Şimdi Ara

DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonbornx

olum nereye gdicez heryer cikmaz sokak, en son yeraltinda eski gemilerin oldugu yere gittim ama orasida cikmaz nerden gidicez kayboldum

Hacı gemilerin olduğu yere gelmişin bana göre çok kral mekan yapmış japonlar:) oradada bi evde bi dümen var ona tıklayacanda sana bi gemi yaklaşcak, bossta içinde. Ha mümkünse insan modunda git mekamda yardımcı oyunun elemanı var işini görür bosu 2 dkda kesiyon:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Dün çok kısa bir oynanış sonrası oyunun grafiklerini çok beğendim. Atmosfer, manzara inanılmaz. Gece oyuna akarım bende.

Summonlama yapabilen var mı?

Abi oyun akıyo akıyo. Ben bu kadar bi oyuna tepki vermezdim, ya oyunu çok seviyorum ya da şu zamanda adam gibi artık oyun yok ondan dolayı aç kalmışız hissediyorum kendimi:)

• ya ben bunun ilk oyununu oynamadim bilmiyorum nasil bir oyun ama skyrim cok oynadim ve cok ta seviyorum, acaba benzer tarzda mi? ve karsilastirilabilirler mi? heralde en iyi sen cevap verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

ya ben bunun ilk oyununu oynamadim bilmiyorum nasil bir oyun ama skyrim cok oynadim ve cok ta seviyorum, acaba benzer tarzda mi? ve karsilastirilabilirler mi? heralde en iyi sen cevap verirsin

2 oyunun birbiriyle alakasi bile yok diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

quote:

olum nereye gdicez heryer cikmaz sokak, en son yeraltinda eski gemilerin oldugu yere gittim ama orasida cikmaz nerden gidicez kayboldum

Hacı gemilerin olduğu yere gelmişin bana göre çok kral mekan yapmış japonlar:) oradada bi evde bi dümen var ona tıklayacanda sana bi gemi yaklaşcak, bossta içinde. Ha mümkünse insan modunda git mekamda yardımcı oyunun elemanı var işini görür bosu 2 dkda kesiyon:)

Haci yok hicbiryerde dumen falan zaten gitmek istemiyorum oraya bir daha yine koymuslar pislik pislik yaratiklar paso bleeding yapiyorlar harbi dumen nerde olum butun evlere girdim ciktim ordaki dumen falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Mart 2014; 10:32:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Haci bu kalenin uzerinde bir boss varya dana gibi birsey kayarak falan uzerine geliyor en son onda kaldim gecemedim..yardimcida yok orda insan gittim ama yoktu? Varmi orda yardimci biliyormusun? Olmadi serverlarin acilmasini bekliycem co-op kesicem..cok fena vuruyor la o eleman hem hizli hemde mekan cok dar estus flask icicem zaman bile kalmiyor...

• quote:

Haci bu kalenin uzerinde bir boss varya dana gibi birsey kayarak falan uzerine geliyor en son onda kaldim gecemedim..yardimcida yok orda insan gittim ama yoktu? Varmi orda yardimci biliyormusun? Olmadi serverlarin acilmasini bekliycem co-op kesicem..cok fena vuruyor la o eleman hem hizli hemde mekan cok dar estus flask icicem zaman bile kalmiyor...

Boss'un adı nedir? Bir de hangi kaleden bahsediyorsunuz? Iron Keep?
  • quote:

Haci bu kalenin uzerinde bir boss varya dana gibi birsey kayarak falan uzerine geliyor en son onda kaldim gecemedim..yardimcida yok orda insan gittim ama yoktu? Varmi orda yardimci biliyormusun? Olmadi serverlarin acilmasini bekliycem co-op kesicem..cok fena vuruyor la o eleman hem hizli hemde mekan cok dar estus flask icicem zaman bile kalmiyor...

Senin dediğin boss bu mu?

DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU )

• quote:

quote:

Senin dediğin boss bu mu?

DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU )

Aynen bu eleman vaZgectim ama bundan online acilsin keseriz elbet, ama gemiyi hallettim bende

• Dün gece kestiğim boss bu. Hacı uzak durup yapıştıracaksın buna devamlı. Ben de 6-7 defa gitmişimdir. The lost sinner diye bi boss var bu eleman heralde kör sessiz davranıp biçmek lazım bunu. Neyse bir daha deneyeyim bakalım.

• Kesemediğim bosslardan tekide at arabalı. Betada da görmüştüm bunu, çok tırstım bundan:))

• Haci bu 3 lu boss var sentineller ne bicim sey onlar ya gectinmi sen onlari?

• quote:

Haci bu 3 lu boss var sentineller ne bicim sey onlar ya gectinmi sen onlari?

Abi liveda da yazdım oraya giderken adam summonlada git 2sini öyle öldürdüm diğeride bi duvarda takıldı oyunun bugu sayesinde öldürdüm:)
    Bu arada the lost sinnerde tamamdır rahat bossmuş fakat öldürmek için silver kelimesi geçen ring takıpta gidin yoksa kesilmiyo şerefsiz:) Şimdi majulaya girerkenki sağ tarafta kalan yola girdim bi bina girişinde yerde oturan mavi kılıçlı adamın olduğu yerdeyim önceden o binanın kapısını açamıyoduk engelli idi hikaye icabı şimdi açıldı oradan ilerleyecem, fakat aklım hep şu at arabalı bossuh olduğu yerde:) Çok ürkütücü geldi orası bana

• quote:

quote:

Haci bu 3 lu boss var sentineller ne bicim sey onlar ya gectinmi sen onlari?

Abi liveda da yazdım oraya giderken adam summonlada git 2sini öyle öldürdüm diğeride bi duvarda takıldı oyunun bugu sayesinde öldürdüm:)
    Bu arada the lost sinnerde tamamdır rahat bossmuş fakat öldürmek için silver kelimesi geçen ring takıpta gidin yoksa kesilmiyo şerefsiz:) Şimdi majulaya girerkenki sağ tarafta kalan yola girdim bi bina girişinde yerde oturan mavi kılıçlı adamın olduğu yerdeyim önceden o binanın kapısını açamıyoduk engelli idi hikaye icabı şimdi açıldı oradan ilerleyecem, fakat aklım hep şu at arabalı bossuh olduğu yerde:) Çok ürkütücü geldi orası bana

hacı bı lıve a bakıversene mesaj kutusuna

• Abi tabletten yazdığım için link atamıyorum ama youtubeda hassanalhajry nikli elemanın rehberinde part 2 ye tıkla, videoda hemen başı zaten. (Youtubeda dark souls 2 diye aratıp bugüne tıkla bulursun) adam bossu nasıl kesiyo gör abi:)))

• quote:

Abi tabletten yazdığım için link atamıyorum ama youtubeda hassanalhajry nikli elemanın rehberinde part 2 ye tıkla, videoda hemen başı zaten. (Youtubeda dark souls 2 diye aratıp bugüne tıkla bulursun) adam bossu nasıl kesiyo gör abi:)))

Tamam bakicam simdi haci old dragonslayer cikti karsima onu indirdim simdi, haci hollowken hp yi yukselten yuzuk cok iyi oldu ya old dragonslayeri buldunmu sen?

• Yok indirmemiştim dur bakayım ona:)

• Bende çıkmıyo dediğin dragonslayer alla alla. Bu arada o dediğin yüzüğün adı ne?

• quote:

Bende çıkmıyo dediğin dragonslayer alla alla. Bu arada o dediğin yüzüğün adı ne?

Olum dev sovalyelerin oldugu yer varya orda tum sovalyeleri kes son devin oldugu yerde bir kol cikacak o kolu cevir kopru asagi iniyor..kopruyu gecince hemen sandikta yuzuk var kapidan girincede old dragon slayer boss u var..buarada olum o sisman sovalyeyi gecemiyorum la heralde level yetmiyor baska nereye gidebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Mart 2014; 18:44:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 9 Mart 2014; 19:40:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.