Şimdi Ara

Darkorbit Seafight benzeri oyunlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler varmıdır bu iki oyun gibi kasılmalık oyunlar önerir misiniz lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yuki-Onna

aqw

vay be ne oynardim zamaninda

• Ahh bee. Seafight ilk çıktığında oynayanlardan biriydim. Oynadığım ilk online oyundu. Yıl 2006 falan. İlk loncam ODİ miydi neydi metin abi vardı 9 level gemisi olan bize efsanevi bi şey gibi gelirdi o gemi sonra ts'ler ayrıldı ayrı alyanslar kuruldu, bizde genç nüfus olarak kendi loncamızı kurmuştuk. Mahalleden arkadaşlar falan vardı. Sonra bayağı genişledi lonca. Oyunu oynayan hep +30 sadece biz gençtik. Ts'de toplanır 400 kişilik odada tek bir kişinin kumandanlığında alyans savaşları falan yapardık. Birkaç kişi toplanır sıkılınca baskına giderdik. Haritanın solu bizim sağı onlarındı. Oyunun ilk birkaç senesi herkes eşitti. Topların elitse gerisinin bir önemi yoktu. Oyun tamamen paraya dökülmemişti o zamanlar. 3 yıl falan oynayıp arkadaşa satmıştım. Ne günlerdi ya. Hala hatırladıkça duygulanırım. Bıraksan sabaha kadar anlatırım o kadar çok anım var ki bu oyunla alakalı.

Mesela şu alyans savaşında bende vardım(gerçi hepsinde vardım) videodakilerin hepsini hala hatırlıyorum:

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk loncam ODİ'ydi evet. 01:39'da [ODİ]totem54 metin abiyi görünce hatırladım. Yaşlı adamdı hala yaşıyor mu acaba Loncadaki herkese yardım etmişti, herkese elit gemi aldırttı sonra loncadan ayrılıp başka lonca kurmuştuk adama evlat acısı gibi koymuştu hala hatırladıkça üzülürüm ama yapcak bişey yok
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Hey gidi anılar 10 sene önce ne oynardık şimdi çok değişmiş bi türlü ısınamadım (seafight)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ek: Darkorbit hesabım var satılık. ilgilenen pm atabilir. 50 ye yakın argesi droidler falan filan tamdı. Lise zamanında bırakmıştım boş boş duruyor hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 9 Mayıs 2017; 8:56:15 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.