Şimdi Ara

Datça - Olimpos - Assos - Bozcaada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilimle haziran ayının ortalarında tatil yapmayı düşünüyoruz. İkimizinde görmek istediği başlıkta yazdığım : Datça, Olimpos, Assos, Bozcaada var. Bir türlü karar veremiyoruz.

Arabamız yok dolayısıyla gideceğimiz yerde ulaşımın kolay olması gerekiyor. Ayrıca toplam 1000-1200 TL bütçemiz var. Ankara'dan yola çıkıcaz (ulaşım da dahil). 3 gece 4 gün kalmayı planlıyoruz. Denize girmek istiyoruz bir de.

Tecrübesi olanlar lütfen seçmemizde yardım edin. Datça diyorsanız eğer nerede kalınır nereler gezilir onları da yazarsanız eğer çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 11 Mayıs 2015; 20:26:12 >

• animetrk kullanıcısına yanıt
    Hepsi ayrı güzel ama bütçenize ve mesafeye göre bence en mantıklısı olimpos olur gibi. Yanartaş'a gider, denize girer, çıralıyı gezebilirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi ayrı ayrı cok güzel vakit gecirilcek yerler
  • Çok teşekkürler yorumlar için. Şimdi bir de Dalyan'ı araştırıyoruz. Fiyatları ve ulaşım kolaylığı cazip geldi.

Veya şu linkteki geziyi yapabiliriz. Bu da oldukça düşük bütçeli:http://www.gezinceguzel.com/2013/08/sirt-cantasi-ile-tatil.html
  • olimpos iyi gibi duruyor ucuza mal etmek isterseniz küçük pansiyonlar vardı 6-7 yıl evvel gitmiştim umarım yanartaşa yürüyen merdiven gibi birşey yapmışlardır in-çık yaparken bittim onun için sırt çantanıza birkaç atıştırmalık doldurun termosa çayınızı aralarda masalar var mola vere vere çıkın
  • Geçen sene 1-10 Temmuz arası Olimposta ilk kez konakladım bende.Denizi,doğası gerçekten müthiş bir yer tavsiye ederim.Kalacağınız yer önemli.Seçerken dikkatli olun.Bookingten ziyade direk telefonla görüşürseniz işletme sahipleriyle dahada indirimli fiyat veriyorlar.Simurg evlerinde kaldık biz çok memnun kaldık.Yemekleri çok iyi özellikle.Tek kötü yanı denize uzak ama bisikletler var.Ücretsiz kullanabiliyorsunuz.Müze kartıda almayı unutmayın giderseniz.Plaja ücretsiz giriş yapabilirsiniz.Temmuzda yine 3 4 gün uğrayacağız bu sene tekrar.

Bu arada bizde araçsız olarak otobüsle gittik İstanbuldan.Bütçeyi biraz daha geniş tutup Kaş'ta konakladık bir gün; tekne turuna çıktık.Köprülü kanyonda raftinge katıldık.Yine Olimpos'ta tekne turuna katıldık.Hepsi ayrı güzeldi.Böylede bir imkanınız varsa hareketli bir tatil geçirebilirsiniz.İyi tatiller şimdiden.

• Hocam çok teşekkürler cevap için. Bir daha ki tatili kesinlikle Olimpos'ta yapacağız. Ama rezervasyonları bugün yaptık ve Fethiye-Kabak-Kelebekler Vadisi-Ölü Deniz buraları gezmeye karar verdik.

Yardımlarınız için hepinize teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belgrad?
    11 ay önce açıldı
    Erdek Otelleri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    Bir dahaki sefere Bozcaada'yı tavsiye ederim.

Ekte gezi notlarımız bulunmaktadır.
    şimdiden iyi tatiller

http://www.evdeborek.com/gezi/haberler.asp?katID=30&-turkiye.html
  • kabak koyu gerçekten güzel kafa dinlemek açısından zaten normal araç inemiyor aracınızı yukarıda bırakıyorsunuz jiplerle sizi alıp indiriyorlar araç gürültüsü yok devasa beton bloklar yok 3-4 günden sonra sıkıyor ama
  • Olimposla arası zaten yakın, gitmişken her iki yeri de gezmek isteriz tabi, teşekkürler
    @expertadmin

Evet hocam doğru, biz de 2 gün orada kalacağız zaten.
    @ezergecer26
  • Oyle soylendigi gibi asiri pahalli degil, daha yeni gittim. 100TL'ye pansiyon buldum. Geceligi oda olarak ailecek. 70TL. arabali vapur git gel, aracla giderseniz. Tavsiyem coluk cocuk yoksa yaya gecmeniz. 7TL. Git gel. Ada ici dolmuslar 3,5TL. 20T'ye iki kisi cok rahat aksam doyar. Sabah ise menemen veya serpme kahvalti. Simdilik iyi tatiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oraları görmek istiyorum bu sene planımda var. inşallah gerçekleşir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.