Şimdi Ara

Mersin AYDINCIK kumu denizi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: KissieBunny#

Mersinliyim. Deniz biraz taşlı ve fazla tuzlu diyebilirim sadece.

7 8 tane koy olan bi yerde nasıl 1 cümle ile özet geçilir anlamıyorum....

ben gülnarlıyım.aydıncık şahsi düşüncem türkiyedeki en iyi ve en çeşitli koylara sahip tatil beldesi diyebilirim.

yüzebilceğin yerler.

merkez plaj iskelsi var.merkez plaj çok kalitel değil ama iskele tarfaı gayet güzeldir.
    incekum plajı var oraya kesin gitmelisin.çok kaliteli kumu ve denizi var ve doğal koy olduğu için dalga hiç olmaz
    soğuksuya kesin gitmelisin.soğuksu 8 9 derecede akan bi ıramağın denizle buluştuğu yer.orada doğal bi gölet var ve o suya girevilirsen zaten incekumun hakkını verirsin.ayrıca soğuksu plajının denizi üstü buzgibi nehir suyu ve altı sıcacık deniz suyu olduğu için değişik bi anı olur

hey gidi günler iskeleden incekuma yüzmüşlüğüm var.yaklaşık 4 km civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 26 Haziran 2011; 11:06:53 >

Willst du eine Frau nehmen, so zieh die Ohren mehr als die Augen::

• Öğretmen evinin kumsalı plajı var mı nasıldır yada dediğiniz yerlere yakın mı?
  • Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama bir aydıncıklı olarak aydıncığı tatil için önere bilirim bütçe konusunda adntalya-alanya da harcadınızın yarısı kadar bir ücretle tatilinizi yapa bilirsiniz fakat çok fazla aktif alanları yok (disko vb yerler gibi) zaten şehrin bir ucundan diğer ucu 20 km şehir içi ana yol üzerinde servisler vardır servislere bindiğiniz de şöförlerimize nereye gideceğinizi söylerseniz sizi ora geldiğinizde bırakırlar servis şöförlerimizde size bu konuda yardımcı olurlar öğretmen evinde sahil yaklaşık 3 km ye yakın

Şunu da hatırlatmak isterim aydıncığa geldiğinizde belki hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz bunun sebebi de aydıncık yeni gelişmekte olan bir yer bu gelişmenin gecikme sebebi de siyasal nedenler diye biliriz.

• Asıl hortu ben yapacam şu anda, malum bu sene otel ve paralelinde diğer tatil beldelerinde bulunan apart/ günü birlik kiralillarinin d afahis fiyat olması ile uygun fiyatlı 2 çocuklu bir ailenin kafa dinleyecegi bir yer ararken burası ilisti gozume. Biraz araştırdım beğendim; 5-6 koy olması, sakin olması, hem tarihi hem doğa ile iç içe olması da cabası. Gel gelelim yorumlara dediğim de tikandim koskoca internet aleminde bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar yorum olduğundan bu konuyu buldum ve bı hortu hak etti. Ne dersiniz kendi aracımla yaklaşık 1 haftalık deniz kum günes kafa dinlemelik vücudu rahatlatmalik bir tatil için tercih edilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1-Mersinde deniz için erdemliyi geçin.Silifke,anamur ve aydıncıkda güzel yerler var.

2-Gülnarda büyükeceli diye bir yer var,denizi harika.Burası bir köy anca apartta kalırsın,oda fiyatı 150 tl.

3-Anamurda otel tavsiyesi veririm.YP kişi başı 150 tl,denize sıfır,deniz harika,ama otel eski.Anamur öğretmen evide güzel.

4-Bozyazıyı da unutmayın,toslak koyu enfes.

5-Yeşilovacık denizi de güzel,Taşucundan tekne turu da yapabilirsiniz.Kişi başı 60 lira.

6-Limonlu,ayaş hem mersine yakın,hem denizi güzel.

7-Havuz isterseniz bizim siteyi tavsiye ederim.Adı flamengo 8.Tatil köyü gibi,ama deniz yaramaz.Günlük kira 200 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Bir adanalı olarak şunları söyleyim.

1-Mersinde deniz için erdemliyi geçin.Silifke,anamur ve aydıncıkda güzel yerler var.

2-Gülnarda büyükeceli diye bir yer var,denizi harika.Burası bir köy anca apartta kalırsın,oda fiyatı 150 tl.

3-Anamurda otel tavsiyesi veririm.YP kişi başı 150 tl,denize sıfır,deniz harika,ama otel eski.Anamur öğretmen evide güzel.

4-Bozyazıyı da unutmayın,toslak koyu enfes.

5-Yeşilovacık denizi de güzel,Taşucundan tekne turu da yapabilirsiniz.Kişi başı 60 lira.

6-Limonlu,ayaş hem mersine yakın,hem denizi güzel.

7-Havuz isterseniz bizim siteyi tavsiye ederim.Adı flamengo 8.Tatil köyü gibi,ama deniz yaramaz.Günlük kira 200 lira.
    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Her bir öneriyi dikkate alıp inceleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.