Şimdi Ara

Dark Venue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
12.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir zamanlar Ultima'nın zevk alındığı bir yer vardıı kii , yaşayanların üstadlarına , üstadlarının "master" larına ,"master" larınında "GrandMaster" larına saygı duyduğu; onlardan öğrenilen yetenekler ile gizli yerleri ve hayatı keşife çıkarlardı.

Yeri doldurulmaz..

Keşke canlandırsa biri o büyülü dünyayı.....

"CraNiuM" , "GimLi" , "TsoTs"

• Bende bugün Dark Venue yi ne kadar çok özlediğimi farkettim MK ile yaptıkları röpartajı filan okudum, gerçekten efsane bir sharddı. Çok kaliteli oyuncular vardı hele bazıları efsaneydi. Hatırlayan olur mu bilmem Charles Rhadamantis diye bir mage vardı oyuna ilk başladığımda idolüm oydu :)
    HadeS
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesmania

Bende bugün Dark Venue yi ne kadar çok özlediğimi farkettim MK ile yaptıkları röpartajı filan okudum, gerçekten efsane bir sharddı. Çok kaliteli oyuncular vardı hele bazıları efsaneydi. Hatırlayan olur mu bilmem Charles Rhadamantis diye bir mage vardı oyuna ilk başladığımda idolüm oydu :)
    HadeS
    Hades sen darkvenue'deki hadesmisin yoksa ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jess985

Hades sen darkvenue'deki hadesmisin yoksa ? :)

Alıntıları Göster
    Ultimaya başladığım serverdı.. Paralı olmuştu ben başladıktan 3 4 ay sonra..
    Hernekadar applik donemim de olsa unutamam orda yasadıklarımı..

Bikere baska hicbi serverda brit'i o denli neşeli, canlı gormedim..
    bowyer'ımla masa falan atardım brit bowyer vendorun onune.. dkkandan daha ucuza toptan ok satardım :) hey gidi gunler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyclah

bowyer'ımla masa falan atardım brit bowyer vendorun onune.. dkkandan daha ucuza toptan ok satardım :) hey gidi gunler..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lyclah

Aynen bugüne kadar yaşadığım en güzel oyun ve arkadaşlık bakımından en kaliteli serverdı valla hiçbir oyun hiçbir serverda yerini tutamaz hiçbir zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turukai -- 28 Ocak 2008; 16:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turukai

quote:

Orjinalden alıntı: Lyclah

Aynen bugüne kadar yaşadığım en güzel oyun ve arkadaşlık bakımından en kaliteli serverdı valla hiçbir oyun hiçbir serverda yerini tutamaz hiçbir zaman..

Alıntıları Göster
    ılk thıef char denemesını yaptıgım serverdı 3 5 arkadas bırlesıp banka onundekı ıtem satanları dolandırırdık gercekten cok eglencelıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

ılk thıef char denemesını yaptıgım serverdı 3 5 arkadas bırlesıp banka onundekı ıtem satanları dolandırırdık gercekten cok eglencelıydı

Alıntıları Göster
    Eari Te´fer , Brandon Te´fer ve Nassira Nessa hey gidi günler cok ozledim coook..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls Serisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbraun

Eari Te´fer , Brandon Te´fer ve Nassira Nessa hey gidi günler cok ozledim coook..

Alıntıları Göster
    bu konuyu gördüm ve sırf bu yüzden kullanıcılık aldım siteye =)
    ben darkvenueyle başladım uoya ondan öncesinde kuzenlerimi izlerdim nebuladalardı =) ama darkvenue yaşatıyordu bu oyunu bana ilk üye olduumda darkvenue daha yeni açılmıştı sanırım ilk 30 üye arasındaydım darkvenue 1. yılını kutaldıkdan 4 gün sonra benm acc birinci yılını doldurdu sonrada paralı oldu ve bıraktık

ozmnlar serverda öne çıkamadım malum oyunda yeniyim ama tek öne çıktığım şey vardı tüccarlık =)
    parayı savaşarak deil tüccarlık yaparak kırmıştım zuahahah kale almıştım kendime =) foe ilk tüccarlığımı yew mezarın tam önüne kurduum evimdeki vendorla başladım sonra büyüdükçe büyüdüm dorumdan ingot satardım ne günlerdi beeeeeeeeeeeeeeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: MeZe

Bir zamanlar Ultima'nın zevk alındığı bir yer vardıı kii , yaşayanların üstadlarına , üstadlarının "master" larına ,"master" larınında "GrandMaster" larına saygı duyduğu; onlardan öğrenilen yetenekler ile gizli yerleri ve hayatı keşife çıkarlardı.

Yeri doldurulmaz..

HAYATIM BOYUNCA OYNADIĞIM OYUNLAR ARASINDA EN ÇOK ZEVK ALDIĞIM OYUN UO VE EN ÇOK ZEVK ALDIĞIM SERVER DV İDİ. Benim de Bi alchemy charım vardı. İsmi "ScAnnEr" idi. Sonradan Poi fence çevirdim poiyi 100 yapacam diye aylarca uğraşmıştım ama değdi.Hele 120 anatomy pssinin neirada bana düşüşünü hiç unutamam.Ne günlerdi o günler be. ankara demetevlerde oynardık.Okulu az asmadık uo yüzünden. Kefensiz,Charles Rhadamantis , Baracuda rhadamantis , Dizel oğuz ve birçok efsane vardı o serverda. GÖZLERİM YAŞARDI YAA

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

Orjinalden alıntı: MeZe

Bir zamanlar Ultima'nın zevk alındığı bir yer vardıı kii , yaşayanların üstadlarına , üstadlarının "master" larına ,"master" larınında "GrandMaster" larına saygı duyduğu; onlardan öğrenilen yetenekler ile gizli yerleri ve hayatı keşife çıkarlardı.

