Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
194.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Şubat 2016; 2:13:03 >

• deluxe paket önsipariş yapınca şöyle güzel bi tema verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

Aslinda ben asil ds1'deki gibi olmasini isterim agir zirh giydigimizde kosmamiz bile yavasliyordu, hakikaten silahimizin zirhimizin agirligini hissediyorduk. Sadece yuvarlanmaya etki etmiyordu.

Kosu hizinin agirliga gore degismesi, DkS2 ve DeS'te de vardi. DkS1'in farki, karakterin genel olarak daha yavas kosmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Şubat 2016; 18:03:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

oba harikaymış bi skinden tr de yapan var mı acaba? o arada temayı ayrıyeten satın alabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Aslinda ben asil ds1'deki gibi olmasini isterim agir zirh giydigimizde kosmamiz bile yavasliyordu, hakikaten silahimizin zirhimizin agirligini hissediyorduk. Sadece yuvarlanmaya etki etmiyordu.

Kosu hizinin agirliga gore degismesi, DkS2 ve DeS'te de vardi. DkS1'in farki, karakterin genel olarak daha yavas kosmasi.

hocam varsa da hiç farkedilmiyor o zaman. örneğin ds1'de oyuna direk knight olarak başladığımızda üstümüzdeki zırhla beraber sanki ağır çekimde koşuyor karakterimiz. büyücü zırhı giydiğimizde ise bariz bir şekilde hızlanıyor. özellikle depara kalkınca daha da belli oluyor. ds2'de ise koşma animasyonu ve hızı havel's de giysek çıplak da dolaşsak aynı gibi geliyor bana. sadece yuvarlanma esnasında fark ediyor. onda da sadece 2 animasyon vardı diye hatırlıyorum. ds1'de ise 3-4 farklı yuvarlanma vardı ağırlığa göre.

bu arada bir de ds1'de gücümüzün yetmediği bir silahı kullanırken kılıcı savurduğumuzda karakter belini zor doğrultuyordu. vuruş animasyonunda hissediliyordu yani zorlandığı. ds2'de ise sadece verdiği hasar farkediyordu. bu tarz detayların geri gelmesi lazım bence ama sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 23 Şubat 2016; 19:16:25 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 24 Şubat 2016; 9:59:19 >
  • Dark Souls 3 - PS4/XB1/PC - True Colors of Darkness

• Grafikler, kaplamalar vs bloodborne ayarında
    Hatta aynı diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haunt54 -- 26 Şubat 2016; 9:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

Grafikler, kaplamalar vs bloodborne ayarında
    Hatta aynı diyebiliriz

aynen. mekan tasarımları da keza o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Dark Souls 3 - PS4/XB1/PC - True Colors of Darkness

Next-gen donanimlarin olanaklarini kullanalim derken, yaratik tasarimlarinin olcusunu kacirmislar.

Tabii ilk 3 oyundan sonra farkli bir seyler sunmak istemis de olabilirler; ancak Demon's Souls'taki Boletarian Palace gibi, tam ortacag atmosferi sunan ortamlardan sonra, garip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Şubat 2016; 19:22:27 >

• yeni bir oynanis + aciklama videosu. gayet guzel :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bossun 2. fazda dönüştüğü form ne, fareye benziyor :)
    estus upgrade işlemlerinide blacksmithe vermişler.

• Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz Dark Souls 3 Japonya'da PS4/XboxOne için 24 martta piyasaya sürülecek. Yani Avrupa / Amerika çıkışından 19 gün önce. Japon versiyonunda ingilizce seslendirme dışında yazılar vs. her şey Japonca. 19 gün ciddi bir süre olduğundan ben Japonya PSN üzerinden oyunu almayı düşünüyorum. Oyunun fiyatı TL'ye çevirince 200 TL.

İngilizce seslendirme olduğu için oyunun hikayesini anlayabileceğim bir tek Japonca yazılardan dolayı silahların açıklamalarını okuyamayacağım. BU da benim için pek sorun değil.

Bu olay için 1 kişi daha arıyorum. Böylece 100 TL'ye oyunun Japonca versiyonuna 24 mart günü sahip olabiliriz. Satın alma, Japon PSN hesabı oluşturma vs. işlerinin hepsi ile ben ilgileneceğim.

Benim gibi 12 nisan'ı bekleyemecek ve oyunu 19 gün önceden oynamak isteyenarkadaşlardan birinin cevabını bekliyorum.

• e.c.i kullanıcısına yanıt
    Bu aynı DS1'deki blacksmith? Andre of Astora.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 2 Mart 2016; 12:05:21 >
  • quote:

Bu aynı DS1'deki blacksmith? Andre of Astora.

evet o galiba.
  • Alacaklarım listesinde 1.ci sırada COP oynayabiliyormuş okuduğum kadarıyla benide aranıza alırmısınız beyler
  • Kapak çalışması
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz Dark Souls 3 Japonya'da PS4/XboxOne için 24 martta piyasaya sürülecek. Yani Avrupa / Amerika çıkışından 19 gün önce. Japon versiyonunda ingilizce seslendirme dışında yazılar vs. her şey Japonca. 19 gün ciddi bir süre olduğundan ben Japonya PSN üzerinden oyunu almayı düşünüyorum. Oyunun fiyatı TL'ye çevirince 200 TL.

İngilizce seslendirme olduğu için oyunun hikayesini anlayabileceğim bir tek Japonca yazılardan dolayı silahların açıklamalarını okuyamayacağım. BU da benim için pek sorun değil.

Bu olay için 1 kişi daha arıyorum. Böylece 100 TL'ye oyunun Japonca versiyonuna 24 mart günü sahip olabiliriz. Satın alma, Japon PSN hesabı oluşturma vs. işlerinin hepsi ile ben ilgileneceğim.

Benim gibi 12 nisan'ı bekleyemecek ve oyunu 19 gün önceden oynamak isteyenarkadaşlardan birinin cevabını bekliyorum.

Hiç kimse beklemiyor mu benim beklediğim kadar oyunu yahu :)

• FIRTINA kullanıcısına yanıt
    Emin ol senden daha fazla bekliyorum, ki böyle çok insan da vardır ama kimsenin Japonca oynamak istediğini sanmıyorum.
  • FIRTINA kullanıcısına yanıt
    Sadece uzakdoğulu insanlarla oynarsın ve buradan kimse yanına yardıma gelemez.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.