Şimdi Ara

Dark WRT 150 Kablosuz Repeater Router Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
88.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam merhabalar,

    verdiğin bilgiler için çok saol. sayende pahalı ürünler almaktan kurtuldum. bende şimdi sipariş vericem 2 sonra kurmayı deniycem bakalım ne olcak. @enginem
  • bu cihazla koblosuz ağı farklı bir ağ dönüştürerek hem koblolu hemde kablosuz kullanma özelliği varmı yada var olan ağı değiştirmeden kablolu kullanabilirmiyim
  • yabanabad Y kullanıcısına yanıt

     Dark WRT 150 Kablosuz Repeater Router Kurulumu
  • hocam yazalı uzun zaman olmuş ama bir şey sormak istiyorum,ben komşunun modemini kullanıyorum diğer odalarda internet kopuyor haliyle
    http://www.hepsiburada....231&categoryId=60004516
    bundan almayı düşünüyorum.Ama aklıma takılan sorular var.
    -Ben komşumun modeminin sadece şifresini biliyorum,modemin arayüz şifresi farklı bu dağıtıcıyı bağlamak için komşunun modeminin arayüzüne girmeme gerek varmı?
    Paylaş
  • Verdiğiniz link görüntülenmiyor ama arayüz şifresini bilmenize gerek yok.
    Bende sitenin ortak ağına bağlanıyorum cihazla ama sitenin routerlarının arayüz şifresini bilmiyorum.
    Ağa stabil bağlanabilmeniz ve ağ şifresini bilmeniz yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginem

    Verdiğiniz link görüntülenmiyor ama arayüz şifresini bilmenize gerek yok.
    Bende sitenin ortak ağına bağlanıyorum cihazla ama sitenin routerlarının arayüz şifresini bilmiyorum.
    Ağa stabil bağlanabilmeniz ve ağ şifresini bilmeniz yeterli.

    anladım wrt 150 şipariş verdim
  • Dışarıdan gelen ağa, bilgisayarınızdan direk bağlandığınızda da aynı hatayı alıyor musunuz yoksa sadece Dark router wrt 150 üzerinden bağlandığınızda mı bu hatayı alıyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginckc -- 20 Mart 2014; 20:50:28 >
  • Evim de ki kablosuz ağı, 2 kat üstümüz de oturan abime kablo yardımı ile çekmek için bu üründen aldım. Yani kablosuz ağımı kablo ve bu ürün yarıdımı ile tekrarda kablosuz bağlantıya dönüştürmek istedim ama bağlantıyı sağlamama rağmen, internet sınırlı yada kulanılamaz hatası aldım. Teknik servisini aradım onlarında bir şey den anlamadıkları kesin, ürünü yollayın sorunlu olabilir dediler. İnternette ürünü aratırken bu konuyu buldum. İzledğim yol, evdeki ttnetti verdiği huawei HG630a modemin WAN çıkışından, Dark WRT150 nin WAN çıkışına kablo taktım. Dark WRT150 nin ara yüzüne girip gerekli ayarlamarı yaptım. Evdeki tablet, telefon ve pc dahil tüm cihazlar ürünü görüp bağlantı kuruyor ama internete girince sınırlı yada bağlantı yok hatası veriyor. Abimin evi çaprazda olduğu için modemi kablosuz görme olasılığı yok denilecek kadar az. 30 metrlik kablo ile bağlantı yapabildim. Kabloyu boş denedim bağlanıyorum ama dark WRT150 bir türlü internet paylaştırmıyor. Başka bu sorunu yaşayıp çözen ya da yapmam gerekeni söyleye bilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.




  • IdeliyMAGEI kullanıcısına yanıt
    WAN girişleri, internet erişimine sahip ağ kablosunu modeme takarak kablolu/kablosuz olarak modemden dağıtmak içindir.
    Huawei modemin WAN girişinden değil,internet erişimine sahip ethernet çıkışlarının herhangi birisinden kablo ile çıkış alarak DARK Ürünün WAN girişine giriş yapacaksanız.
    Huawei modemin web arayüzünde ethernet portlarını kapatan herhangi bir seçenek olup-olmadığını da kontrol etmelisiniz.
  • Üst komşumdaki uyduneti (Netmaster CBW-704V modem kullanıyor) kabosuz alıp kaplosuz olarak Dark router wrt 150 ile eviminde yukarıdaki anlatımı kullanarak sorunsuzca dağıttım. Denediğim birçok cihaz ile başaramamıştım. Bu güzel anlatım için çok teşekkür ederim.
  • happycat35 H kullanıcısına yanıt
    rica ederim hayırlı olsun
  • Güzel anlatım elinize sağlık
  • aradağım bir konuydu takip.
  • yeni yazılım çıkmış yükleyen var mı acaba?
    http://www.akortek.org/download/DKNTWRT150/DKNTWRT150_29072013.rar
  • ben masaüstü pc kullanıyorum ve wrn150 modeli ile cihazı repeater olarak kullanmak istiyorum fakat ağ simgesinden kablosuz ağlarda bu cihazı nasıl aratacağım? masaüstü pc de böyle bir seçenek var mı ki ?
  • arkadaşlar,sizden bir ricam olacak yardım ederseniz senirim.Dark WRT340 cihaz aldım.evdeki tablet cihazı görüyor,internet bağlantısı var ama internetten sayfa açmaya kalktığımda açamıyorum.Dark web ara yüzü sayfasınıda açamıyorum .acaba bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum?Teşekkürler.
  • yukarıda yazdığım soruya yardımcı olabilecek kimse yokmu??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimbsr

    arkadaşlar,sizden bir ricam olacak yardım ederseniz senirim.Dark WRT340 cihaz aldım.evdeki tablet cihazı görüyor,internet bağlantısı var ama internetten sayfa açmaya kalktığımda açamıyorum.Dark web ara yüzü sayfasınıda açamıyorum .acaba bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum?Teşekkürler.

    Resetleyip yeniden kurmayi denedinizmi
    Ayarlariniz nasil bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrt 340 ın yan tarafındaki küçük deliğe kibrit çöpü ile 10 sn.tutup resetliyorum.Airties modem kullanıyorum kablosuz evde ulaşamadığı yerler var..onun için bu routerı aldım ilk 2 gün ipadde sorun olmadı.sonra ipad routerı görüyor..ama sayfa açmaya kaltığımda internet sayfasını açamıyor.Dark merkeze telefon açtım.Telefona çıkan arkadaş yeni yazılımı varsa yükleyin,düzelir dedi.'nasıl yükleyeceğim dediğimde,kablo ile bağlayın yükleyin dedi'Benim bilgim herhalde o arkadaştan fazla,uzatmadım telefonu kapadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimbsr

    wrt 340 ın yan tarafındaki küçük deliğe kibrit çöpü ile 10 sn.tutup resetliyorum.Airties modem kullanıyorum kablosuz evde ulaşamadığı yerler var..onun için bu routerı aldım ilk 2 gün ipadde sorun olmadı.sonra ipad routerı görüyor..ama sayfa açmaya kaltığımda internet sayfasını açamıyor.Dark merkeze telefon açtım.Telefona çıkan arkadaş yeni yazılımı varsa yükleyin,düzelir dedi.'nasıl yükleyeceğim dediğimde,kablo ile bağlayın yükleyin dedi'Benim bilgim herhalde o arkadaştan fazla,uzatmadım telefonu kapadım.

    340a airties aralığında farklı bir ip verin
    dhpc yi kapatın
    bağlanmak istediğiniz ağı bulup bağlanın
    varsayılan ağ geçidi ve birinci dns yi airties ip verip deneyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.