Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
41.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

quote:

Forest of Fallen Giants bölümüne gelmiş olman lazım ya da yakınsındır diye tahmin ediyorum. Oradaki sandıklardan birinde Ring of Restoration bulacaksın, yavaş yavaş sağlığını yükseltiyor. Çok etkili bir yüzük; ancak kırılmamasına dikkat et, tamir için 15k soul gerekiyor. Başlarda da o soul miktarını toplamak sıkıntı olabilir.

coop icin kullandigim beyaz tasin ustunde kirmizi cizgi var bu yuzden kullanamiyorum yardim da cagiramiyorum yerde beyaz yazilar gorunmuyor. ne yapicam?

Bazı server problemlerinden dolayı bazen o taş kullanılamıyor ama dediğin şeyin server ile alakası yok sanırım, en azından benim başıma gelmediği için şu anda bir fikrim yok. Blacksmith Duff'u denedin mi?

Covenant of The Champons 'a girmişsin gibi görünüyor. Majula'da sağda taraftaki taşın önünde eğildin mi?

• FIRTINA kullanıcısına yanıt
    Covenant girmeyi mi kast ediyorsun, eğildin mi derken pek anlamadım ne demek istediğini?
  • quote:

Covenant girmeyi mi kast ediyorsun, eğildin mi derken pek anlamadım ne demek istediğini?

Evet. Covenant of The Champions'a girebilmek için majuladaki dev taşın önünde eğiliyorsun. Eğer Covenant of The Champions üyesi isen summonlanamaz ve summon yapamazsın.
    Sanıyorum coop yapamayan diğer arkadaşla karıştırdın beni, ona yazman gerekiyor. Söylediğin şeyin şu anda benimle pek ilgisi yok çünkü.
  • Evet o arkadaşa yazmak istemiştim aslında, karışıklık oldu.
  • Yaşasın...

...yeni kral

DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Forest of Fallen Giants bölümüne gelmiş olman lazım ya da yakınsındır diye tahmin ediyorum. Oradaki sandıklardan birinde Ring of Restoration bulacaksın, yavaş yavaş sağlığını yükseltiyor. Çok etkili bir yüzük; ancak kırılmamasına dikkat et, tamir için 15k soul gerekiyor. Başlarda da o soul miktarını toplamak sıkıntı olabilir.

youtube baktım o yüzük nerede diye yanlız ben o sandığa açılan kapıya gittim lakin kilitliydi anahtarı nerede acaba ?

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

youtube baktım o yüzük nerede diye yanlız ben o sandığa açılan kapıya gittim lakin kilitliydi anahtarı nerede acaba ?

?

Aynı bölümde Last Giant diye çok kolay bir boss var, ondan düşüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

Aynı bölümde Last Giant diye çok kolay bir boss var, ondan düşüyor.

Anladım teşekkürler

• ya bu oyun 1´ci oyunu gibi degil ? yetenek puanlarini nerden veriyoruz allah askina ? ( yada ? )
    menüler cok farkli geldi atesin basina oturdgumda puan verip yeni silah , zirhlar geyinordum ?
    biri söyleye bilirmi hala ilk bölgeyi gecemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 16 Mart 2014; 22:37:10 >
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
    Yetenek puanları verebilmen için Majuladaki bonfire ın ordaki kadınla konuşman gerekiyor. Bonfire ın dibinde değilse etrafında bir yerlerde. Kafasına göre takılan bir npc.

hocam video çekiyor musun ? seri yapacak mısın ilk oyundaki gibi?

psn den aldım ve 30 saat civarı oynadım, ben oyunu epey beğendim. ds dan farklı ve biraz kolay olmuş katılıyorum. harita sistemi darksoulsun çok çok iyiydi. heryerden bir şekilde birbirine bağlantı vardı. bunda kısmen birbirinden biraz bağımsız olmuş mekanlar. bonfire lar arası transfer, olayı çok kolaylaştırmış. estus flask zorlaştırmış dicem ama bu seferde taşları kırıp heal alıyoruz. yapımcıları suçlamamak lazım yeni şeyler ekleyip dinamiki etkilemeden oynanabilirlik katmaya çalışıyorlar. npcler insanı baya yönlendiriyor artık. elinde estus flask ı arttıran madde var ve farkında değilsen bile abla bas bas bağırıyor ver bana onu arttıralım diye. en zorlandığım şey silah gelişimi oldu :) titanite shard satın alınca bitiyor, bu da silah geliştirmekte sıkıntıya soktu beni açıkçası. offline oynamıyorsanız statları çok düzgün verin. beğendiğiniz silahın statlarına göre dağılım yapın, yoksa pvp de yerler adamı çok fena :) level 80 olursunuz statları düzgün dağıtamamışsanız çerez gibi yiyorlar. yani ilk oyun öyleydi bu da öyledir pvp mekanı araştırmadım şimdilik. tekrar oynanabilirliği var. bazı bölümler haddinden fazla karanlık ve düşmeye meğilli. neyse canım souls lar böyle, biz de seviyoruz. problem yok :) herkese iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Evet çekiyorum. İlk bölüm bu akşam youtube'da olacak.
  • Akşam youtube akarız ozaman.

Oyunu yarısını geçmeme rağmen birde senin anlatışınla izlemek güzel olacak.
    Montajlamadan mı çektin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Evet çekiyorum. İlk bölüm bu akşam youtube'da olacak.

dostum humanity nerden farm larim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Akşam youtube akarız ozaman.

Montajlamadan mı çektin?

Montajsız ham çekim,evet. Bol bol saçma saçma ölmelerimi göreceksiniz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Akşam youtube akarız ozaman.

Montajlamadan mı çektin?

Montajsız ham çekim,evet. Bol bol saçma saçma ölmelerimi göreceksiniz. :)

Hadi bakalım reyiz. Maceralarını zevkle izleyeceğim

• Akşam ya bi hatunun evine gideceğim ya dark souls 2 oynayacağım kararsız kalıyorum var mı böyle bir şey ya
  • quote:

Yetenek puanları verebilmen için Majuladaki bonfire ın ordaki kadınla konuşman gerekiyor. Bonfire ın dibinde değilse etrafında bir yerlerde. Kafasına göre takılan bir npc.

sagol bende bugün bulmus bulundum :D , artik eskisi gibi bir bölgedeki adamlari öldürdükden sonra tekrar spawn olmuyorlar niyetim sürekli adamlari tekrar tekrar öldürüp
    esya ve level atlamakdi sürekli :/
  • Dusmanlar tekrar canlanmiyorsa soul nasil kasiliyor online o zaman tek care

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.