Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
20
Favori
149.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum pyromancer güzel ve etkili bir class iyi seçim yapmışsın şimdilik drake sword senin için en iyi kılıç ama daha sonralarda hellkite dragonı öldürdüğünde claymore bulucaksın oyunun en iyi kılıçlarından biri onu +10'a getirip alev hasarıda kattınmı çok iyi olacaktır.Şimdi level atladığında tamamen ama tamamen vitality ,endurance çalışman lazım sakın int,resistance,faithe verme çok gereksiz olucak class için vede dexterity kas str'yi 16 yap claymore kullanmak için sadece. Vitalty ve Endurance ilk skill verme seçimlerin olsun ve ikisini eşit tutmaya çalış
  • Capra Demon'a Firelinkten kestirme var fog gate'e girmeden önce sağ tarafa doğru git yolu takip et firelink shrine'a ulaşıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

Capra Demon'a Firelinkten kestirme var fog gate'e girmeden önce sağ tarafa doğru git yolu takip et firelink shrine'a ulaşıcaksın

Çok sağ olasın hocam. Ben biraz resist falan kastım ama bundan sonra dediğini yapayım madem. Capra çok zorluyor yalnız, fırtına videolarda yardımcı ile kesmiş ben tek başıma ne yapayım. Youtube da oyunu 2 saatte bitiren adamların videolarını izleyip taktik kapmaya çalışacağım.
  • Arkadaşlar bende logitech chillstream gamepad var ama onu taktığım zaman oynarken bir anda donuyor ve kare kare ilerliyor oyun sonra mouse'u oynatınca kendine geliyor.Bir elim sürekli mouse'ta yokmudur bunun bir çözümü 2 dakkada bir tekrarlıyor.
  • quote:

Capra Demon'a Firelinkten kestirme var fog gate'e girmeden önce sağ tarafa doğru git yolu takip et firelink shrine'a ulaşıcaksın

http://www.youtube.com/watch?v=FGLHnhZOrsU

Şu videoda 11:02 de başlıyor hocam adam nasıl kesmiş? Değişik bir vuruş tarzı var nasıl yapıyor onu? Uzaktan vuruyor galiba.
  • Dostum videodaki kişi viking adlı bir twitch kullanıcısı videolarını baya bir izlemişliğim var sen speed run yapan kişileri izleme. Onlar baya farklı bir yol izliyorlar ormale göre. Yaptığı harekette kılıcı iki elle tutup Rmouse'a basıyor ama bu hareketi her yaptığında kılıcın duration'u baya azılıyor repair parası fazla oluyor sonra pek önermem başın sıkışırsa kullan. Capra Demon oyundaki en kolay bosslardan biri aslında sadece köpekleri öldür vede merdivenden yukarı çık sağda bekle capra sana vurmaya çalışırken aşağı düşecek sende Taurus Demon'ı öldürdüğün gibi üstten vurup aynı hareketleri tekrarladıktan sonra ölecektir çok zor bir şey değil.

http://www.youtube.com/watch?v=KUYpZDYunIM

• quote:

Dostum videodaki kişi viking adlı bir twitch kullanıcısı videolarını baya bir izlemişliğim var sen speed run yapan kişileri izleme. Onlar baya farklı bir yol izliyorlar ormale göre. Yaptığı harekette kılıcı iki elle tutup Rmouse'a basıyor ama bu hareketi her yaptığında kılıcın duration'u baya azılıyor repair parası fazla oluyor sonra pek önermem başın sıkışırsa kullan. Capra Demon oyundaki en kolay bosslardan biri aslında sadece köpekleri öldür vede merdivenden yukarı çık sağda bekle capra sana vurmaya çalışırken aşağı düşecek sende Taurus Demon'ı öldürdüğün gibi üstten vurup aynı hareketleri tekrarladıktan sonra ölecektir çok zor bir şey değil.

http://www.youtube.com/watch?v=KUYpZDYunIM

Tamam deniyorum. Yerde daracık iki vuruşta indiriveriyor.

Başlarım böyle oyuna arkadaş. Capra yolunda milyon tane mob var türlü türlü de hünerleri var. Capraya ulaşmadan ölüyorum daha.

Fesupanallah. Trainer açacağım zor tutuyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Haziran 2013; 21:02:34 >

• Arkadaşlar yardımcı olun lütfen bu büyüleri nasıl kullanacağım . Elimde o kullanmak için olan aletde var 9 faith istiyormuş onu yaptım sonra gittim heal büyüsünü satın aldım 12 faith istiyormuş onuda 12 yaptım . Bonefire a büyüyü aktif et dediğim zaman değişik bir hata variyor yetersiz slot mu ne diyor . Oyunda hata mı var acaba... Ya da ben nerede hata yapıyorum .
  • Dostum attune magic kısmına gel öncelikle bonfiredan sonra delete tuşuyla bi büyülerini kaldır sonra tekrar koy kullanmak istediğin büyüyü olacaktır
  • Attune mi ne bir skill varmış ona vermemişim ben 8 de kalmış onu 10 yapınca +1 slot diyor bununlamı alakalı acaba.
  • Heeeee bunu hiç düşünmemiştim sorun o demekki attunenement'e her 4 stat verişinizde 1 attunement slotu gelir demek sizde hiç slot yokmuş. Seçtiğiniz class pyromancer ya da sorcerer değilse attunement slotunuzu 2 ya da 3'den fazla yapmanızı önermem diğer statlara yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

Heeeee bunu hiç düşünmemiştim sorun o demekki attunenement'e her 4 stat verişinizde 1 attunement slotu gelir demek sizde hiç slot yokmuş. Seçtiğiniz class pyromancer ya da sorcerer değilse attunement slotunuzu 2 ya da 3'den fazla yapmanızı önermem diğer statlara yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.

