Şimdi Ara

Darty'de Şok TV fırsatı ! 400 TL avantajlı LG 37LV4500 1299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 37LV4500 1699 TL yerine 1299 TL ve peşin fiyatına 8 taksit..
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/LG/37LV4500-p-59548-c-9.htm
    PANEL
    EKRAN BOYUTU 37''(94cm)Ekran Genişliği
    PANEL 10 Bit Panel
    KONTRAST 4.000.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI 100HZ
    Akakce'de bile 1700 'ün altında satan yok.. Darty'de bugün yarın 1299 TL Bence güzel fırsat !
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-37lv4500-led-televizyon-fiyati,462527.html
    Paralel ithalatcılarda bile yok..

Ayrıca dahili DVD oynatıcılı Sony 22" LCD TV 699 TL yerine 499 TL
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/SONY/KDL-22BX20D-p-59347-c-9.htm

Bu ürün akakce'de 739 TL'den başlıyor...
    http://www.akakce.com/televizyon-lcd/en-ucuz-sony-kdl-22bx20d-lcd-televizyon-fiyati,361601.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 7 Eylül 2011; 11:40:04 >

• başlığa 32" demişim ama ürün 37" yani 94 cm'dir.. düzelttim..
  • Hocam cok saol, guzel bir firsat oldu, siparisi verdim.
  • Hayırlı olsun 100 hz led tv için güzel fiyat...

edit: 100 yerine 400 yazmışım hangi akla hizmetse :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 7 Eylül 2011; 14:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

Hayırlı olsun 400 hz led tv için güzel fiyat...

400hz derken
  • KONTRAST 1000000/1

yazıyor sayfasında

yine de teşekkürler güzel fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 7 Eylül 2011; 14:44:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TL'LİK MEDİA MARKT ÇEKİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hata yapınca bedeli ağır oluyor ya.. o yüzden az olsun çok olmasın diye az yazmışlar
  • tşk ederim bende dün başka yerden aldım bunu görünce iptal ettirdim bunu aldım çok iyi fiat saolun.
  • Bak bu sıcak fırsata benziyo istanbulbilişimde dahi 1.700 TL. Aklım samsungun ince çerçeveli modellerinde yoksa bunu alırdım
  • lg türkiye garantili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-CRYPT

lg türkiye garantili mi?

kesinlikle LG türkiye garantili..
  • quote:

Karıştırmışım :)

bu arada paralelciler bile 1699 TL'den satmış bu ürünü;http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-37lv4500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,23451.html

Süper uyanıksın,Paralelciler kapatmış ha :)

Bu ürünün nesini kapatmışlar acaba,42 incleri zaten 1.100-1.300 liralarda,bu yaptığın kanunen suç,dikkat etde birisi Darty çalışanı olduğunu ispatlarsa başına iş alırsın,özelliklede Mali Müfettişlere dikkat et derim !

Konun baştan sona suç teşkil ediyor,400 hrtz daha sonra yanlış oldu 100 hrtz,32 inc yanlış oldu 37 inc,bu arada bu kadar uyanıksın madem,ürünün teşhir olup olmadığınıda yaz !

Adam sana güvenip ürün almış,merak ediyorum ne cevap vereceksin ?

Darty bir çok ürün teşhir,çunki ellerinde stok olmadığını söyeleyen Darty çalışanı,sen ne uyanıksın böyle !

Yaptığın olay,Rekabet kurullarına göre hiç bir firma ispatı olmayan örnekler vererek,Tüketiciyi yanıltıp kafa karıştırarak ürün satma hakkına sahip değildir !

Paralel İthalatçı firmalarıda zan altında bırakman zaten en başında suç,sana göre Paralel İthalatçılar karaborsacılıkmı yapıyorlar,sizden ürünü alıp hangi fatura ile bu ürünü tekrar satabiliyorlar,kaldıki satılan üründe garanti süresi fatura kesiminde başlar,Darty paralel İthalatçılara farklı faturamı kesiyor?

