Şimdi Ara

DATRON CORE 2 DUO T7200 2GHz 1GB 100GB KAMERALI yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben bu laptoptan almayı dusunuyorum sanırm yeni bir model ve pek ayrıntı yok datron hakkındaki bilgilerinizi ve bu laptop hakkındaki dusuncelerinizi iletirseniz sevinirim tesekkurler
    INTEL Core 2 Duo T7200 işlemci (2.0GHz, 4MB cache)
    1GB DDR2 667MHz memory
    100GB (5400rpm)
    Intel 3945 wireless kartı
    15.4” parlak ekran
    Dual layer DVD Writer
    3 in 1 card reader
    Nvidia GeForce Go 7600 256MB ekran kartı
    Bluetooth, IEEE1394
    Windows XP Home Türkçe
    1.449,00 USD + KDV
    KDV Dahil 2.539,09 YTL / 2.539.090.000 TL
    fiyatı cok uygun ister istemez supheleniliyor zaten

• alet güzele benziyor ekran kartı falanda iyi ama bazı forumdan arkadaşlar datronu kesinlikle önermiyor birazda araştır bence belki daha ii bi makina bulabilirsin vede kameralı olması şart deil zaten laptopların kameralrı çok da ii olmuyor puslu gösteriyor
  • ozellikler super.
    gerceten super.daha iisi ni gormedim daha ben.
    ancak marka falso biraz.
    sahsen bana hic guven vermıyor.
    bir kere kasasini incelemiştim.cok adi bir malzemesi vardi.
    kendini duzeltebildimi bilemiyorum
  • arkadasim istanbuldaysan cebite git incele makinayi gorucuye cikti fuarda. benimde gidip gorme sansim olmadi ama kasasini degistirmis datron kalitesiz kasa sorunu asilmis gibi ozellikleri gercekten ust sinif kamerasina gelince 1.3 Mp kamaeraya sahip kaliteli goruntusu var ben butun bu ayrintilari cebite giden bir tv kanalindan ogrendim tabiyki orda isinma konusunda bilgi vermediler..
  • Haklısınız eski kasalar için kötü diyorlar ama yeni işlemciyle yeni kasa üretmiş olabilirler gidenler lütfen buraya yazsınlar ya da alperendemirkan@msn.com msn adresim eklesin konuşalım görüşürüz ben de bakmayı düşünüyorum ama 15-20 gün bekleyip diğer markaların core 2 duolarını da görmek istiyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 7 Eylül 2006; 14:26:38 >
  • tesekkurler arkadaslar cebite gitme sansım yok ama giden goren arkadaslar bizleri burda unutmasınlar aydınlatsınlar kasa problemi ve ısınma uzerıne cok sıkayet alıyodu datron atlattılarsa super olur ozellikler cok ii kamerası cok onemli değil zaten
  • Bu bilgisayarı alan ya da test edenler lütfen yazmadan geçmesinler iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ben bizzat cebite gidip inceledim ama bence 15 gün falan bekle ya hp nin toshibanın bak ne yeni modelleri çıkacak ama bu fiyattan daha aşağı kesinlikle olmaz

Bu arada ısı sorunu hiç bir rahatsızlık vermio kasa her ne kadar ii olmasada eskisine göre bin kat daha güzel en azından koku yapmıo yani kamerasını da ben çokkk beğendim gayet iyiydi ses problemi yok denilebilecek kadar az

benim izlenimlerim bu kadar ve bende yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum ama en azından 15 gün bekleyip toshibanın ve hpnin yeni çıkacak olan modellerini de merak ediyorum
  • HP yada toshiba nın gelecke modellerini beklemek ne kadar olurki.? adamlar gene reklam yapacaklar datronun 2,0 core2duo lu aletini 1300-1400$ yerine gene satacaklar millete 2000dolarlara. bence iu marka işine fazla takılmayın önemli olan teknik servis alet bozuldumu yapıyorlarmı tamam işte bu kadar. onun haricinde başka başka tanındık marka alanlara yasada farklımı kurallar uygulanıyor hayır bu ucuz notebooklarıda alınca yasalar aynı beğenmedinmi işinimi yapmadılar aynen yaparsın yasal işlemleri demek istediğim bırakalım artık markacılığı işlevselliğe bakalım.
  • arkadaşlar ben birazdan bu makineyi (datron t7200) almaya gidiyorum akşama doğru size istediğiniz bilgiyi verebilirim (tabii başından kalkabilirsem:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

HP yada toshiba nın gelecke modellerini beklemek ne kadar olurki.? adamlar gene reklam yapacaklar datronun 2,0 core2duo lu aletini 1300-1400$ yerine gene satacaklar millete 2000dolarlara. bence iu marka işine fazla takılmayın önemli olan teknik servis alet bozuldumu yapıyorlarmı tamam işte bu kadar. onun haricinde başka başka tanındık marka alanlara yasada farklımı kurallar uygulanıyor hayır bu ucuz notebooklarıda alınca yasalar aynı beğenmedinmi işinimi yapmadılar aynen yaparsın yasal işlemleri demek istediğim bırakalım artık markacılığı işlevselliğe bakalım.

Nasıl markacılığı bırakalım. Televizyonda'da Sony ile Regal bir mi.
    Bir Mercedes ile Tofaş bir mi..
    İyi markanın sorun çıkarma olasılığı kötü markaya oranla çok daha düşüktür. Servis de tabiki çok önemli ama servis konusu ülkemizde genel bi problem. Önemli olan aldığın ürünü hiç servisle falan uğraşmadan en azından birkaç sene sorunsuzca kullanman. Bu da kaliteli,isim yapmış markaları kullanmakla oluyor genelde.
    Arada her markanın sorun çıkaran ürünleri olailiyor tabiki ama alırken kaliteli markaların ürünlerini seçmek en mantıklısı bence. Yoksa servisi çok iyi olan bir marka laptop almışsın ama gece gündüz servise götürüyorsun aleti .Bunun hiç bir anlamı olmaz.

• ben belirgin özellikleri iyi ama markası çokta herkesin aşina olmadığı ürünleri kullanmalı demek istiyorum. tabiiki bir sony ile uyduruk tüplü yada başka bir parçaya sahip bir ürün karşılaştırılmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

HP yada toshiba nın gelecke modellerini beklemek ne kadar olurki.? adamlar gene reklam yapacaklar datronun 2,0 core2duo lu aletini 1300-1400$ yerine gene satacaklar millete 2000dolarlara. bence iu marka işine fazla takılmayın önemli olan teknik servis alet bozuldumu yapıyorlarmı tamam işte bu kadar. onun haricinde başka başka tanındık marka alanlara yasada farklımı kurallar uygulanıyor hayır bu ucuz notebooklarıda alınca yasalar aynı beğenmedinmi işinimi yapmadılar aynen yaparsın yasal işlemleri demek istediğim bırakalım artık markacılığı işlevselliğe bakalım.

Nasıl markacılığı bırakalım. Televizyonda'da Sony ile Regal bir mi.
    Bir Mercedes ile Tofaş bir mi..
    İyi markanın sorun çıkarma olasılığı kötü markaya oranla çok daha düşüktür. Servis de tabiki çok önemli ama servis konusu ülkemizde genel bi problem. Önemli olan aldığın ürünü hiç servisle falan uğraşmadan en azından birkaç sene sorunsuzca kullanman. Bu da kaliteli,isim yapmış markaları kullanmakla oluyor genelde.
    Arada her markanın sorun çıkaran ürünleri olailiyor tabiki ama alırken kaliteli markaların ürünlerini seçmek en mantıklısı bence. Yoksa servisi çok iyi olan bir marka laptop almışsın ama gece gündüz servise götürüyorsun aleti .Bunun hiç bir anlamı olmaz.

• DATRONUN BENİM BİLDİGİM DİSTRÜBÜYORU UFOTEK VE ADAMLAR HİÇ BİR ŞEYİ DÜZELTMEMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR BEN BİR DAHA HATA YAPMAM ŞİMDİ SİZ DİYONUZ Kİ ŞAHİNE 2.0 TURBO MOTOR KOYALIM HATTA MERCEDES MOTORU OLSUN KOYDUGUMUZ MOTOR ONDAN SONRA MERCEDESLE KAPIŞALIMKİM GECECEK YA BU AYNI BU OLAYA BENZİYOR ANCAK ASLA KONFOR UNUTULMAMALI ARKADAŞIM YANİ BİR ÜRÜNÜN KALİTESİ SADECE ÖZELLİKLERİNE GÖRE OLMAZ BİR ÜRÜN TAMAMEN KALİTELİ İSE ALINMALIDIR.
  • arkadaşlar bugün bu datronu almaya bağdat caddesi üzerindeki teknokolik mağazasına gittim ancak henüz ürünün gelmediğini hatta ana merkezlerinde dahi bulunmadığını belirttiler, o kadar reklam yapıp ta ellerinde 1 tane bile laptop olmamasını hayretle karşıladım doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tornavida

arkadaşlar bugün bu datronu almaya bağdat caddesi üzerindeki teknokolik mağazasına gittim ancak henüz ürünün gelmediğini hatta ana merkezlerinde dahi bulunmadığını belirttiler, o kadar reklam yapıp ta ellerinde 1 tane bile laptop olmamasını hayretle karşıladım doğrusu...

