuruyorum. ses kartı sorunlu kuruyor üstelik ne kurduğun program çalışıyor ne kurduğun sürücüyü kaldırabiliyorsun nede sürücü güncelle deyince güncelleme seçeneği ekrana gelmiyor. ya sistem geri yükleme ile yada formatla geri dönebiliyorum. Wireless, aygıt yöneticisinde 802.11 bg olarak görünüyor ve hiçbir sürücüyü kabul etmiyor. Bir sitede bios güncellemesi yapmanız gerekir diye bahsediyor. Belki son çare onu yapacağım. Aşağıdaki sitede anlatıyor.

okadar şeye rağmen tanıtamıyosan sanırm ses kartının kendisinde problem var.
    eğer ki tamir e almayı önerirlerse 15 gün içinde aldığın ürünü iade edebilirsin.
    tamir değil değişim talep et

• quote:

Orjinalden alıntı: AXU

quote:

Orjinalden alıntı: baykep

Ben TW7A Intel Santa Rosa C2D 2.1GHz 3GB 160GB DVD+-RW (Kameralı) modeli 1 hafta önce mavibilgisayardan kampanyadan aldım. Bütün TW7A modelleri aynımıdır bilmiyorum ama ne ses kartını nede wireless'ı tanıtabildim. 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı. DVD ile gelen sürücüleri tanımıyor. Zaten sitesindeki sürücülerde DVD'nin aynısı. Ufotek'e mesaj attım bugün onlardan gelecek cevabı bekliyorum. sistem olarak XP kurdum. Ben bugüne kadar hiç kurmadıysam 100 bilgisayar kurmuşumdur ama bu kadar inatçısını hiç görmedim. Ses kartı için yama yükle diyor yüklüyorum sonra ses kartını kuruyorum. ses kartı sorunlu kuruyor üstelik ne kurduğun program çalışıyor ne kurduğun sürücüyü kaldırabiliyorsun nede sürücü güncelle deyince güncelleme seçeneği ekrana gelmiyor. ya sistem geri yükleme ile yada formatla geri dönebiliyorum. Wireless, aygıt yöneticisinde 802.11 bg olarak görünüyor ve hiçbir sürücüyü kabul etmiyor. Bir sitede bios güncellemesi yapmanız gerekir diye bahsediyor. Belki son çare onu yapacağım. Aşağıdaki sitede anlatıyor.

okadar şeye rağmen tanıtamıyosan sanırm ses kartının kendisinde problem var.
    eğer ki tamir e almayı önerirlerse 15 gün içinde aldığın ürünü iade edebilirsin.
    tamir değil değişim talep et

aynı makıneden bende de war şımdılık gayet memnunum yanlız wireless kablosuz nete giremiyorum USRRobotics9114 modem var ne yaptıpsam olmadı yada ben yapamadım Intel(R) Proset -Kablosuz sürücü yuklu değil diyor

yardımlarınız beklıyom yada mak. mavı bılg. goturecem

• benimde wireless sorunu olmuştu sürücüler falan hep yüklüydü serivse götürdüm orda 3kattaki modemden rahatlıkla internete giriyodu eve geldim yine girmedi bende ertesi gün yine götürdüm ufoteke verdim servise sonra söledilerki modem ayarlarında sorun varmıs dedikleri gibi yaptım ayarları sorunsuz bi şekilde artık kablosuz bağlanabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre91fb

benimde wireless sorunu olmuştu sürücüler falan hep yüklüydü serivse götürdüm orda 3kattaki modemden rahatlıkla internete giriyodu eve geldim yine girmedi bende ertesi gün yine götürdüm ufoteke verdim servise sonra söledilerki modem ayarlarında sorun varmıs dedikleri gibi yaptım ayarları sorunsuz bi şekilde artık kablosuz bağlanabiliyorum

ben de ilk aldığımda wireless ı bluetooth u açmak için wireless ı açmak gerektiğini bilmiyordum bayağı bir uğraşmıştım bozuk fln sanmıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: AXU

quote:

Orjinalden alıntı: veycelll

arkadaslar ben de 1 aylık tw7a kullanıcsıyım evet ses az vebende soyle bır sorun var sızdede varmı kulagımı klavyeye yaklastırınca bır cırıltı sesı duyuyorum ve touch ped e dokununca bu ses artıyor bu sorundan dolayı servıse gondermeyı dusunuyorum sızdede bu ses var mı cevabınızı beklıyorum

ilk defa duydum böyle bir sorun bence hemen servise götürmende fayda var

Axu kardeş bu sorun bendede var sürekli bir cızırtı sesi bariz duyuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.