Şimdi Ara

Data Hatlarına Statik IP Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasız data hattım ile paketimin mevcut olduğu bir ay boyunca aynı IP adresini kullandığım için böyle bir konu açma ihtiyacı duydum, en azından burayı okuyorsa Turkcell li yetkililer statik ip hizmetini bedava verdiklerini fark edip ne yapıyoruz biz diyebilirler

Normal şartlarda sıkıntı olmaz belki bir kere dosya indirmeye izin veren sitelere ikinci indirme için illa proxy mi kullanacağız ki onu da fark ediyorlar artık. Hayır madem mgb bağlantı noktasından bu hizmeti verecektiniz statik ip için mgbs yi neden açtınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında gereksiz olmuş birazcık ama mutlaka birilerinin işine yarayacaktır.
  • Yeri gelmişken sorayım: Statik IP'nin ne gibi faydaları vardır? Neden tercih edilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sera!

Yeri gelmişken sorayım: Statik IP'nin ne gibi faydaları vardır? Neden tercih edilir?

genelde is icabi kullaniyor. Vpn kullaniminda, uzaktan farkli yöntemlerle yerel aga veya bilgisayra erismek/yönetmek icin, ufak web sunucusu kullanmak isteyenler de vardir belki. Aklima bunlar geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

genelde is icabi kullaniyor. Vpn kullaniminda, uzaktan farkli yöntemlerle yerel aga veya bilgisayra erismek/yönetmek icin, ufak web sunucusu kullanmak isteyenler de vardir belki. Aklima bunlar geldi :)

Teşekkürler.
  • Ön ödemeli data hatlarına Statik ip tanımlanamıyor diye biliyordum.
  • Bazı bankalarda internet şubesinden ayar yaparsanız sadece sizin belirlediğiniz ip adresinden internet şubesine bağlantı kabul ediyorlar. Sizden başkası şifrenizi bilse dahi giremiyor. Bu da güvenlik açısından bir artı sayılabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Ön ödemeli data hatlarına Statik ip tanımlanamıyor diye biliyordum.

Konu başlığını gören arkadaşlar öyle bir kampanyanın var olduğunu düşünmüşler sanırım. Hatalı açıklama için özür dilerim. Yani siz istemeseniz bile IP sabit kalıyor. IP adresinin kiraya alma dönemleri Turkcell tarafından biraz fazla abartılmış.

Bu arada yer değiştirince değişiyor. Sarıyer de aldığım IP yi Mecidiyeköy de vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

quote:

Konu başlığını gören arkadaşlar öyle bir kampanyanın var olduğunu düşünmüşler sanırım. Hatalı açıklama için özür dilerim. Yani siz istemeseniz bile IP sabit kalıyor. IP adresinin kiraya alma dönemleri Turkcell tarafından biraz fazla abartılmış.

Bu arada yer değiştirince değişiyor. Sarıyer de aldığım IP yi Mecidiyeköy de vermedi.

Bunu da güvenlik açısından bankalarda kullanabilirsiniz ama şimdi diyeceksiniz "ne gerek var, bankada trilyonlarımız yok ki söylüyorsun bunu". Benimkisi sadece beyin fırtınası

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

quote:

Bunu da güvenlik açısından bankalarda kullanabilirsiniz ama şimdi diyeceksiniz "ne gerek var, bankada trilyonlarımız yok ki söylüyorsun bunu". Benimkisi sadece beyin fırtınası

İşimize yaradığını anlayınca değişir IP yi çakal bu seferde bankaya giremeyiz. Olur aslında dediğiniz ben tek Ziraat Bankası kullanıyorum onda da ben ne kadar güvenli isem o kadar. Yurt dışından erişim kapalı, en azından içeriden bir saldırı durumunda adli yola başvurmak daha sağlıklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.