Yeri doldurulmaz..

HAYATIM BOYUNCA OYNADIĞIM OYUNLAR ARASINDA EN ÇOK ZEVK ALDIĞIM OYUN UO VE EN ÇOK ZEVK ALDIĞIM SERVER DV İDİ. Benim de Bi alchemy charım vardı. İsmi "ScAnnEr" idi. Sonradan Poi fence çevirdim poiyi 100 yapacam diye aylarca uğraşmıştım ama değdi.Hele 120 anatomy pssinin neirada bana düşüşünü hiç unutamam.Ne günlerdi o günler be. ankara demetevlerde oynardık.Okulu az asmadık uo yüzünden. Kefensiz,Charles Rhadamantis , Baracuda rhadamantis , Dizel oğuz ve birçok efsane vardı o serverda. GÖZLERİM YAŞARDI YAA

• quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaup -- 11 Ağustos 2009; 11:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaup

..

Alıntıları Göster
    EsCoBaR [Trance House] hey gidi günler hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicip

EsCoBaR [Trance House] hey gidi günler hey.

Alıntıları Göster
    Dark Venue bea İnf'Azure lerden biriydim ne günlerdi be....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesmania

Bende bugün Dark Venue yi ne kadar çok özlediğimi farkettim MK ile yaptıkları röpartajı filan okudum, gerçekten efsane bir sharddı. Çok kaliteli oyuncular vardı hele bazıları efsaneydi. Hatırlayan olur mu bilmem Charles Rhadamantis diye bir mage vardı oyuna ilk başladığımda idolüm oydu :)
    HadeS
    charles değil asıl ailenin mensuupları iyiydi.charles pefff .sonradan katılma asıl ailedekjiler cok kaliteli idiler.Sen son zamanlarında bu kaldı oratada miras yedi.Asıl aile mensupları bırakdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakanas

charles değil asıl ailenin mensuupları iyiydi.charles pefff .sonradan katılma asıl ailedekjiler cok kaliteli idiler.Sen son zamanlarında bu kaldı oratada miras yedi.Asıl aile mensupları bırakdılar

Alıntıları Göster
    Neden DV Efsane ..Cünkü teknik açıdan efsane idi scriptleri cidden cok saglamdı.osiye birebir gidiyordu o dönemde. publishleri aynen uyguluyordu.Uydurma hiç bişi yokdu.Orjinaline uygun binekler spawnlar herşey tıkır tıkır işliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakanas

Neden DV Efsane ..Cünkü teknik açıdan efsane idi scriptleri cidden cok saglamdı.osiye birebir gidiyordu o dönemde. publishleri aynen uyguluyordu.Uydurma hiç bişi yokdu.Orjinaline uygun binekler spawnlar herşey tıkır tıkır işliyordu.

Alıntıları Göster
    buradan dw kurucularına sesleniyorum ltfn canlandırın o serveride uo yu kurtarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1

buradan dw kurucularına sesleniyorum ltfn canlandırın o serveride uo yu kurtarın

Alıntıları Göster
    keşke canlansa.. DV küllerinden doğsa..

Adminlerinden haberdar olan varmı..? nerdeler ne yaparlar..

bu arada arkadaşlar ben Deepassion serverında oynamayı düşünüyorum. DV nin yerini hiç bir zamn alamaz ama, bakıyorum şimdilik staffları iyi diyebilirim oyun yapısı DV ile çok benzerlik gösteriyor. Bakalım zman gösterecek ustalar gelirse ortamımıza o zamn tadına varıcam uo oynamamın deepassion da... yolunuz düşer umarım bizim diyarımıza... :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MeZe

keşke canlansa.. DV küllerinden doğsa..

Adminlerinden haberdar olan varmı..? nerdeler ne yaparlar..

bu arada arkadaşlar ben Deepassion serverında oynamayı düşünüyorum. DV nin yerini hiç bir zamn alamaz ama, bakıyorum şimdilik staffları iyi diyebilirim oyun yapısı DV ile çok benzerlik gösteriyor. Bakalım zman gösterecek ustalar gelirse ortamımıza o zamn tadına varıcam uo oynamamın deepassion da... yolunuz düşer umarım bizim diyarımıza... :D

Alıntıları Göster
    O SERVERDADA ADAM YOK BEA LAST OTTOMAN ONDAN DAA İİ

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1

O SERVERDADA ADAM YOK BEA LAST OTTOMAN ONDAN DAA İİ

Alıntıları Göster
    şu an beta testinde.. açılınca görücez.. ilgi olacakmıı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeZe

şu an beta testinde.. açılınca görücez.. ilgi olacakmıı..

Alıntıları Göster
    ah Dark Venue ahh
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.