Şimdi Ara

DATRON TW3 EAA-89 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akadaşlar merhaba. Bi arkadaşımın DATRON TW3 EAA-89 marka laptopu var buna windows7 32 bit işletim sistemi kurmak istiyoruz ama nereye baktıysam win7 driverlarını bulamadım hatta neredeyse hiç bi driverını bulamadım ama arkadaşım da win7 kurmak istiyo bu modelin win7 driverlarını bulabilen burdan bizimle de paylaşabilir mi win7 driverı yoksa ne yapıcam xp driverları ile çalışır mı ki? Şimdiden teşekkür ederim.



  • aynı problem bendede var. zaten cihazın wirelesi çalışmıyo. driverini bulamadım. Ama win7 kurdum. driver pack solutionun enson 2013 güncel sürümünü yükledim. ses haricinde hepsini tanıdı. seside harici bir usb den ses kartı taktım 10 liraya almıştım. o şekilde kullanıyorum. yapcak bir şey yok. bu cihaz çıktığında win7 yokturdu bile. o yüzden yani win 7 kullanmak istiyorsak bu şekilde. ama xp dede randımanlı kullanılmıyo wireles driverni tanımıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabus750

    aynı problem bendede var. zaten cihazın wirelesi çalışmıyo. driverini bulamadım. Ama win7 kurdum. driver pack solutionun enson 2013 güncel sürümünü yükledim. ses haricinde hepsini tanıdı. seside harici bir usb den ses kartı taktım 10 liraya almıştım. o şekilde kullanıyorum. yapcak bir şey yok. bu cihaz çıktığında win7 yokturdu bile. o yüzden yani win 7 kullanmak istiyorsak bu şekilde. ama xp dede randımanlı kullanılmıyo wireles driverni tanımıyor.

    Bende de aynı cihazdan var 2007'de almıştım.Ram takmıştım 1 gb olmuştu cihaz.Cihaza windows 7 kurmak niyetindeyim ses ve wireless problemleri söz konusu oluyor demişsiniz.Ses için usb ses kartı ile bu konu halletmişsiniz.Wireless içinde yine bir usb ile wireless ile kullanım yapmamız mümkün diye düşünüyorum bende.Bir de sizden bir isteğim olacak driver pack sürümünü indirdiğiniz linki burdan paylaşabilirseniz çok sevinirim. :)




  • özele yazın burada yasak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.