tam dayaklıklar haaa
  • Arakdaslar bende urunu almadan once sızın gıbı dusuncelere sahıptım. Bu forumu takıp edıyorum daha oncekı model notebooklarını alacaktım fakat zannederım kasa ıle ılgılı problemlerı varmıs. Bundan dolayı urunden sogudum. Ama datron urunlerı performans olarak ıyı . Bende wıreless adsl modemı var cok guzel calısıyor. Fuara gıtmeden urunun reklamlarını gordum hatta tv dede urun ıle ılgılı bılgı verılıyordu. Bende fuarda urunu ınceledım. Urun super. Butun standları gezdım dedıklerı gıbı core2duo ıslemcısını sadece datron kullanıyor. Kaldıkı hp nın ve toshıbanın bu ozellıklere yakın urunu yok. Eskı coreduo ıslemcılı modellerı var ve fıyatları 1700-1800$ cıvarında. Herhlde core2duo bu fıyatın altında olmaz. Ben urunu ıs yerıme yakın dıye tornavıda arkadasımızın dedıgı gıbı bagdat caddesınden almaya gıttım. Fakat urunun ellerınde kalmadıgını cok talep oldugunu soyledıler. Urunden harbıye magazalarında varmıs ıster oradan alabılecegımı ıstersemde pazartesı getırtebıleceklerını soyledıler. Ben o kadar beklemektense benım gıbı bılgısayar manyakları bu duyguyu bılır hemen harbıyeden gıdıp aldım. Iyıkıde almısım. Bu 2. gunum sayılır urun bu fıyaa ve teknolojıye gore super. Almayı dusunen yada teredut olan arkadaslara sıddetle tavsıye edıyorum . Kasası ıle ılgılı sorunuda halletmısler. Kasa komple yenı . Ve urunun uzerınde yok yok. 1.3 mp kamrasıda cok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERKEGUR -- 10 Eylül 2006; 14:11:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bscol

quote:

Orjinalden alıntı: tornavida

arkadaşlar bugün bu datronu almaya bağdat caddesi üzerindeki teknokolik mağazasına gittim ancak henüz ürünün gelmediğini hatta ana merkezlerinde dahi bulunmadığını belirttiler, o kadar reklam yapıp ta ellerinde 1 tane bile laptop olmamasını hayretle karşıladım doğrusu...

tam dayaklıklar haaa

buna benzer bir olay benim de başıma geldi. birkaç ay önce pazar günü gazeteden insertleri çıktı. aldım ve harbiye mağazasına gittim. oradakiler çok ilgili insanlar, fakat insert daha ellerine gelmemiş. merkez yollamadı dediler. sonra elimdeki inserte baktım ki, 1-2 üründe fiyatlar anormal. merkez yanlış girmiştir dediler. arka sayfadaki kapak ürününü sordum, stoklarında yokmuş, merkez daha yollamadı, yarın gelir dediler.

mağazalardaki çocuklarda bir problem yok. sanırım merkez kısmı çok dandik bu şirketin. nasıl olur da insert böyle problemlerle dolu olur. inanılmaz yani.

ben ne yaptım. riske girdim ve sitelerinden sipariş verdim. P.tesi saat 11:00 gibi verdiğim sipariş Salı 12:00 gibi elimde oldu. Zaten site kısmında çalışan hem ilgili hem de güzel sesli bir bayan var. sağolsun site hakkındaki sorduğum tüm soruları da güzelce yanıtladı.

• bize sıcaklık değerlerini,test sonuçlarını ve bi iki resim yollayabilir misin kardeş?
  • Hangı test proramı sonuclarını sıtıyorsanız bana soyleyın arkadaslar ben ona gore sıze bılgı verım. Cunku su an makınamdahıc test programı yok. resımlerıde ancak aksam yada yarına tabılırım. Dıjıtal kameram kardesım de fuara gıttı.
  • Benim için önemli değil istediğin programla test et tabii diğer arkadaşları bilemem, bu arada makina hakkında mesela oyun oynarken çok ısınıyor mu yada aynı anda media player dvd yazdırıyorsun artı hdd deki bir oyunu oynayabiliyor musun ?? bilgisiyar kasıyor mu? ısınma nasıl kaç derecelerde fan nasıl çalışıyor ses yapıyor mu dvd okurken ses yapıyor mu lcd kalitesi nasıl ? bunlar çok önemli klavyesi nasıl??? sen bunları analiz edersen sevinirim iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.