Baştan aşağı Darty ile alakan varmı bilemem ama Darty'yi inanılmaz zan altında bırakıyorsun,şu cümlelerine Darty nasıl müdahale etmiyor orasıda başka konu !

Buyur cevap ver,Dart paralel İthalatçılara nasıl fatura kesiyor,Garanti belgesi,fatura kesiminde nasıl başlatılmıyor,paralel ithalat satanlar bu konuyu bir birlerine haber versinler,çunki adamlarıda açık açık zan altında bırakıyorsun !

Maliye Müfettişleri şu yazını görseler emin ol,Dartyden bu fatura kesimlerini ve Garanti belgesi koşullarını anında sorgularlar !

Umarımda bunu yaparlar !

• Andy1- Çok komiksin, kapatmışlar değil satmışlar dedim.. Paralel ithalat piyasada sıkca kullanılan bir deyim ve sanırım kaçakcılıkla falan karıştırdınız.
    Legal bir yöntem ve bir çok firma bazı ürünlerde yapıyor. Mesela Darty TV'de yapmıyor ama harddisk vb. satıyor.. Suç olan bandrol düzenbazlığı Onuda kimin yaptığı belli..

Darty'yi temsil etmediğim gibi kim olduğumuda bilmeleri imkansız.. (sizin gibiler varken allahtan diyorum ) Sonuçta hepsiburada çalışanıyım deyip yazsam onada mı ceza gelecek.. Güzel.. onuda yapayım

100 yerine 400 yazmam nasıl bir hata ise 37 yerine 32 yazmamda aynen öyle bir hata.. gidip ard arda avantajlı gösterip alt model bişi yazsam ayrı..

"Darty bir çok ürün teşhir,çunki ellerinde stok olmadığını söyeleyen Darty çalışanı,sen ne uyanıksın böyle " desteksiz söylemler bunlar arayın 37lv4500'den kaç tane olduğunu söylesinler..

Sonuca gelelim hocam amacın ne avantajları takip etmek mi piyasayı takip edip çalıştığın firmada ona göre işlem yapmak mı ? Neden rahatsız olduğunu anlayamadım..

• quote:

Andy1- Çok komiksin, kapatmışlar değil satmışlar dedim.. Paralel ithalat piyasada sıkca kullanılan bir deyim ve sanırım kaçakcılıkla falan karıştırdınız.
    Legal bir yöntem ve bir çok firma bazı ürünlerde yapıyor. Mesela Darty TV'de yapmıyor ama harddisk vb. satıyor.. Suç olan bandrol düzenbazlığı Onuda kimin yaptığı belli..

Darty'yi temsil etmediğim gibi kim olduğumuda bilmeleri imkansız.. (sizin gibiler varken allahtan diyorum ) Sonuçta hepsiburada çalışanıyım deyip yazsam onada mı ceza gelecek.. Güzel.. onuda yapayım

100 yerine 400 yazmam nasıl bir hata ise 37 yerine 32 yazmamda aynen öyle bir hata.. gidip ard arda avantajlı gösterip alt model bişi yazsam ayrı..

"Darty bir çok ürün teşhir,çunki ellerinde stok olmadığını söyeleyen Darty çalışanı,sen ne uyanıksın böyle " desteksiz söylemler bunlar arayın 37lv4500'den kaç tane olduğunu söylesinler..

Sonuca gelelim hocam amacın ne avantajları takip etmek mi piyasayı takip edip çalıştığın firmada ona göre işlem yapmak mı ? Neden rahatsız olduğunu anlayamadım..

Merak etme ben log alıp öyle yazarım,konuyu kendince yanlış cümlelerini anında değiştirmişsin !

Paralel İthalatçılar kapatmış cümlen bende var,log alırım sebebi ise anında durumun ciddiyetini anlayıp,yazılarınızı düzeltmeniz yüzünden !

