Şimdi Ara

DARTY ACER ICONIA TAB A211

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/ACER/ICONIA-TAB-A211-p-84720-c-1.htm

Fiyat fena değil
    Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz...

• %5 kupon ve %3,5 Avantajx iades de var.
  • kuponnow.com'da %6 indirim kodu var http://kuponnow.com/kupon/574/darty.com.trde-40a-varan-indirimlere-ek-olarak-6-indirim
    avantajix üzerinden girmeyi unutmayın
  • yalnız arkadaşlar geçen gün darty de inceledim cihazı da harbi güzel cihaz ya, ama o kadar verilmez sanki bi tablete...
  • DARTY !!1!1!bir
  • tableti alanlar var mı acaba?
  • Ayrıntılı bir değerlendirme bulamadım ama bu cihazın pil ömrüyle ilgili sorunu olacak gibi. Diğer 10 inçlik tabletlerde 6.000-10.000 mAh'lik bataryalar kullanılırken bu modele 3260 mAh'lik bataryayı reva görmüşler. Hele bir de 3G'yi aktif olarak kullanırsanız vay halinize. 712 gr ağırlığıyla hafif de sayılmaz maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire A315-42G Ram Eklemek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazı dün inceleme fırsatı buldum. boyut olarak bence çok iyi, biraz ağır gelebilir.
    sim kart girişinin olması çok iyi, ayrıca usb belleğin aparatsız bağlanması süper bence. 1 tb a kadar hdd destekliyormuş.
    menü geçişleri ekran kalitesi vs söylenecek laf yok. fiyatta gayet iyi. bence alınabilir bir tablet.
    ben alacaktım ancak sadece teşhir kalmıştı. ayrıca internetten daha ucuza alınabilir diye almadım. bataryaya hiç dikkat etmedim. ev içerisinde kullanacağım için sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

cihazı dün inceleme fırsatı buldum. boyut olarak bence çok iyi, biraz ağır gelebilir.
    sim kart girişinin olması çok iyi, ayrıca usb belleğin aparatsız bağlanması süper bence. 1 tb a kadar hdd destekliyormuş.
    menü geçişleri ekran kalitesi vs söylenecek laf yok. fiyatta gayet iyi. bence alınabilir bir tablet.
    ben alacaktım ancak sadece teşhir kalmıştı. ayrıca internetten daha ucuza alınabilir diye almadım. bataryaya hiç dikkat etmedim. ev içerisinde kullanacağım için sorun olmaz.

zaten internetten de büyük ihtimal teşhir gönderirler,
    sonra uğraş dur darty ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

cihazı dün inceleme fırsatı buldum. boyut olarak bence çok iyi, biraz ağır gelebilir.

ben bir kere alışveriş yaptım sıfır cihaz yolladılar. teşhir diye ayrı bölümleri var ama bilmiyorum yine de.

• Cihaz yeniden 888 liraya düşmüş. Üst sınıf tablet isteyenler bu fırsatı kaçırmasın..
  • 300 liraya Vodafone Smartta 10 almıştım. 3 misli fiyat olacak kadar ne farkı var? Android 4.0 için bence 600 lira fark verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

ben tüketici hakem heyeti kararına rağmen aylardır dartyle uğraşıyorum.sakın bulaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

300 liraya Vodafone Smartta 10 almıştım. 3 misli fiyat olacak kadar ne farkı var? Android 4.0 için bence 600 lira fark verilmez.

Sizin tabletiniz Dual-core 1.2 GHz Scorpion işlemci ve adreno 220 gpu'ya sahip bu tablet ise tegra 3 çipsetine sahip yani 1.3 ghz 4 çekirdek ve daha güçlü bir grafik birimine sahip. Ayriyetten tablette 3g var.
  • quote:

300 liraya Vodafone Smartta 10 almıştım. 3 misli fiyat olacak kadar ne farkı var? Android 4.0 için bence 600 lira fark verilmez.

Vodofone smart tabletse ipad ne ?
  • acer sattığı malın arkasında durmayan bir firma. a500 tablet aldım. aynı teknik özelliklere sahip olan başka tabletlere jelly bean güncellemesi gelirken, acer stabil çalışmaz gibi bir açıklama yaparak güncelleme yayınlamadı.
  • Acer almayın. Hakikaten ürünü satınca işi bitiyor Acer'ın. Ne notebook'a sürücü bulunuyor ne cihaza yazılım. Bir de bizim a110 tabletlerin çatlayan arka kapaklarının meselesi var. Facebook grubunda 7 kişi olduk. Kullanıcı hatası diye tamir etmiyorlar.
  • a200 tablet var bende korktum valla.
  • cihazı 1-2 aydır kullanıyorum ki günde en az 5-6 saat çalışıyor. gayet kullanışlı internet ve oyun performansı dahil şarj süresi çok iyi. kılıfıyla kullanmama rağmen ısı ile ilgili bir sorun yaşamadım. daha düşük fiyatlı ürün alan arkadaşlarım bile pişman oldular cihazı almadıklarına öyle ki standart bir joystick takıp yarış yapabiliyorsunuz. ekran kalitesi vs laf bile edilmez. ben çok memnunum tavsiye ederim.
  • quote:

cihazı 1-2 aydır kullanıyorum ki günde en az 5-6 saat çalışıyor. gayet kullanışlı internet ve oyun performansı dahil şarj süresi çok iyi. kılıfıyla kullanmama rağmen ısı ile ilgili bir sorun yaşamadım. daha düşük fiyatlı ürün alan arkadaşlarım bile pişman oldular cihazı almadıklarına öyle ki standart bir joystick takıp yarış yapabiliyorsunuz. ekran kalitesi vs laf bile edilmez. ben çok memnunum tavsiye ederim.

gps de mi var bu cihazda? nasıl çalışıyor peki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.