Şimdi Ara

Darty Bose Companion 3 599 - çekle 549 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahkemeye verirsin elindeki delilleri gösterirsiniz avukat ve mahkeme masraflarina onlara yuklersin bak o zaman nasıl peşinde koşuyorlar senin dil dökme ile olmuyo malesef bu işler türkiye normal vatandaş olmak da yetmiyor sonra arkana bile bakmazsin cunku elinden gelenin en iyisini yapmissindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremercan

Bu kadar felaket habercisi olmayın yahu karşınızdaki kurumsal sirket hakkınızi aramayı bilin onun çerçevesinde boş keseden sallamayin

kazıkland de aradıkta ne oldu
    Banka para iadesi yapmıyor. Banka ve bu şirket anlaşıp piyasayı kaldırdılar.
  • quote:

Mahkemeye verirsin elindeki delilleri gösterirsiniz avukat ve mahkeme masraflarina onlara yuklersin bak o zaman nasıl peşinde koşuyorlar senin dil dökme ile olmuyo malesef bu işler türkiye normal vatandaş olmak da yetmiyor sonra arkana bile bakmazsin cunku elinden gelenin en iyisini yapmissindir.

Benim Hakem Heyeti kararına ödeme yapmadılar.
    Gittim icraya verdim, ödeme yapmadılar.
    Araçlardan tekine haciz koydurdum, ödeme yapmadılar. (Aracı polis çevirecek de haczi görecek ve alıkoyacak. Ölme eşeğim ölme!)
    Çalıştıkları banka hesaplarına haciz işlemi için yazı yazdırdım. Parayı ödediler.

Bunları inat olsun diye yaptım. Ha şu olay var, avukatım kardeşim yoksa hiçbir avukat 3-5 TL için bu işlerle uğraşmaz. Siz uğraşsanız harcadığınız zamana, paraya yazık.

• quote:

Mahkemeye verirsin elindeki delilleri gösterirsiniz avukat ve mahkeme masraflarina onlara yuklersin bak o zaman nasıl peşinde koşuyorlar senin dil dökme ile olmuyo malesef bu işler türkiye normal vatandaş olmak da yetmiyor sonra arkana bile bakmazsin cunku elinden gelenin en iyisini yapmissindir.

ya kardeşim almadığım bir ürün için bir aydır uğraşıyorum, param illaki geri gelir onun derdinde değilim ben zaten sen anlayamıyorsun her halde,
    adamlar dolandırıcı gibi paranı alıp vermiyorlar, mesele parayı geri alıp alamamak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

quote:

Benim Hakem Heyeti kararına ödeme yapmadılar.
    Gittim icraya verdim, ödeme yapmadılar.
    Araçlardan tekine haciz koydurdum, ödeme yapmadılar. (Aracı polis çevirecek de haczi görecek ve alıkoyacak. Ölme eşeğim ölme!)
    Çalıştıkları banka hesaplarına haciz işlemi için yazı yazdırdım. Parayı ödediler.

Bunları inat olsun diye yaptım. Ha şu olay var, avukatım kardeşim yoksa hiçbir avukat 3-5 TL için bu işlerle uğraşmaz. Siz uğraşsanız harcadığınız zamana, paraya yazık.

kemal sunal filmi gibi, geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

ya kardeşim almadığım bir ürün için bir aydır uğraşıyorum, param illaki geri gelir onun derdinde değilim ben zaten sen anlayamıyorsun her halde,
    adamlar dolandırıcı gibi paranı alıp vermiyorlar, mesele parayı geri alıp alamamak değil

Aynen katiliyorum. Cok guzel izah etmissiniz tabi anlayana...

• çek deöişsiniz 50 tl indirim için çekle nasıl alıcaz
  • arkadaşlar birde bu sistem kaç watt hiçbir yerde bulamadım
  • Bose dünyanın en iyilerindendir.fiyat mükemmel. 2 artı bir sistemim var ama aklıma yatmadı degil.Allah korusun her an seytana uyabilirm
  • 50 TL çek bitti sanırım.Forumda 40 TL çeklerden bahsediliyor.240 watt biliyorum.Yani öyle görmüştüm bir yerde.Ama daha iyi bilenler cevap verebilir.
  • elinde çek olup satmak isteyen varsa bana pm gönderebilir mi acaba?
  • yaklasik 10 yildir logitech x230 kullaniyorum.
    sizce bunu alsam oha bu nasil ses gibi bir tepki verecek farkliligi yasar miyim arkadaslar ? : )
    ses sistemleri konusunda pek bilgim yokta..
  • Boseyi gozunuzde fazla buyutmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Boseyi gozunuzde fazla buyutmeyin.

bugune dek sahip oldugum araclarda ozellikle bose ses sistemine onem vermistim.
    isin ilginci a3 umde ki normal ses sistemi bosedan daha iyiydi baslarda vs.
    ama qashqai de bose cok daha iyiydi berrakdi ses..
    simdi 2+1 hoparloe 500 verip tatmin olmamak kotu olur..birde oonboard ses kartinda dinleyecegim..gigabyte npa 890 in ustundeki..
  • Keske cinemate modellerinde de yapsalar böyle güzellik. Bose Türkiye duy sesimizi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Gold yakında 199TL den satar...

o zor

Hiç de değl
    Bose Companion 199TL diye webden toplarsın siparişi. Birkaç gün sonra alanlara tek tek email atarsın "Bose bitti onun yerine muadili Nosa verelim, bu emaili cevaplamazsan Nosa kabul etmiş sayılacaksın" dersin.
    Tutuşan kekler hemen sipariş iptal talebinde bulunurlar.
    Hatta benim gibi birkaç numuneye muadil diye gönderirsin kargoyla sipariş iptal talebine rağmen. Sonra tekrar kargo ile iade edersin de 1 ay kartına para iadesi beklersin.

Yada fiyat yalış yazılmış size hediye olarak çek verelim kupa tansiyon aleti gönderelim de diyebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter
    birde oonboard ses kartinda dinleyecegim..gigabyte npa 890 in ustundeki..

Onboard ses kartları, harici ses kartları kadar performans sunamıyor maalesef.
  • Bu markaya bu fiyat iyi sahiden.
  • Ne zamandır Aego M için tetikte bekliyorum. Aynı indirim yüzdesiyle o satışa konmuş olsaydı çoktan kapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Ne zamandır Aego M için tetikte bekliyorum. Aynı indirim yüzdesiyle o satışa konmuş olsaydı çoktan kapmıştım.

aego m hala satışta mı ki. ayrıca aego m in baslarının çok kötü olduğundan çok bahsedilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.