Şimdi Ara

Darty Adapazarı Mağazası Açılışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 900 liraya satılan dizüstüye bakın. Ulan 800 liraya aldığım dizüstüyü hatırlıyorum da, bu sene içerisinde almıştık yani. Adapazarı Electro World'den hem de. Zoruma gitti şimdi (:
  • Ulan 4 sene serdivanda oturduk hiçbir halt olmadı, biz mezun olduk alışveriş merkezi açılmış darty kampanyalar yapmış..

Vayy anasını...
  • beyler,yarın giden olursa monitörun stok bilgisini yazarsanız iyi olur:)burdan takip edeceğim.kalırsa alirim bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

beyler,yarın giden olursa monitörun stok bilgisini yazarsanız iyi olur:)burdan takip edeceğim.kalırsa alirim bi tane

Ben sabahtan gitmeyi planlıyorum. Durumu yazarım
  • Şehirdışından gelen olacaksa 9.00'dan 10.30'a kadar eşlik edebilirim

Aynı alışveriş merkezinde Koçtaş açıldı. Oralarda da mutlaka kampanya vardır. Demedi demeyin
  • şuan serdivan avmdeyiz .Serdivan Avmden Canlı Yayın sadece 15 kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: phuth
    şuan serdivan avmdeyiz .Serdivan Avmden Canlı Yayın sadece 15 kişi var

Kardeş eğer stoklara yetişemezsem,senden ricam banada bi tane alabilirmisin monitör?:)
  • Kimse bana eşlik etmek istemeyince bende gitmekten vazgeçtim 12 gibi bi uğrarım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal
    Kimse bana eşlik etmek istemeyince bende gitmekten vazgeçtim 12 gibi bi uğrarım bakalım

Hocam ben yoldayım su anda.gebzeden geliyorum.eğer senin ev yakınsa oraya bana monitör alabilirmisin?stokda kalmazsa boşuna o kadar yol gelmeyeyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal
    Kimse bana eşlik etmek istemeyince bende gitmekten vazgeçtim 12 gibi bi uğrarım bakalım

Hocam ben yoldayım su anda.gebzeden geliyorum.eğer senin ev yakınsa oraya bana monitör alabilirmisin?stokda kalmazsa boşuna o kadar yol gelmeyeyim:)

Hocam keşke dün gece söyleseydin. Benim 11.00'da başka bir yerde randevum varda ancak 12 gibi uğrayacağım.

• Durum nedir, kalabalık mı?...Electroworld açılışında fazla ilgi olmamıştı...10:30 gibi gidip 15 dakikada içeri girmiştim...
  • Biri stok durumunu yazsa..
  • 9,15 te içerdeydim monitör kalmamıştı bilginize. Stok 10 falandı herhalde
  • Bende az önce geldim...Herşey normal fiyatındaydı...Kampanyalı birşey kalmamış...Uygun fiyatlı dect telefon bulurum ümidiyle gittim ama piyasadan pek farkı yok fiyatların...Hatta bazı şeyleri uçurmuşlar...Bu yaz Electroworldden 139tl ye aldığım WD Essential 1tb 179tl ye satılıyor...
  • klasik darty kandırmacası ürünlerin bayilerinde fiyatları daha uygun siemens ürün alacaktık batık bide bayisine baktık bayide 50 tl daha avantajlı oradan aldık kanmamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.