Şimdi Ara

Darkwood Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alpha oyunlardan gına geldi artık lakin bu oyun alınır. Steam üzerinden erken erişime açıldı, 15$' lık fiyatı var.

Darkwood
    Geliştirici: Acid Wizard Studio
    Dağıtıcı: Bağımsız
    Tür: Korku
    Çıkış Tarihi: Çıktı

Oyungezer İlk 10 Dakika

Darkwood Çıktı

• Bence fps olmayınca korkutmuyor.Ama oyun güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Bence fps olmayınca korkutmuyor.Ama oyun güzel.

Kesinlikle.
    Bence bir korku oyununda en önemli şey kendini karakterle bütünleştirebilmek. Bu da tps görüş açısıyla olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağlam bi oyun. her oyun sever kesinlikle oynamalı
  • Güzel ama çok karanlık. Oynarken gözüm ağrıdı ve bıraktım.

Bazı şeylerin dengesini iyi ayarlamak lazım, hileyle bile oyun fazla stres yapıyor. Karanlık çökünce bir şey bizi kovalayıp yaralıyor, durduramıyorsun da, illa kulübeye gitmeye zorluyor

kulübe de gittikçe saldırı altında oluyor. saldırı geceleri çok uzun oluyor, burnunun ucunu göremiyorsun, flare, lantern, flash light military flash light felan bi seviyeleri olması lazım

ben iyi aydınlatmaya rastlamadım.

Navigasyon felan olmamasını anlarım da journal felan bana yetersiz geldi, çok bakmadım ona zaten.

Otomatik tüfeği sınırsız mermi yaptım, dosyalarından açıp şifreleri buldum, mermi miktarlarını filan değiştirdim ama cidden sıktı.

Kabusa giriyorsun, acaip şeyler oluyor, wikia dan bakmasan neyin ne anlama geldiğini çözemiyorsun.

Quest sistemi neredeyse yok gibi ve çok başarısız. Wikia'da bir sürü şey yazılıp çizilmiş ama ben hiç uygulayamadım.

Oyun güzel ama yukarıda yazdığım eksiler silmeme neden oldu.

Şunu da yazayım; perk seçiyorsun, seçtiğin perkin haricinde bir de negatif perk seçmen lazım, ben cancel edemiyorum bir iki perkden sonra uyuz uyuz negatif perkler var.

Üstelik perkler de bir boka benzemiyor. 60 saniyeliğine 360 derece etrafı biraz daha iyi gör, 1 kereliğine gün içinde nerede olduğunu gör felan ne saçma perkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Ağustos 2017; 1:54:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.