Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
20
Favori
149.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • New Londo Ruins'in hemen girişinde var ingilizce bir aratma yap youtube'da çok kolay bulursun.
  • level her boss için yeterlidir arkadaşlar. ben 4 level karakterle hiç level atlamadan bitirdim oyunu. ama iyi itmler yapmanız şart.
    oynadığım itemlerde elite knight armor, havels ring 2. yüzük değişiyo sürekli lightning spear quelag furry sword combosit bow mace ve balder shield
  • @MALTHAEL aslında Blacksmith'ten anahtarı alıp ormanı açabilirsin. İçerdeki saydam mob'ları öldürerek level 45-50'ye kadar kasabilirsin. Tanesi 2-3k soul veriyor.

Level almadan da biter oyun ama daha önce bitirmemiş ve itemları iyi bilmeyen birisi için çok zor.
  • Beyler duman püskürten bir canavar beni öldürdü . Canımın yarısı yok oldu birde kuru kafa işareti geldi cursedlenmişim galiba öyle diyor bonfire da işlem yapmaya çalıştığımda . Bunu nasıl düzelteceğim acil cevap lazım . Şu lağamdaki bossu kesmeye gidiyorum
  • gargoyle'ları kestiğin yerde bir npc var ondan curse stoen alıcaksın 4k fiyatı var yanlış hatırlamıyosam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

gargoyle'ları kestiğin yerde bir npc var ondan curse stoen alıcaksın 4k fiyatı var yanlış hatırlamıyosam

Farklı bir yöntemle çözdüm olayı kargaya tas veriyorsun oda sana o tastan veriyor ama biraz karısıyk . Yuvasına gidip oturuyorsunuz sizi alıp baska yere götürüyor orada bir yuva daha var sen sen buraya gel ver bana diyor o tastan bir tane yere atıyorsunuz oyunu kapatıp tekrar açıyorsunuz yerde 2 tane o tastan oluyor Hani oyunun ilk basında kestiğimiz boss varya oraya gideyim dedim yer göçtü kocaman bir boss daha var hemen altında şaka gibi ... Bu arada lağamdaki kertenkeleyi kestim

• Ooo bunları öğrenmeniz çok iyi aslında bende anlatıcaktım size ama biraz karışık olduğu için kolaya kaçtım sayılır. Sanırım oyunu hem oynayıp hem ince şeyleri araştırıyorsunuz çok iyi bir şey bu arada kertenkele dediğiniz gaping dragon bossu'mu yoksa curse'leyen kertenkeleler mi ?
  • Therealevox kullanıcısına yanıt
    Boss işte dragon şu şelaleden tırmanıyor yukarıya doğru küçük bir şey sandım hayvan gibi bir şey çıktı fakat summon swaplamıştım yanıma onunla kestik rahatça Ayrıca elimde epey sağlam yüzükler var hızlı koşmamı sağlayan yüzük . Birde F2 key ile iron ring aldım galiba onun ne işe yaradığını bilmiyorum . Evil eye ring le hız veren ring var düşman kestikçe canım fulleniyor şu an iyyi gibiyim . Drake sword un daha iyisi varsa onada geçmek lazım artık iyi vuramıyor düşmanlar gelişti tabi...
  • Öncelikle evil eye ringi fazla önermem çok fazla bir katkısı olmuyor , iron ring ise size bataklık , su gibi platformlarda negatifsiz yürüme olanağı sağlıyor ( negatiften kastım yavaş yürüme ) onuda gerekli yerlerde kullanmak lazım sürekli takılacak bir yüzük değil size şimdilik blue tearstone ringi öneriyorum hpniz azken defansınızı yükselten bir yüzük ayrıca yeterli bir seviyeye ulaşınca ilk tauren bossunu kestiğiniz yerde bir tane havel var kapısı kitli ancak oyuna master keyle başladıysanız açabilirsiniz onu öldürünce havel's ring çıkıyor benim gözümde oyundaki en iyi yüzüktür equipment boostunuzu %50 yükseltiyor buda demek oluyorki ağır zırhlarla daha rahat hareket edebiliceksiniz staminanız daha hızlı dolacak. Vede şu an oyunun en zor maplerinden birindesiniz ( Blighttown ) dikkat ederek oynayın vede mapde harika itemler var yine bunları burdan görebilirsiniz http://www.kouryakubo.com/darksouls_en/image/maps/map07_blighttown_en.gif BOL ŞANS :D

• quote:

Öncelikle evil eye ringi fazla önermem çok fazla bir katkısı olmuyor , iron ring ise size bataklık , su gibi platformlarda negatifsiz yürüme olanağı sağlıyor ( negatiften kastım yavaş yürüme ) onuda gerekli yerlerde kullanmak lazım sürekli takılacak bir yüzük değil size şimdilik blue tearstone ringi öneriyorum hpniz azken defansınızı yükselten bir yüzük ayrıca yeterli bir seviyeye ulaşınca ilk tauren bossunu kestiğiniz yerde bir tane havel var kapısı kitli ancak oyuna master keyle başladıysanız açabilirsiniz onu öldürünce havel's ring çıkıyor benim gözümde oyundaki en iyi yüzüktür equipment boostunuzu %50 yükseltiyor buda demek oluyorki ağır zırhlarla daha rahat hareket edebiliceksiniz staminanız daha hızlı dolacak. Vede şu an oyunun en zor maplerinden birindesiniz ( Blighttown ) dikkat ederek oynayın vede mapde harika itemler var yine bunları burdan görebilirsiniz http://www.kouryakubo.com/darksouls_en/image/maps/map07_blighttown_en.gif BOL ŞANS :D

