Şimdi Ara

*.DAT DOSYASINI NASIL DÖNÜŞTÜREBİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar .dat (avse) dosyasını nasıl media player yapabilirim.Bana yardımcı olursanız çok sevinirm çok şey denedim ama yapamadım.

• Öncelikle Araçlar menüsü --> Klasör seçenekleri --> görünüm --> Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle nin tikini kaldırın. Ondan sonra Avseq.dat olan dosya uzantısını Avseq.mpg olarak değiştirin. Oldu size uzantısı mpeg kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Öncelikle Araçlar menüsü --> Klasör seçenekleri --> görünüm --> Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle nin tikini kaldırın. Ondan sonra Avseq.dat olan dosya uzantısını Avseq.mpg olarak değiştirin. Oldu size uzantısı mpeg kolay gelsin.

Bu işin böyle olacağını zannetmiyorum. Tabii ki arkadaş yazıp sonucu bize bildirise memnun oluruz.
    Video dosyası döüştürücüler var onları denemelisin derim.
    Programlar işte şunlar
    Total.Video.Converter
    mpeg-encoder
    daha fazlasını internetten bulabilirsin.
  • benim bahsettiğim dosya zaten görüntü dosyasıydı ve arkadaşın dediğini yapıca artık birlikte aç vermedi yani oldu,ayrıca atakan arkadaşıma da teşekkrü ederim yardımların için:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dido6432

benim bahsettiğim dosya zaten görüntü dosyasıydı ve arkadaşın dediğini yapıca artık birlikte aç vermedi yani oldu,ayrıca atakan arkadaşıma da teşekkrü ederim yardımların için:)

Rica ederim. Zaten dat uzantısı vcd yani mpeg1 formatıdır. O yüzden dat uzantısı bu yolla kolayca mpg olabiliyor. Ancak diğer formatlara çevirmek için sanırım mutlaka code dönüştürücü gerekiyor. İyi akşamlar.
  • banada lasımdı saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mpg dosyalarını wmv ya da divx e çevirirseniz daha az yer kaplar.
  • Öyle uzantı değiştirdinmi movie maker tanımıyor.
    Öteki programlar da ya demo, ya da trial, süreli falan.
    Ben çok, hem de çooook denedim onları, yapamadım.
    Bende ...... laptopun orjinal bir programı var. Movie maker gibi ama datları da ister avi, ister divx,ister xvid her formata kesip biçip dönüştürebiliyor. Hem de movie maker gibi saatlerce sürmüyor.
    Şimdi kafedeyim.İsteyen arkadaşa uygu bir zamanda göndereceğim
    Tabi problemi çözdüysen koymayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmaxi -- 26 Ocak 2007; 12:52:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.