Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alcatraz06

Manjula'da vendordan falling damage azaltan yüzügü aldım 13.000 souldu sanırım
    yüzügü takip oradaki büyük delik atlıyorum
    fakat ölüyorum
    yüzük faaling damage düsürmüyor? yüzüksüz atlmakla bi farkı yok

düsürüyor ama demekkı senın can barın çok düsük veya orda kademe kademe atlayacaksın önce en yakındakı tahtaya atlayıp estus ıcıceksın..sonra bır alttakıne böyle böyle en dibe kadar atlıyorsun..
  • From Software yine uçuk mekanlar ve yaratıklar tasarlamış, tebrik etmek lazım.

Ring Of The Dead diye bir yüzük buldum. Ölünce bile undead formuna geçmiyor, hakkınız azalsa dahi insan olarak görünmeye devam ediyorsunuz. Baya hoşuma gitti.
  • Arkadaşlar yokmu PSN den Ortak almak için delikanlı bir KARDEŞ ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Eline sağlık kardeşim izlerken çok büyük bir keyif aldım,bilgilerde ayrı bir güzel.

• Güzel video eline sağlık.
  • Belfry Luna çok komedi mekanmış, saniyesinde phantom saldırısı oluyor.
  • @FIRTINA
    video cok güzel olmus
    not: Heide's Tower of Flame de bone fire yaptıktan sonraki ölüm komikti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz06 -- 19 Mart 2014; 9:13:19 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    kardes drangleic castle bolumunde sarayin dev kapisi bende kapali, nasil acicam?
  • Grave of Saints hakkında bilgi sahibi olan var mı?
    Grey phantom olayı nedir covenantla ilgili onu biliyorum fakat bana bir getirisi oluyor mu dünyasına çağıranları öldürmem bir de pharros lockstone kullanmanın bi getirisi var mı çok fazla kullanılacak yer var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 19 Mart 2014; 11:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Grave of Saints hakkında bilgi sahibi olan var mı?
    Grey phantom olayı nedir covenantla ilgili onu biliyorum fakat bana bir getirisi oluyor mu dünyasına çağıranları öldürmem bir de pharros lockstone kullanmanın bi getirisi var mı çok fazla kullanılacak yer var çünkü.

Grey Phantom'lar Bell Keeper covenant'nın düşmanı sayılıyor, eğer o covenant'a ait değilsen, orada onların düşmanı olarak beliriyorsun. Ama covenant'a girdiysen Grey Phantom'ları kesme şansın oluyor, daha hiç kesmediğim için ne verdiklerini bilmiyorum; ancak covenant, belli sayıda Grey Phantom öldürdükçe sana hediye veriyor.

Pharros Lockstone'un tek işlevi taş yerleştirilen o kapıları açmak. Onlarda hikayenin gidişatı ile ilgili yerler değil, bazıları kestirme yollara açılıyor, bazılarından item çıkıyor, bazılarından düşman, bazıları tuzak oluyor anlayacağın tamamen şans işi, elinde lockstone varsa istediğinde kullanabilirsin, artık şansına ne çıkarsa.

quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

kardes drangleic castle bolumunde sarayin dev kapisi bende kapali, nasil acicam?

Sanıyorum tüm Primal boss'ları kesmen gerekiyordu, eğer kesmediysen Castle'ın girişinde bekleyen Emrald, burası için ruhunun zayıf olduğunu söylüyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 19 Mart 2014; 12:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Grave of Saints hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Grey Phantom'lar Bell Keeper covenant'nın düşmanı sayılıyor, eğer o covenant'a ait değilsen, orada onların düşmanı olarak beliriyorsun. Ama covenant'a girdiysen Grey Phantom'ları kesme şansın oluyor, daha hiç kesmediğim için ne verdiklerini bilmiyorum; ancak covenant, belli sayıda Grey Phantom öldürdükçe sana hediye veriyor.

Pharros Lockstone'un tek işlevi taş yerleştirilen o kapıları açmak. Onlarda hikayenin gidişatı ile ilgili yerler değil, bazıları kestirme yollara açılıyor, bazılarından item çıkıyor, bazılarından düşman, bazıları tuzak oluyor anlayacağın tamamen şans işi, elinde lockstone varsa istediğinde kullanabilirsin, artık şansına ne çıkarsa.

quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

Sanıyorum tüm Primal boss'ları kesmen gerekiyordu, eğer kesmediysen Castle'ın girişinde bekleyen Emrald, burası için ruhunun zayıf olduğunu söylüyor olması lazım.

Alıntıları Göster
    @melkor23

Sağol hocam.Şunu da sorayım white sign bırakıyorum başkasına yardıma gidiyorum geri döndüğümde tekrar gitmek için taşı bırakmaya çalışıyorum ama uzunca bir süre kullanamıyorum taşı use butonu çalışmıyor,genel bir sorun mu bu yoksa oyunun yapısı itibariyle olan bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 19 Mart 2014; 14:44:16 >

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    dostum 12 tane mi ne bölüm açtım ve boss ları yendim. eksik kalan boss u nerden bulacağım? sadece the rotten bölümünde açılmayan bir kapı var acaba ordamı boss. hani şu tahta merdivenlerin köprülerin çok olduğu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 19 Mart 2014; 17:13:22 >
  • ARKADAŞLAR SARAYIN DEV KAPISI AÇILMIYOR. BİR BOSS ATLATMIŞIM HANGİ BOSS U ATLATTIM NERDEN VE NASIL BULACAĞIM TOPLAM 12 YER AÇTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 19 Mart 2014; 17:14:15 >
  • Royal Rat Vanguardmı acaba?
  • Royal Rat Authority

• quote:

Orijinalden alıntı: kulgan

Royal Rat Vanguardmı acaba?

bunu geçtim ben. dev fare den kasıt buysa bu değil. ozaman hangi bossu kesmedim? deliricem. nerden bulacağım şimdi onu. ha bir de şu var the rotten de bir kapı var açamadım, key ide bulamadım.
  • kulgan kullanıcısına yanıt
    onuda geçtim. hangi boss u atlattım nerden bulacağım yaaaawwwwwww
  • kulgan kullanıcısına yanıt
    dostum teşekkürler sayen de buldum hangi boss olduğunu.

• @Alcatraz06

@PHO3N1X

Teşekkürler arkadaşlar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 19 Mart 2014; 18:37:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.