Şimdi Ara

Dark Souls II - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Editörün oyuna duyduğu sevgi ''gözlerini'' kör etmiş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafik bebeleri yine basmış burayı. İki teknik terim bilmeyenler oyunun grafiklerine laf etmişler. Uncharted ile bu oyunu kıyaslayan adamlara ne denir ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Grafik bebeleri yine basmış burayı. İki teknik terim bilmeyenler oyunun grafiklerine laf etmişler. Uncharted ile bu oyunu kıyaslayan adamlara ne denir ki.



    her türlü görüşe saygılı olmayı öğrenin.
  • Grafikler ps 4 için olsaydı çok kötü olabilirdi ama ps2 grafiği demekte çok haksızlık olur. Aynı zamanda grafikler 7-7.5 arası bir puan olmalı bence.
  • ne bu şimdi incelememi ya oyunda ne yapay zeka var ne adam gibi atmosfer.seni güçsüz bossu güçlü yapınca yapay zeka iyi mi oluo düşmanlar 50 bira içmiş gibi sağa sola mal gibi kılıç sallıo yapay zeka bu mu grafikler geç bu nesil için orta seviyede ama oyunda atmosfer yok birde oyunun sistemi kötü köklü değişiklikler lazım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun metacritic ortalaması 92, gelip buraya saçma sapan yorumlar yapılması garip.
    Dark Souls 2 gerçekten harika bir oyun. Bana ilk demons soulsun tadını vermedi ama yine de harika bir oyun.
    Oyunu oynayamayan, grafik delisi ve bu tür oyundan anlamayan bir sürü kişi yorum yapmış. Bence inceleme harika. Grafiklerde sanatsallığının mükemmelliği unutulmamalı. Ayrıca PS3 ve Xbox 360tan ne bekliyorsunuz anlamıyorum. xbox 360'ta oynuyorum oyunu gayet memnunum grafiklerden. siz gidip crysis oynayın ancak.
    inceleme için teşekkür ederim, ellerinize sağlık. zaten oyundan anlamayan bebeleri umursadığınızı sanmıyorum, devamını bekleriz.
  • http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=1734 (BF 4 Genel 8.2)
    maşallah ds2 her anlamda bf den daha iyiymiş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun zor olması yapay zekanın iyi olduğu anlamına gelmezki..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zombi gibi düşmanlardan ne tür yapay zeka bekliyosunuzki? Ayrıca diğer düşmanların yapay zekası da son derece kaliteli olmuş. sanki Skyrim'de falan zeka seviyesi çok üst düzeymiş gibi bu oyunun yapay zekasına laf atıyorlar şunlara bak ya. skyrimden kat kat daha iyi yapay zeka var bu oyunda. boss mücadeleleri yeter.
  • "May the dark shine your way"
    "Karanlık bile yolunu aydınlatamayacak" anlamına geldiğini zannetmiyorum.

    Daha çok star wars'tan çıkmış bir söz gibi, "karanlık yolunu aydınlatsın" diye çevirmesi gerekmez mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gta aynı grafikle çıkınca ''ooh muhteşem olmuş neslin gücünü sonuna kadar kullanmış'' diyenler siz değilmiydiniz gta fanboyları ? şimdi noldu ? neden gta için aynı şey söylenmiyor ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelz

    Gta aynı grafikle çıkınca ''ooh muhteşem olmuş neslin gücünü sonuna kadar kullanmış'' diyenler siz değilmiydiniz gta fanboyları ? şimdi noldu ? neden gta için aynı şey söylenmiyor ?


    ya bi yürü git şurdan ya :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • May the dark shine your way

    Orada may değil, "Neither" diyor.
  • her oyun illaki grafikleriyle iddaalı olacak diye bir şey yok. grafik beklentin yoksa puanı etkilememesi için puanlamadan çıkartırsın olur biter. amma ve lakin burada grafiklere 10/9 verilmiş. ne atmosferi ne sanatsal tasarımları ne detayları bu oyunun grafiklerine 9 vermeye yetmez. en fazla 10/5 eder. şu grafiklere 9 vermek demek, ya puan vermekten anlamıyorsun, ya görsellikten anlamıyorsun, yada oyun dünyasına açıkça hakaret ediyorsun demektir. göz var nizam var Allah aşkına. yaptığınız işe biraz daha ciddiyetle yaklaşmanızı öneriyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İncelemeyi bence çok başarılı olmuş sadece bir konuda editöre katılmıyorum.O konuda kimse kusura bakmasın bu oyunun grafikleri 90 puan almaz, genel puana isterseniz 100 verin anlarım ama göz var izan var oyunun grafikleri iyi değil. Şimdi grafik delisi olmakla suçlanıcam onada cevap veriyim, grafik deliliği bir oyunu sadece grafikleri kötü diye çöp olarak nitelendirmektir. Benim düşüncem oyun gayet başarılı ve iyi bir oyun ama grafikleri iyi değil.(Bu arada From Software oyun ilk duyrulduğunda grafiklerin oyunun trailerındaki cgi video ya çok yakın olduğunu söylemişdi)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valla ben grafik puanını da beğendim.
    Oyunun dünyası o kadar harika ki bence 9.0 puanı hak ediyor.
    Oyundaki giysi değişikliklerinin hepsi doğrudan oyuna etki ediyor. Final Fantasy 13'te falan böyle şeyler yok. Üstelik bu açık dünya bir oyun. Skyrim'in konsol sürümleri ne kadar iyiydi ki sanki. Bu oyunda özellikle kapalı mekanlar dehşet olmuş. Işıklandırmalar vs harika bence de.

    Milletin grafik ve puan delisi olduğu yorumlardan da belli oluyor. Bence ayrıntılar ve teknik detaylar, konsolların gücü de hesaba katılarak başarılı bir puan verilmiş. Öyle basitçe bakılmamış grafiklere. Yani 8 verip milletle uğraşmayayımda diyebilirlerdi, bence doğru bir karar vermil editör arkadaş. Bu arada siteye yeni katıldı galiba hayırlı uğurlu olsun. Yeni incelemelerde de görmek üzere, eminim saçma sapan yorumları umursamıyosunuzdur.
  • Profil fotosunda battlefield kullanan bebeleri editörlerin ciddiye alacağını biel sanmıyom. gidin bencmark testi yapın
  • bence bu puanları haketmiyor oyun grafiği geçtimde vuruş hissi ve çevre biraz eski nesil oyunlara benziyor geldik 2014 yılına ama halen daha çogu oyun ac yada gta serisindeki grafikleri yakalayamadı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 25 yıldır oyun oynuyorum hiç bir oyunda bu seri kadar hırs yapıp heycan duymadım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Aral'dan sipariş verdim PC için, 1. oyuna da yeni başladım bakalım baya zor ya ikinci oyun çıkana kadar biter inşallah millet 60-70 saatte bitirmiş okuduğuma göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.