Şimdi Ara

Darker Than Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir anime sizce ? Izlenmeli mi? Önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitirmedim ama izlediğim kadarıyla epey iyiydi. Öneririm.
  • Teşekürler

Yukarı

• Kapagi guzeldi felan dikkatimi cekti ama sevmedim :(

• İlk sezon güzeldir. Başlarda bölümler bağımsız denebilir. Elemanlar bir olay yaşar 2 bölüm sürer sonraki olaya geçerler böyle gibi. Bölüm 15 civarı asıl konu ve karakterler ortaya çıkar. Ana karakter'in hayranıyım (bkz. nick).

1. Sezon+OVA+2. Sezon sırasıyla izlemen en iyisi. 2. sezon bence kötü diyebilirim. Zaten 13 bölüm sürüyor. Animesi bununla biter. 2014'te 3. sezon çıkabilir söylentisi var (umarım).

Anime haricinde 2 tane mangası var. İlkini çizimler yüzünden okumadım (adam bildiğin mavi boya kalemiyle çizmiş.). Diğer manga ise bana göre 2. sezondan üstündür. Mümkünse okumanı tavsiye ederim. Linkini vereyim:http://www.turkcraft.com/Darker_Than_Black_-_Shikkoku_No_Hana/01/1

Okumak istersen 1. manga serisi:http://www.turkcraft.com/Darker_Than_Black/01

Herhangi bir soru olursa sorabilirsin. 3. manga serisi ekim'de çıkabilir(miş). Bu da böyle bir söylentidir.

• Ben ilk sezonu tv'den biraz baştan savma izledim hani öyle oturup sıralı olarak bölümleri izlemedim. Buna rağmen çoğu bölümü izledim hemde 2-3 kere bi ara baştan başlayıp ova ve 2.sezonu da izlicem. Açıkçası ortamı,çizimleri,karakterleri,insanların umutla yıldızlara bakması gibi faktörler çok hoşuma gitti. 2.sezon hakkında genel olarak beklentilerin altında olduğunu söylüyorlar. Bu arada Hei çok karizmatik bir eleman herifin "GRİ" bir karekter olması çok iyi öyle sümsük herkesi koruyucağım triplerinde olan ana karakterlerden değil. Sence ova ve 2.sezonlarını izliyim mi buna değicek bir seri midir ?
  • Hocam bence serinin gerçekten potansiyeli var. Ve evet neredeyse 2. sezon vasat diyebilirim (belkide ilk sezon çok iyi olduğu için beklentilerim fazla oldu.). Yinede Ova+2. Sezon izlemenizi tavsiye ederim eğer sırada başka bir seri falan yoksa. Ben hastası olduğum için ova+2'yi bir günde bitirmiştim. Gerçi çok değil 17 bölüm.

Açıkçası beni bu karaktere bağlayan şeyde sizin dediğiniz gibi davranışları oldu. Diğer animelerdeki gibi herkesi kurtarayım diye bir şey yok (Bkz: Ichigo). Çıkarlarını düşünen fakat hala değerleri olan bir insan. Tam bir aile bağımlısı ve aşk adamı. Biraz garip oldu bu seri hakkında böyle laflar ama gerçekten öyle. Kendinde sürekli eksik olan şeyi arıyor ve hala bulamadı bence (2. sezon finalinin sorular için yeterli olmadığını düşünüyorum.)

Daha fazla yazarsam spoiler vereceğim dayanamayıp. Bence boş durumdaysanız seyredin ve okuyun. Manga'sıda iyidir. Bir şaheser değil ama iyi bir anime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S430 -- 13 Eylül 2013; 2:38:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet katılıyorum şaheser yada efsane bir seri değil ama farklı olduğu için klişe olmadığı için kaliteli bir seri. Yorumunuz için teşekkürler claymore bitsin dtb'nin ovaları izlemeye başlarım
  • İzlerken bazı anlarda brain fıcking yaşıyorsun, ilk izlediğimde 2.sezonu tam anlamamıştım :D Dikkatli bir şekilde izlemek gerekiyor ve olayların bazı yerlerde anlaşılması en az death notedaki zeka oyunları kadar güzeldi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.