Kim olduğunu bilmeleri konusuna gelince,örnek vereyim,şuanda donaım habere yazıyorsun ya,online olduğun anda senin ip numarandan,hangi serverden bağlandığına,hangi internet servisinden giriş yaptığın,otomatik olarak,sitede çıkar !

Yani bazıları sanarki ben yazarım,söverim,küfür ederim,beni kim bulacak,bu işler öyle değil,hangi isteye girerseniz girin,bütün verileriniz,otomatik olarak kayıt edilir yani şuanda donanım haberin,admini keşke çıkıpta yazsa,merak etme senin bütün detaylı bilgilerin otomatik olarak loglanıyor !

Bak seni yasal olarak Darty müşteri hizmetlerine bildirdim,zaten hakkında Darty nezdinde suç duyurum var sebebinide biliyorsun,Sn.Başbakanımızın bir cümlesini küfür olarak yazman !

Bunuda Darty-Osmanbey şubesinden teyit ettriebilirsin !

Darty belkide seninle en ufak alakası yoktur,ama senin gibiler malesefki firmları zan altında bırakabiliyorlar !

Bu sebeblede firma Yetkililerine sesleniyorum,sizleri temsil etmeyen insanlara müdahale etmeseniz,sonuçları bu hale geliyor !

''Darty'yi temsil etmediğim gibi kim olduğumuda bilmeleri imkansız.. (sizin gibiler varken allahtan diyorum ) Sonuçta hepsiburada çalışanıyım deyip yazsam onada mı ceza gelecek.. Güzel.. onuda yapayım ''

Hepsiburada çalışanıyım diyede yazda bak neler oluyor !

Öyle firmaların yada markaların isimlerini izinsiz kullanıp,firmaya aitmiş gibi,gösteremessin firma izin vermiş ise yasal temsilci hakkın varsa orasını bilemem !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 6 Eylül 2011; 17:59:28 >

• ne log'undan bahsediyorsun.. mesajı değiştirmiş olsam edit vb. otomatik yazı çıkar..
    ben senin kadar gergin değilim ama nedir bu gerdinliğin anlayamıyorum.. Konuyu takip edenlerin mutlaka bir fikri olacaktır.

Olayı başka şeylere çekerek birşey elde edemezsin.. Ama başbakanın lafını küfür olarak kullandığımı da açıkcası hiç hatırlamıyorum..
    Hatta küfrettiğimi hiç hatırlamıyorum..
  • Malum bir firmanın çalışanı olduğunu düşündüğüm için polemiği daha fazla uzatmak istemiyorum..

Ne yani tehditlerle fırsat bildirimi yapmam mı engellenmek isteniyor ?
    Tamam ben de bazen kışkırtıcı yazabiliyorum ama nedir bu yaw.. kimi kışkırtmaya çalışır kimi tehdit eder..

Forum yöneticileri lütfen müdahale etsin..
    Sanırım birilerinin hakemliğine ihtiyacımız var..
  • Fiyat güzele benziyor, teşekkürler...
  • Neyin yarışını yapıyorsunuz arkadaşlar anlamıyorum ki ne gerek var bu kadar orftalıgı germeye.Sıcak fırsatlara herkes gunun yorgunlugunu atmaya ucuz bır şeyler bulup almaya ve en onemlısı eglenmeye gelıyor.andy1 ne gerek var.Herkes bır sey yazabılırım kımısı memnun olur kımısı olmaz burada herkes okur ona gore kararını verır alır.Konuyu bu kadar germeye gerek yok bırınız yazmayı bırakın da bıtsın artık bu mevzu.
  • Darty ucuz fiyatlar sunuyor daha dıkkatlı takip etmekte yarar var
    ben geçen günlerde samsung netbook aldım 549 tlye en uygun fıyat 630 tl ye buldum hb da 680 tlye satıştaydı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.