arkadaslar şimdi alimde bi datron kxa 1.6 laptop var. bunun içinden linux kurulu bi şekilde cıkıo. ben aldıgım yerden rica ettim içine win xp kurdular. neyse aldıktan sonra ben partition olsun die format attım. butun driverleri kurduktan sonra son bi tane kaldı "PCI Device " yazıo bende bunu ses kartı oldugunu dusunuorum . çünkü ses kartını görmüo ve ses cıkmıo neyse ses kartının driverı yükleyincede "windows bus driver " ı yukleyin yazıo... bu nedek ben anlamadım en yapmam lazım lütfen bi yardımcı olun
sen bu laptopu ankara mavi'den mi aldın ?
dün bitane aynından sattım driverleri biraz tuhaf ama sorun yok biraz uğraş hayırlı olsun
bu bu kadar kısa surede mesaj atamazsınız da nedir yahu bıkkınlık veriyor yöneticiler duyrulur bu süreyi daha kısalatın bu sürede bi mesaj daha rahatlıkla yazılabilir
mesaj süresi çok doğru ve işe yarar bi olay faydasını henüz idraa edememişsin..
quote:
Orjinalden alıntı: Anarchy
ne demek şimdi bu ben soruna çözüm aıorum abi ne oldugunu bilen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Anarchy
daha açık yaz
Yavakivo ,http://www.ufotek.com.tr ye gidersen(datron ufotek'e ait bir markadır) DATRON AERO KXA (KA16S2K45L) Notebook
chash arkadaşım bazı forumlarda mesajda süre sınırı olmadığı için üye olup her tarafı yüzlerce abuk sabuk mesajla dolduran serseriler var, Tabii bundan sonra üyelikleri silinsede bir sürü küfür ve hakaret dolu abuk sabuk mesaj ortalığı doldurmuş oluyor.sanırım anarchy bunu kasdetmiş ama açık açık yazmamış.
Anakart chipset driverlarini yukledin mi? Ayrica sahip oldugun donanimlari aygit yoneticisinden bir kontrol et taninmamis var mi? Yani ag kartlarini vs. hepsini tanimis mi. Gerci ses karti olsa Multimedia Audio Controller, ethernet olsa Ethernet Controller yazar vs.. Buyuk ihtimal chipset suruculerini yukleyince taniyacaktir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme