Şimdi Ara

Darty Bose Companion 3 599 - çekle 549 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Ne zamandır Aego M için tetikte bekliyorum. Aynı indirim yüzdesiyle o satışa konmuş olsaydı çoktan kapmıştım.

Aego M artık satılmıyor sanırım. Zamanında 2.elini 300 TL'ye almıştım. Canavar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrared

quote:

Ne zamandır Aego M için tetikte bekliyorum. Aynı indirim yüzdesiyle o satışa konmuş olsaydı çoktan kapmıştım.

aego m hala satışta mı ki. ayrıca aego m in baslarının çok kötü olduğundan çok bahsedilmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Aego M artık satılmıyor sanırım. Zamanında 2.elini 300 TL'ye almıştım. Canavar :)

https://www.blmuzik.com/hifi_urun.aspx?product_id=323&brand_id=48

Türkiye distribütörü BL Müzik'in stoğunda mevcut.

Aego M'in baslarına kötü diyen biri muhtemelen çok daha üst seviye ses sistemlerina aşinalığı olan, bu konuda önemli ölçüde hassasiyet kazanmış bir audiophiledir. Benim gibi sıradan kullanıcılar için Aego M muhteşem bir ses sistemi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

yaklasik 10 yildir logitech x230 kullaniyorum.
    sizce bunu alsam oha bu nasil ses gibi bir tepki verecek farkliligi yasar miyim arkadaslar ? : )
    ses sistemleri konusunda pek bilgim yokta..

Aradaki farkı hissetmemek mümkün olmaz ve bence verdiğiniz parayı hak ettiğini düşünürsünüz.x230 ile arasında çok çok fark olacağını düşünüyorum.Oha olurmusunuz eğer daha önce bu kalitede bir cihaz dinlemediyseniz bence olursunuz.z5500 aldığımda olmuştum.Hatta Altec Lansing MX5021 aldığımda bile oldum.Bu tarz indirimler fazla olmuyor ve olduğunda almak çok avantaj olabiliyor.Hatta daha sonra piyasada bulunmayıp fiyatının arttığı bile görülmüştür.z5500 olduğu halde benim bile ilgimi çekti.Ama şu sıralar alamam maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infrared

quote:

aego m hala satışta mı ki. ayrıca aego m in baslarının çok kötü olduğundan çok bahsedilmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

https://www.blmuzik.com/hifi_urun.aspx?product_id=323&brand_id=48

Türkiye distribütörü BL Müzik'in stoğunda mevcut.

Aego M'in baslarına kötü diyen biri muhtemelen çok daha üst seviye ses sistemlerina aşinalığı olan, bu konuda önemli ölçüde hassasiyet kazanmış bir audiophiledir. Benim gibi sıradan kullanıcılar için Aego M muhteşem bir ses sistemi bence.

Bu durumda ben Aeogo M diyorum. Özellikle müzik için süper performanslı bir alet...

• Alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Kutudan resimdeki ayaklar çıkıyor mu yoksa onlar opsiyonel mi?
  • ön hoparlörlerin ayakları var
  • Darty nin 599 liraya sattığı bose companion series 1 demi? birde series 2 varmış sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.