Şimdi Ara

Dark Messiah Sorun !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

512 mb ram /amd 3.5 işlemci/ ati radeon x300 series 256 ekran kartı dark messiahı kaldırmaya yetecek sistemim var fakat oyunu kurdum mm.exe ye tıklayınca oyunu açmak için kum saati çıkıyor ve daha sonrasında tepki yok nasıl çözebilirim bu sorunu ?? (driverlerimi güncelleştirdim direct-x 9.c var )

• http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Bu siteye gir burdan dark mesiahı seç. Bu site senin sistemini otomayik olarak tarayacak ve driverdan tut da cd rom a kadar neyin eksik oldugunu sana sölicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celduin

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Bu siteye gir burdan dark mesiahı seç. Bu site senin sistemini otomayik olarak tarayacak ve driverdan tut da cd rom a kadar neyin eksik oldugunu sana sölicek

sağol bakalım eksik neymiş

• Dostum öncelikle sistemin Dark messiah 'ı kaldırabilecek bir sistem değil. Half Life 2 motoruyla yapılmasına rağmen çok yüksek sistem isteyen bir oyun birde buna oyunun bug ları eklenincer sinir bozucu olabiliyor.
    İşlemcin iyi fakat ekran kartın ve ram ın çok yetersiz. Ayrıca 7200 rpm harddisk in bile aciz kaldığını düşünmeye başladım
  • herşey pass ama dvd rom um yok sistemimi en kısa zamanda yükselticem ama minimum özelliklerde kaldırması gerek hiçbir tepki vermiyor oyunu acıp hata verse bişi demicem de sanal dvd rom yapan bi program lazım heralde
  • mm.exe ye tyıklayınca hiçbir tepki vermiyor sadece kum saati çıkıp yok oluyor sistemim yeterli diyor sitedede
  • bi açıklaması bulunmuş deil ama formatla düzeliyor problem.bende de olmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Dark Falcon - Psu Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

bi açıklaması bulunmuş deil ama formatla düzeliyor problem.bende de olmuştu

taam hocam zaten atıcam formatı da formatsız kurtarma çabası ama sonucsuz gibi sağol genede
  • atıcaan formatta windowsun orjinal cdsi olsun.güncelleştirme yapamazsın sonra
  • Hazır konu var bende sorayım;

Şu büyücü bi kadın vardı neydi Laenna mı ne onu ben örümceğin elinden kurtardım sonra ben öldürdüm nolcak şimdi? :D
  • Oyun açılmama problemi eminim ki ekran kartındandır. Benim bir önceli laptopum da aynı problemi birçok oyunda veriyordu, yeri geldiğinde sistem de aynısını yapıyordu. Bazen menuye girer oyuna girmez, bazen loading ekranından direk windows'a dönerlerdi. Aynı cdlerden oyunu tekrar yükleyince problemin e.kartından olduğunu anladım.

Ayrıca ekran kartım x700 olmasına karşın ben bile Dark Messiah'ı yüklemeye korkuyorum e.kartını zorlar diye...
  • Bu oyun güzel bir oyun olmasına rağmen artık sistemimden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama biz arkadaşlarla o oyunun adını Loading Game olarak değiştirmiştik. Böyle uzun bir load süresi olan bir oyun görmedim ben. Resmen load yap git bakkala markete hesabı oluyordu. Ama oyun iyi oyunlardan biri. He o telekinesis büyüsü yok mu? Hasta oluyodum o büyüye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.