Bildirim
Datron
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne alaka , yok öyle bir şey. Malzeme olarak pek kaliteli değil Datronlar... -
yalan söylemiş ya da yanlış bilgilenmiş bu bilgisayar eğer sadece internet,filim müzik gibi uygulamalar kullanacaksan güzel ama oyun oynayamazsın -
paylaşımlı ekran kartı ekran kartı yok mu demek. cunku benim normal pc de ram 256 ekran kartı 128 nerdeyse tüm oyunları oynuyorum(2007 altı oyunların) -
Dahili ekran kartı var board üzerinde yani. Oyun performansı yok gibi bir şey. -
peki laptopun içine biz taktırsak bi yerlerden 128 ekran kartını laptopun garantisine bişi olmaz değil mi. -
Maalesef öyle bir şansın yok, henüz dizüstüne ekrann kartı takılmıyor, yada mevcut olanlar değiştirilemiyor, pratikte yok. -
İşletim sistemi zaten vista starter yazıyor, nasıl sadece linux'la çalışsın. Ben kullanıyorum, çokta memnunum, tek sıkıntım toucpad'in fazla ısınması. Bunu da fanın fazla çalışmamasına bağlıyorum.Çünkü belli bir ısıya ulaşmadıkça fandan ses gelmiyor.
İsmini verdiğin cihazın 1.86 işlemcilisini kullanıyorum. Ekran çok güzel, bluetooth wifi sorunsuz. Kasası biraz hassas olduğundan çabuk çizilebilir, ama ben kasayı modifiye ettim ve o sorunu da hallettim.Klavye biraz zayıf. Toucpad ısınmasından ötürü kullanılamayacak duruma gelebiliyor. Fan devreye girme süresi kısaltılabilir bios'tan belki ama ben pek anlamadığım için karıştırmadım.Bir de pili 2.5-3 saat arasında gidiyor. -
Ayrıntılı Bilgi için teşekkür ederim.
Arcelik.com haricinde laptop dizebilecegimiz yada istediğimiz özellikleri girip laptop arayabilecegimiz bir internet sitesi var mı acaba? -
kasası hariç iyi sayılır. adsidoga sen nasıl modifiye ettin kasayı ben de düşünüyorum ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X