O hızlı koşma dediğim şey o işte aşağı iniyorsunuz , hayvan gibi bir şey var hızlı koşuyor kalkansız vurursa tek atıyor Onu buga bağladım zar zor kestim en üste kaçıyorum geliyor atak yapıyor kosuyorum 1-2 vuryorum o geri dönerkende ok atıyorum derken kestim öyle blue treasure ringde var bende onuda knight koruyor genel olarak herşey var sanırım . 20k biriktirip ormanın kapısını açtım 60-70k da oradan soul kastım oranında bugını çözdüm ok atıyorsun çağırıyorsun uçurumun kenarına çekiyorsun hopp aşağı atıyorsun adamları hiç dövüşmeye gerek yok Bu arada çıplak kadın bosa geldim en alttayım . örümcek kadın karışımı bir bossvarya 2. çan buradaymış galiba onu keseceğim . Bu arada estus flaskın halen +1 buralarda bir yerde +2 yapabiliyorsak yapayım yoksa bossa gideceğim .

• Havel's Ring'i erken almanız çok iyi olmuş bu arada estus flaski +2 yapmanız için şu an oluğunuz mapi terkedip firelink shire'ndan aşağıya new londo ruinse gitmeniz lazım buda zaman kaybı olacaktır boss zor bir boss değil zaten hman formunda olun maneater mildred öldürdüyseniz zaten boss kapısının önünde summon sign'i olacaktır onu çağırıp çok kolay bir şekilde öldürebilirsiniz
  • Therealevox kullanıcısına yanıt
    2. çanı çaldım golemin teki kapıyı açtı . Alt kata indim gizli bir duvar varmış orayı kırdım estus flaskı level 2 yaptı duvarda bir kadın var ... Aradan gittim bir boss daha var alevler içind eonuda kestim . Golden seti aldım tekrardan lorderene döndüm oradaki bonefire sönmüş alt katına indim oradaki kadında ölmüş bir ste daha verdi birde göz gibi birşey verdi . Fakat bu yılan adamlar çok güçlü benim drake sword bir işe yaramıyor. @Therealevox
  • Tamam şu an hellkite dragonu kesmen lazım o claymore'u koruyor yeni kılıcın o olacak
  • quote:

Tamam şu an hellkite dragonu kesmen lazım o claymore'u koruyor yeni kılıcın o olacak

Kuyruğunu kestiğimiz ejderha mı o ? Onu kesince yeni bir kılıç mı verecek ? Onu kersersem drake sword gider demişlerdi .
  • Kestiğinde değilde arkasında yani koruduğu mekanda bulacaksın ayrıca drake sword kaybolmuyor kim dediyse yanlış biliyormuş.
  • quote:

Kestiğinde değilde arkasında yani koruduğu mekanda bulacaksın ayrıca drake sword kaybolmuyor kim dediyse yanlış biliyormuş.

Kestim ejderhayı ok at kafasına vur kaç taktiği ile arkasında mekanizmayı çalıştırdım daha rahat geçiş için fakat sakladığı koruduğu bir silah yok . Bonefire var sadece.

Şu yerde ruh oalrak duran şeyden aldığımız claymore mu acaba Ben özel bir silah sandım ona arayıp duruyorum acaba o silah mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 8 Haziran 2013; 19:46:01 >
  • @MALTHAEL evet claymore yerde duran normal bir silah. Boss'tan, chestten çıkacak diye beklemene gerek yok.
  • evet evet o :D Şimdi o kılıç size damage olarak kötü gelebilir ama oyunun en iyi 3 kılıcından biridir gerek kılıç hareketleri olsun gerek az stamina harcaması olsun çok iyi bir kılıçtır şimdi sizin yapmanız gereken silaha artı basmak bunu da undead parisht'eki demirciden yapıcaksınız classınız warriordu hatırladığım kadarıyla o yüzden kılıca belli bir artı bastıktan sonra element hasarı eklemeniz gerekecek bu durumdada knight veya sorcerer olmadığınız için magic ya da divine elementleri çıkar faithiniz ve int'iniz az olduğu için çünkü bir kılıca divine efekti koyarsanız faith statınız üzerinden hasar verecektir , magic basarsanızda int statınız üzerinden olacaktır bu durumda size önerim fire ya da lightning hasarı eklemek olacaktır fire eklemek için catacombsdaki vamosa , lightning eklemek içinse anor londo haritasındaki giant blacksmithe gitmeniz lazım siz şimdilik kılıcı +10 yapın ilerde giant blacksmithi bulduğunuz zaman lightning eklersiniz şu çizelgede işinize yarayabilir + basma olayları ile ilgili http://static.giantbomb.com/uploads/original/8/80647/2075252-smaller_guide.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therealevox -- 8 Haziran 2013; 20:04:32 >

• Sabah yeniden başladım promancer ile, Therealevox arkadaşımın tavsiyesiyle stamina ve can abandım ve gargoyleu ilk seferde kestim. Şuan oldukça sağlamım, kolay kolay ölmüyorum. Capra var sırada bakalım. Sağ olun arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz (Bana ve gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşlara)

Dostlar, rakibin arkasına geçince silahı tam beline saplamanın bir yolu var mı? rastgele falan mı oluyor yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Haziran 2013; 20:13:17 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aslında herhangi bir püf noktası ya da tuşu yok tamamen sana kalmış birşey tam ama tam arkasının ortasına geçip basarsan hareketi yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.