Bildirim
Darty 320x2 Maxtor 199 TL Yoruma açık..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende geçen sene almıştım o kırmızı olan (Maxtor Basic) Modeli.
Şuan bad sector olduğundan hafta sonu aldığım yere (EWorld) götürüp vericem.
Durup dururken HDD ki görmemeye başladı.
4 tane almıştık Geçen sene Nisan ayında diğer arkadaşarda bir sıkıntı yok.
Paylaşmak istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tongtry
BAD sektörlü bir diski nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Fiziksel hataya girmiyor mu? -
Maxtor Basic modelini Darty'nin bir kampanyasından almıştım. Uzun zaman oldu, nazar değmesin, birkaç kez de düşürdüm ama hala taş gibi.
Tavsiye ederim. -
kullanıslılık acısından nasıl acaba kullanan arkadaslar biraz daha bilgi verebilir mi bende bu pazar almayı dusunuyorum. -
kirmizidan bendede var ama siyah
tas gibi hdd,kac seneedir dere tepe kullanirim -
taksim deki dartye baktım maxtor 2,5 diskleri yok.
başka bi bayide varmı acaba -
bende izmitteki darty den alacam.Artık kırmızıyıda kızarkadasıma hedıye ederım yapacak birşey yok -
büyük ihtimal ürün stoklarda bitmis.internetten talep edınce ''Stoksuz ürün, talep üzerine temin edilmektedir'' demektedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ser_Tar
quote:
BAD sektörlü bir diski nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Fiziksel hataya girmiyor mu?
bad sector garanti kapsamındaki ürünlerde değişim sebebidir.. daha önce ew e götürdüğüm benzer ürün için para iadesi aldım..
ama tabii böle kasası yamulmuş hasar görmüş bad sectorlü diskleri kast etmiyorum tabii..
sıcak fırsata gelince,
bence 120-130tl ye 500gb lar satılıyorken pek avantaklı değil tutup da 2 tane disk almak zorunda kalmak, zaten 640gb tek parça 2.5" diskler 200liradan satıştayken gereksiz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
quote:
Orijinalden alıntı: Ser_Tar
quote:
BAD sektörlü bir diski nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Fiziksel hataya girmiyor mu?
bad sector garanti kapsamındaki ürünlerde değişim sebebidir.. daha önce ew e götürdüğüm benzer ürün için para iadesi aldım..
ama tabii böle kasası yamulmuş hasar görmüş bad sectorlü diskleri kast etmiyorum tabii..
sıcak fırsata gelince,
bence 120-130tl ye 500gb lar satılıyorken pek avantaklı değil tutup da 2 tane disk almak zorunda kalmak, zaten 640gb tek parça 2.5" diskler 200liradan satıştayken gereksiz..
Aynen atkadaşın söylediği gibi. Zaten tek parça 640 lar o fiyata hatta daha ucuza gidiyorken gereksiz. 320 liklerde de gene daha düşük fiyatlar oluyor.
-
320 likleri daha ucuza almak mümkün , siyah olan BÜYÜk zaten bakmayın resimlere
bizde DARTY den almıştık geçensene 2 tane 1 tanesi değişim gördü. KİPA daki 89tl lik kampanya ya bir bakın. -
ayrıca bunlar sadece darty.com.tr üzerinden satılıyomuş
tükkanların hiçbirinde yokmuş haberiniz olsun
benim gibi cumartesi dartye sallana sallana gidip sadece internet abi o satış gibi abuk bi cevapla karşılaşmayın
bu cevaba kıllanan bendeniz media markt fulyadan 109 kağıda iomega 320 gb aldım
ne bilim kasası metalik felan şık geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharon -- 13 Mart 2010; 15:35:57 > -
BENCE COOOOK PAHALI TANSAŞTA XS MARKA 2,5'' HARDDİSK 139 TL KDV DAHİL. -
Bugün Kipa'dan (Ankara Panora) 89 TL'ye alüminyum kasa 320 GB Iomega Prestige aldım. Bulunduğu yerde Kipa olanlar için iyi fırsat bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: kharon
ayrıca bunlar sadece darty.com.tr üzerinden satılıyomuş
tükkanların hiçbirinde yokmuş haberiniz olsun
benim gibi cumartesi dartye sallana sallana gidip sadece internet abi o satış gibi abuk bi cevapla karşılaşmayın
bu cevaba kıllanan bendeniz media markt fulyadan 109 kağıda iomega 320 gb aldım
ne bilim kasası metalik felan şık geldi
Kipa'nın broşürüyle Mediamarkt'a gidin ve aradaki farkın iki katını alın derim. Kipa'da aynısı 89 TL şu anda. -
bence hiç sıcak değil geçen hafta kangurum.com dan smartdiskin 640 Gblık olanını 199 TL'ye aldım ve 2.5" ti . eğer siz bu ürünü alırsanız 199 TL ye iki tane yani 5" falan satın almış olacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 13 Mart 2010; 20:28:26 > -
Bence 2 ayrı disk olması 1 tane 640 tan iyidir. Zira hasar durumunda tum arsivler kaybolmaz. 320 GB zaten arsiv icin yeterli. Yumurtaları tek sepete koymak iyi değil bence. Hele HDD için tam yumurta tanımı uygun. Eğer tek seferde 640 GB veri taşımıyorsanız ayrı ayrı alın.quote:
Orijinalden alıntı: musa_unsal2005
bence hiç sıcak değil geçen hafta kangurum.com dan smartdiskin 640 Gblık olanını 199 TL'ye aldım ve 2.5" ti . eğer siz bu ürünü alırsanız 199 TL ye iki tane yani 5" falan satın almış olacaksınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X