Şimdi Ara

datron mu hp mi yada öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni br laptop alcam ve fikirlerinizi almak istedim
    bu datronhttp://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=656027&aType=product&catId=2787

buda hphttp://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=661421&aType=product&catId=2787

ve ayrıca artı ve eksileri yada daha uygun bir laptop cok fazla yüksek deil normal ve yeterli derecede bir sey arıyorum eger bir fikriniz varsa lütfen yazın fiyatlarda 1500 ytl civarı olması tercihim sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyguncpu -- 28 Aralık 2005 13:32:10 >

• ben datronu önerirm daha bu cihazdan hiç şikayet eden görmedim, kuzenimde var bundan, ve çok memnun, ben de alıcam bu ara notebook ve dell 6000d ya da datron un bu modelini düşünüyorum, bence sen bi de dell 6000d ye bak, hatta direk onu al sen , bu ikisinide boşver

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Oyu8L8jJSX7bRxm34EAceCmqLBEdz7&ad=tasinabilir&ur_no=607

bide bu war ama bunla ilgili bi fikrim yok tek duyduğum ekranının iyi olduğu

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Oyu8L8jJSX7bRxm34EAceCmqLBEdz7&ad=tasinabilir&ur_no=608

• eğer oyun oynamayı düşünüyorsan bunlardan hiçbirini alma; biraz daha para kat msi 635 yada 645 al.

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя
  • oyun icin degil daha cok bana müh. okudugum icin program türü ve ona benzer seylere kullanacagım grafik falan ve arkadasım ikinci sık pek cazip gelmedi süpheli bir makina gibi duruyor :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyguncpu -- 28 Aralık 2005 15:51:56 >
  • Gerci baska topiclerlerde de yazim ama alinti olarak buraya geceyim,

Bir notebook alinacaksa kalitesi markasindadir ornegin klavyesinden toucpad ine kadar tumlesik bir cihaz satin aliyorsunuz her parcasi birbirinden ayrilmaz ornegin bir kavyesini bile degistirme sansiniz yoksa dunya markalarini tercih etme hem akil geregidir.

Datron-vestel-beko-casper bu gibi notebooklari onermek hata olur.

Acer-asus-dell-hp-ibm-toshiba-sony gibi markalar disinda diger markalari su an almak icin dusunmek bile gereksiz.

f.siemensi bilerek saymadim cunki satanlarda bile memnun degil anakartlarinda sorunlar oluyor alan bazi arkadaslar memnun olabilir ama genelde sorunlu bir urundur kullandikca zaten anlasilacaktir.
    Daha Fazla Göster
  • datronun kasası kalitesiz gerisi aynı kasayı sert etmeyeceksen datron al ama link teki 6110 yerine bence 6120 yada 6125 al kasaları daha kaliteli görünüşüde pürüzsüz card reader falanda var ama ben datron kullandım begenmediğim tek yanı kasa ve klavyesinin kalitesiz oluşu.ama 1500ytl vereceksen acer ve p.bell in parlak ekranlı amd turionlu modellerinden alabilirsin pcdepo.com a bak fiyatları araştır
    quote:

Orjinalden alıntı: chef

ben datronu önerirm daha bu cihazdan hiç şikayet eden görmedim, kuzenimde var bundan, ve çok memnun, ben de alıcam bu ara notebook ve dell 6000d ya da datron un bu modelini düşünüyorum, bence sen bi de dell 6000d ye bak, hatta direk onu al sen , bu ikisinide boşver

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Oyu8L8jJSX7bRxm34EAceCmqLBEdz7&ad=tasinabilir&ur_no=607

• saolun arkadaslar dell aklıma yattı bakalım artık saolun önerileriniz icin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.