Şimdi Ara

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB 179 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
10.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddiyim hocam gerçekten şeytan dürtüyor:)
    ama artar mı işte hdd fiyatları
    herkes artacak diyor, sel var diyor, vs.vs.
    artarsa fazlasını bile kazanabiliriz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

ciddiyim hocam gerçekten şeytan dürtüyor:)
    ama artar mı işte hdd fiyatları
    herkes artacak diyor, sel var diyor, vs.vs.
    artarsa fazlasını bile kazanabiliriz:)

Bir süreliğine artabilir, ama ne kadar o halde durur meçhul. Sonuçta teknoloji inanılmaz hızda ilerliyor, yeni ürünler çıkıyor. Bunu da dikkate alın derim :)
  • aynen zaten risk olmasa ticaret ticaret olmazdı
    zaten maximum 250 tl puan kazanılabiliyormuş,
    yani alsam alsam 8 tane alabilirim:)
  • Konuya ek olarak, bir bilgi paylaşmak istiyorum, diskte ki durum çok vahim, 96 USD + KDV ye geliyor, bence şuanda bu fiyat çok uygun, size aşağıdaki linkle durumun ne kadar icler acısı olduğunu paylaşmak istiyorum.

http://thisismynext.com/2011/10/22/world-hard-drive-shortage-predicted-floodi/
  • Hükümet sel sularının çekilmesinin aylar alabileceğini söylemiş, WD nin başka fabrikası yokmuki?

Edit: Malezya, Singapur ve Amerika'da da tesisleri bulunuyormuş, ancak %60 ını tayland ta gerçekleştiriyormuş üretimin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 27 Ekim 2011; 12:31:06 >
  • İndirim hakkında bilgi veren arkadaşıma çok teşekkür ederim. Çok ihtiyacım vardı ancak 500 lüklere gidip o kadar para vermek içime sinmiyodu. Şimdi abi kardeş bi çift harddiskim oldu.. Saolasınn..
  • rica ederim dostum, sacece herkes faydalansın istedim
    işin saçmalığına bakın

cuma günü verdim siparişi, bugün perşembe hala kargo yok
    aradım meğer cuma günü yollamışlar, pazartesi de güvenliğe teslim olmuş
    bana iletmemişler, boş yere bekliyorum kaç gündür:D
  • benimkide gelmiş kargo servisindeymiş akşamüstü eve giderken kargodan alıcam.
  • pazartesi teslim etmişler kargomu,
    ancak darty sağolsun
    kutunun üstüne ismimi yazmamış, sadece adres yazmış,
    hatta ve hatta faturayı da yanlış kesmiş(teslimat adresine)
    keşke fiyatları kadar sistemleri de iyi olsa
    nerdee
  • Pazar günü sipariş verdim, hala sipariş hazırlanıyor gözüküyor, ancak arayınca dün kargoya verildiği söyleniyor. Takip numarası istiyorum henüz sisteme yansımadığı (ne demekse) için verilemiyormuş. Fiyat süperdi ama diğer arkadaşların da belirttiği gibi hizmet vasat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Pazar günü sipariş verdim, hala sipariş hazırlanıyor gözüküyor, ancak arayınca dün kargoya verildiği söyleniyor. Takip numarası istiyorum henüz sisteme yansımadığı (ne demekse) için verilemiyormuş. Fiyat süperdi ama diğer arkadaşların da belirttiği gibi hizmet vasat..

Ben gecen hafta persembe aksami siparis verdim. Kargo pazartesi getirdi ve cumartesi evde olmadigim icin ulasamadigini soyledi. Yani cuma gunu kargoya verilmis. Pazartesi gunu baktigimda hala siparisim hazirlaniyor olarak gozukuyordu.
  • benim ürün pazartesi gelmiş
    sitede hala hazırlanıyor yazıyor
  • İzmir balcova subesinde var mi?
  • Bende dartyden bir tane world kartla sipariş ettil, Bu arada vatanbilgisayarda aynı ürün world kartla %25 indirimle 186 TL ye düşmüş, puanla uğraşmak ve yendine alışveriş yapmak istemeyenler için fiyat iyi gibi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbpck0010bbk-eesn-2,5-1tb-elements-se-usb3.0--usb2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=56324
  • puanla benzin alsan, yene 164 tl ye geliyor, fiyat çok çok hesaplı
    hatta ben 179 tl vermezdim, puanla alırdım şimdi olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: questosera

saturn b.paşa da yarın aynı ürünün 500 gb olanı 99 tl den satılacak

günlük bi indirim miydi acaba ?
  • 27 Ekim günü siparişimi vermiştim az önce geldi. %18 World Puan kampanyası ile aldım oldukça iyi bir fiyata geldi.
  • 199 olmus,simdi hdd almak mantikli degil kimse almasin mecburen indirecekler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx
    199 olmus,simdi hdd almak mantikli degil kimse almasin mecburen indirecekler....

%18 puan veriyor world e , o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.