Warrior benim ki 20k soul topladım şu ormandaki kapıyı açmak için , oraya harcarsam soulu iyi mi olur bilemiyorum kalenin en altında taureni kestiğimiz yerin altında bir tauren daha var oraya mı gitsem acaba kafam karıştı . Elimde dragon sword var şu gyro yu kestiğimiz yerdeki canavarlarlar farma devam mı etsem acaba 200 soul veriyorlar kolayda ölüyorlar...
  • Öncelikle 20k lık kapıyı açmana şu an hiç gerek yok. İlerisi senin levelin için uygun olmayacaktır zaten warriorda ilk oalrak vitality, endurance vede str gitmen lazım attunementi şimdilik 10 yap bir attunement slotun olsun.Şimdi Darkroot Garden'daki Moonlight Butterfly'ı kesmen lazım oraya yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Arkadaşlar bende logitech chillstream gamepad var ama onu taktığım zaman oynarken bir anda donuyor ve kare kare ilerliyor oyun sonra mouse'u oynatınca kendine geliyor.Bir elim sürekli mouse'ta yokmudur bunun bir çözümü 2 dakkada bir tekrarlıyor.

Ben oynayamayacağım sanırım bu oyunu Ne yapsam düzeltemedim.
  • quote:

Öncelikle 20k lık kapıyı açmana şu an hiç gerek yok. İlerisi senin levelin için uygun olmayacaktır zaten warriorda ilk oalrak vitality, endurance vede str gitmen lazım attunementi şimdilik 10 yap bir attunement slotun olsun.Şimdi Darkroot Garden'daki Moonlight Butterfly'ı kesmen lazım oraya yönel.

Onu kestim ben , ejderhanın kuyruğunu kopardım şnas eseri silah attı Aldım 200 tane ok vurdum durdum 30 küsür tanede kopuyormuş kuruğu ölür diye tahmin ediyordum ben Gyronunda kuyruğu kopardım ondanda balta düştü ama fazla vurmuyor iki ele alıp özel saldırısı var onud eniyeceğim birazdan . Şimdi nerelere gideyim ben o alttaki taureni eksebilir miyim acaba çok zorlar mı beni .

• @MALTHAEL

Tauren çok zor değil taktiği bildikten sonra, kulenin üstünde ok atanları kesin merdiveni çıkıp sonra biraz yürüyünce tauren ortaya çıkıcak direk geri kaçıp merdivenlerden çıkın

tauran kulenin altına gelince, undead asylum'daki yaratığı keserken yaptığımız gibi aşağı atlarken normal atak tuşuna basın bayabir vurucak,

sonra gene uzak tarafa gidin, o size gelirken bacaklarının arasından kaçıp kuleye çıkıp tekrar üstüne atlayın, bu şekilde deneyince ölücektir
  • Dostum gyro derken sanırım gargoyle'dan bahsediyorsun eğer öyleyse vede moonlight butterfly'ı kestiysen şimdi warrior of the sunlight'ın olduğu yerdeki kapıyı açman lazım oradanda capra demonu öldürüceksin vede ikinci tauren dediğin tam olarak nerde kestiremedim benim bildiğim ikinci tauren demon ruins'de orasıda uzak bir yer
  • Ben bu söylediğiniz siimleri bilmiyorum şimdi tam olarak gargoylerı kestiğimiz yerdeyim . İlk taureni kestim zaten başka yok yok tomlamda 3 -4 tanede black knight kestim bir tanesi aşağıda orman tarafında gizli bi yer var ağacı kesiyorsun secret found felan diyor . Oralardayım ben black smith e 20k soul verip anahtar alınacak yer varya oradan bahsediyorum gideyim mi gitmieyeyim mi diye . İkinci tauren de tam olarak şurada . Hani ilk taureni kesmek için bir kuleye tırmanıyoruz , o kuleye tırnmanmadan önceki binada içten kapalı bir kapı var . Oraya da ejderhanın oraya giderken karşıda kapalı bir kapğı var master keyle açıyorsunuz alta iniyorsunuz . Köepekler geliyor , ninjalar geliyor az ilerliyorsunuz dumanlı bir kapıdan geçiyorsunuz karşınıza tauren geliyor 1 kre vurdu canımın yarıs gitti bonefire a ışınlanam itemini kullanıp kaçtım tabi o zamanlar 6-7 level felandım şimdi 26-27 levelim keser miyim bunu ? Biliyor musunuz bu bahsettiğim yaratığı .

• He o taurus değil Capra Demon ve doğru yolda ilerliyorsunuz onu kesmek için levelinizde gayet ideal youtubeda birkaç video izleyin Capra Demon hakkına kolaylıkla geçersiniz.
  • Tamam o zaman buradan gideyim . Bu arada estus flask 1 bende videodaki adamlarda hep +2 onu nasıl +2 yapacağım .
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.