Şimdi Ara

DARTY İZMİR Magazası açıldı (06 Eylül) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
12.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SteaLm

Arkadaşlar açıkcası tam olarak nasıl ne şekilde bir yöntem uygulanacak bende kesin bilmiyorum.Biz bugün izmire gidiyoruz,detayları orda öğrenirsem sizinle paylaşırım.Bu taleplerinizide ilgili kişilere ileticeğimden şübheniz olmasın.

Detayları paylaşırsanız çok sevinirim

Ölürüm de alırım o laptopu

örneğin verdiği lcd tv hiç te uygun fiyatlı değil.

piyasada normaldede o fiyattan bulmak mümkün.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A330-LCD-TV,5200.html

garantisiz sorunlu ürünler satıyolarmıs doğrumu???

Desktop Pc:Windows 8 pro 64 bit,16GB (4x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram,Core i7 2600@4.2Ghz CPU,Asus P8Z68-Lx mainboard,Philips 220xw

Araba:Ford Fiesta 2013 model powershift trend donanım
  • bu ******** diye yazdığınız urunler nedir dostlar

Orjinalden alıntı: caver

bu **** nasıl bir site ordan LCD TV sipariş vermeyi düşünüyorum ama

garantisiz sorunlu ürünler satıyolarmıs doğrumu???

walla alan birkaç tanıdığım var ,henüz sorun yaşayan yok.
    ama ürünler garantisiz diye bişi yok ,faturalı ve modeline göre
    2 yıldan başlıyor garantileri,ama arkadaşın dediği gibi
    paralel ithalat mı distribitör ürünü mü olduğu konusunda bilgim yok

tolshiba 32c3005 100 adet
    sony dvp-ns39 dvd 100 adet
    samsung g600 100
    n95 100
    sangung 40a330 75
    samgung s760 foto 200
    sony dcr h51e video 60
    buzdolabı 80
    camasır 60
    bulasık 80
    braun es1 100
    philips ütü 150
    cattle 100
    acer notebook 100
    compaq notebook 50
    yazıcı 125
    sony mp3 150
    usb bellek 250

Desktop Pc:Windows 8 pro 64 bit,16GB (4x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram,Core i7 2600@4.2Ghz CPU,Asus P8Z68-Lx mainboard,Philips 220xw

Araba:Ford Fiesta 2013 model powershift trend donanım
  • acer laptop cok uygunmus hizi 1.66 m i 2.00 mi .. ama yinede iyi 8600gs ekran kartli kacirmayin derim arkadaslarrrr

kampanyadaki cihaz aşağıdaki olması lazım
    http://www.vatan bilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32222

Edit: Link eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.U.Y. -- 5 Eylül 2008; 13:44:03 >

umarım mağazanın içinde diğer ürünlerdede güzel fiyatlar olucak
  • fiyatlar süper hemde karşıyakada oturuyorum sabah 8 de de sasalıda olacağım yani sabah7 gibi önünden geçicem bakalım kalabalık durumuna göre karar veririm. ama samsung tv süper. zannetmiyorum ben o kadar çok kalabalık olacağını ama yinede bilinmez tabi.
    Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz (stok fan) || Asus P5B-Deluxe Wi-Fi Ap. || 4x2GB A-DATA Ram || 2x1TB SATA2 Seagate || 2x320GB Seagate SATA2 || Asus 7950 GT 512 MB 256 bit || Asus DRW-2014L1T SATA LightScribe || 500W FSP Asus Power Supply || Thermaltake V6 BlacX Edition with Docking Station || Acer P221W 22" || AirTies RT-210 || AirTies WUS-300 || Asus F3SV || Microsoft XBox 360 || Playstation 3 || Harman/Kardon AVR-255 || Harman/Kardon Hkts 16BQ
  • Arkadaşlar indirim sadece belirttiğiniz ürünler için mi?

Yoksa tüm ürünlerde belli bir indirim varda sadece belirtilenlerde yüksek oranda bir indiri,m mi var?

Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Çünkü örneğin ben 37LC3000 almak istiyorum. Acaba diğer ürünlerde de belli bir indirim yapacaklar mı?

Sıra düzeni olucakmı? Katalog haricinde diğer ürünlerde indirim olucakmı???

Sadece insert te olan ürünlerde indirim yapılıyormuş. Diğer ürünlerde indirim yokmuş.

Bilginize.
  • Bence en baba indirimler katolog ürünleri için vardır.. Ama Acer'in fiyatı hakikaten inanılmaz.. Ben daha yeni araştırmıştım o modeli ve en ucuz Vatanda bulmuştum 1.080 YTL ve 5 taksitle.. Çankayada da Egecity 1.100 YTL 6 taksitli fiyat vermişti. Bu fiyata nasıl verebiliyolar aklım almış değil.. Ama ben yarınki 1. Darty Meydan Muharebesinden galip çıkacağıma eminim.. :))

Alıcam o laptopuuuu

Orjinalden alıntı: goodubad

Bence en baba indirimler katolog ürünleri için vardır.. Ama Acer'in fiyatı hakikaten inanılmaz.. Ben daha yeni araştırmıştım o modeli ve en ucuz Vatanda bulmuştum 1.080 YTL ve 5 taksitle.. Çankayada da Egecity 1.100 YTL 6 taksitli fiyat vermişti. Bu fiyata nasıl verebiliyolar aklım almış değil.. Ama ben yarınki 1. Darty Meydan Muharebesinden galip çıkacağıma eminim.. :))

Alıcam o laptopuuuu

Vatan da yanılmıyorsam bu model nakit 654 ytl

Orjinalden alıntı: goodubad

Bence en baba indirimler katolog ürünleri için vardır.. Ama Acer'in fiyatı hakikaten inanılmaz.. Ben daha yeni araştırmıştım o modeli ve en ucuz Vatanda bulmuştum 1.080 YTL ve 5 taksitle.. Çankayada da Egecity 1.100 YTL 6 taksitli fiyat vermişti. Bu fiyata nasıl verebiliyolar aklım almış değil.. Ama ben yarınki 1. Darty Meydan Muharebesinden galip çıkacağıma eminim.. :))

Alıcam o laptopuuuu

1000ytl edicek bi cihaz değil. Max 750eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 5 Eylül 2008; 15:15:55 >

AMD Athlon 64 X2 3600**ASUS M2A-VM 690G
    **CORSAIR XMS2 1x2GB*
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.