Şimdi Ara

Dark Souls II - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ölüm Bir Kurtuluş Değil






  • Giriş sinematiği harika olmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel inceleme olmuş hocam teşekkürler ve tebrikler.
  • Ağzına sağlık Alkan hocam, güzel olmuş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • keşke bu oyunu siz incelemeseydiniz çünkü oyunun bir fanı olduğunuzu biliyoruz asla tarafsız gözle bakamazsınız ve öylede olmuş puanlar uçmuş birde bir eleştri olarak düşünürseniz; ses tonunuz mu diyeyim yada konuşma tarzınız mı böyle sanki ağzınızda birşey varmış gibi kelimeler zorlamayla çıkıyor gibi ya vurgularda bir problem var yada konuşma tarzınız böyle sanırım
  • Sinematikler harika ama oyun içi grafikler resmen PS2'den kalma.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda grafık diyenler dark souls 1 i oynamamış demektir bunu neden diyorum grafık önemli değil makarası yapmıyıcam.. oyunda atmosfer çok iyi ve oyunu 2saat oynadıktan sonra grafıkler diğer oyunlarınkınden daha çekici gelmeye başlıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben incelemeyi beğenmedim.Keşke başka bir editör yapsaydı.

    Oyunun kolaylığı bir çok yerde savunulmuş.İyide bu oyun zorluğu ile ün yapan bir oyun değilmi?Boss'lar zor diye geriden büyü atmak çokmu zevkli iş?Oyun daha heyecanlı olsun diye büyücü yerine paladin warrior tarzı char açarım her souls oyununda.

    Sonra bonfire'ların oyunun başında açık olması kadar saçma bir fikir "yuh" dedirtti ilk defa bana.Yav kardeşim madem bir bonfire'dan diğerine kolaylıkla gidebileceksek level kasmanın veya o yerin itemini aramanın ne manası var?

    Yabancı sitelerden "inşallah kolaylaştığı için değilde daha zorlaştığı için yüksek puanlar almıştır" demiştim korktuğum başıma geldi.Bu oyunu her yeni seride casualleştireceklerse işimiz var yeminle.

    Çocuk olsun büyük olsun oyuncu arkadaşlardan bir ricam var bu oyunu god of war gibi oynayacaksanız hiç bulaşmayın bir zahmet yada oynuyorsanızda "bu kadar zor oyun mu olur yeaaaa" diye yorum yapmayın.

    İlk defa bir BSC misafirine katılıyorum, keşke incelemeyi bu arkadaş değilde gökhan yapsaydı.

    Neyse pc sürümü çıktığında bakacam zaten (ulan namco)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Tamam da editör zaten oyun kolaylaşmamış demiş. Siz neyi eleştiriyorsunuzki? Bence de serinin en zor oyunu olmuş. İncelemeyi çok beğendim, ellerinize sağlık.
  • Yahu bu grafiklerle 9 puan mı alınır tam bir komedi olmuş. Geçen nesilde Uncharted,red dead redemption gibi eski konsollarda grafikli oyunlar gördük bu oyunun grafikleri bildiğin Ps2'nin son dönemlerine ait ses ve müzikte o kadar abartılmayacak normal aaa oyunlarında olması gerektiği gibi inceleme farklı olmuş olmamış bence oyunu satın aldım o grafikler yüzünden oynamıyorum satacak adam arıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun grafiklerine 9 vermek diğer oyunlara hakarettir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyundan grafik bekleyenin aklına şaşarım zaten. Oyun yine mükemmel olmuş. Yine o havası sizi içine çekiyor. İnceleme için teşekkürler Alkan Adakaner.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir inceleme olmuş, oyundaki birçok noktaya değinilmiş. Emeğinize sağlık.

    Oyunun PC çıkışına az kaldı. Heyecan dorukta.
  • Ben beğendim şahsen grafikler belki daha iyi olabilirdi ama güzel duruyor yinede.
    Bu arada @Bernhard profilde yarbay olarak gözüküyorsun.
  • Güzel bir inceleme olmuş.

    Oyunu kolaylaştırmak adına bence birkaç değişikliğe gidilmiş onlardan hiç hoşlanmadım amacında ne olduğu açık daha fazla oyuncuya ulaşmak fakat bence hiç iyi olmamış.Bu arada oyundaki bossların sayısının arttırılmasına eleştire bulunmuşsunuz ben bilmiyordum fazlalaştırıldığına aslında mükkemmel olmuş oyunda en önemli olay zaten boss savaşlarıdır onlarında sayısını artırmasalardı elimizde ne kalırdı.!Bonfirelarada ışınlanma çok saçma olmuş bir önceki oyundaki gibi yapılan bir hareketin sonucunda ödül olarak verlmesi daha uygun olur fakat her türlü oynanması gereken bir oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olmamış..


    Hocam sesinizin tonunu Erdinç Abi'ye benzettim biraz. Duygulandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 20 Mart 2014; 16:40:27 >
  • Bu grafiklere 9 vermek nasıl bir mantık hala çözemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsız bi inceleme değil kesinlikle

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Komedi ya... yapılan yorumlara bakıyorum da, yok Gökhan inceleseymiş, yok kelimeler zorla çıkıyormuş falan filan. O Alkan hocam sen kulak asma devam incelemelere... ama cidden grafikler o kadar yüksek puanı haketmiyor, tamam biz oyundan grafik beklemiyoruz fakat adamlar da bizi aptal yerine koyup ps2 grafikleriyle getirmemeliydi. Üstüne bir de fps durumu içler acısı, bir de üstüne açıklama yapıyorlar grafiklerden kısmak zorundaydık çünkü makinelerin gücü belli diye
  • bu oyunu görsel olarak bir ben bir de editör arkadaş beğenmiş sanırım ufak şeylerden fazla mutlu oluyoruz sanırım Alkan hocam baya eleştiri gelmiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.