Şimdi Ara

Darty ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, darty de PHILIPS HTS5520/12 ses sistemi 299 TL. ve TOSHIBA CANVİO 2,5'' 750 GB harddisk 199 TL. fiyatlar bana cazip geldi. hele yakala.co 30 TL.kuponunuz da varsa fiyat daha da uygun hale geliyor.

• fiyat iyi güzel hoş ama sony tv ler ile uyum sağlamıyor benim bir işime yaramaz.
  • 200 lira üzeri alışverişe yakala.co kuponunu harcamayın gidin markmost'tan ücretsiz alın.
  • Güzel fiyat, optikte olsaydı güzel olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Güzel fiyat, optikte olsaydı güzel olurdu..

optik olmadıktan sonra güzel fiyat değil bence dediğiniz gibi zaten dartyden alınmaz Allah muhafaza
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56357574/tm.htm

PHILIPS HTS5520/12 ile alakalı forumda açıklama mevcut.

LCD TV de USB den oynatılan filmdeki sesi çalamıyor.
    Kendi USB portu da FAT32 destekliyor sadece. Yani 4GB üstü filmleri oynatmaz (MKV, VOB v.s.)

Optik girişli sinema sistemi aramaya devam!
  • Bence optiğe çokta gerek yok optiğin okadar önemi nedir? Ama bence kötü yanı sadece 1 tane girişi olması.. Ama ses olarak Logitech in 75W ses sistemleri bile 180-200 liraya peynir ekmek gibi satıldığını düşünürsek bence hiç fena fiyat değil ancak asıl sorun stokta var şeklinde gözükmğyor web sitesinde.. Bide Webe özel diyor sadece..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SES-VE-GORUNTU/Ev-Sinema-Sistemi/Dvd-Ev-Sinema-Sistemi/PHILIPS/HTS5520/12-c-51-p-45837.htm?ref=akakce&v=1.12.8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    10 ay önce açıldı
    Logitech Ses Sistemi TAMİR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fırsat çok iyimiş yahu yetişemedim ses sistemine. sadece dünmüş ve stok tükenmiş.

Ama Toshıba Canvio 2,5'' 750 GB harddisk devam ediyormuş 199 TL hala, almayı düşünen varsa bilginiz olsun dostlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.