Şimdi Ara

DARK Messiah Might and Magic masa üstüne atma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu 1 kere hiç sorun yaşamadan bitirdim ozaman ram 1gb idi level aralarında load çok uzun sürüyordu tabiki full detay oynadığım için...

oyunu özledim bir defa daha bitireyim dedim...

sonra 1gb ram daha ekledim 2gb oldu loadlar okadar kısaldıki hiç can sıkmıyor fps süper akıcı

ama oyunda bir süre oynadıktan sonra oyun masa üstüne atıyor oyun çöküyor

acaba iki ram arasında bir uyuşmazlıkmı var

başka hiç bir oyunda bu sorunu yaşamadım

ve dikkat ettim herkeste bu şikayet var düşük ayarda oyna demeyin ben hiç bir oyunu düşük ayarda oynamam

ram uyuşmazlığı olabilirmi? diyeceğim ama ram harcıyan diğer oyunlarda sorun olmuyor

yani ben bu oyunu ağız tadıyla bir defa daha oynayamıyacakmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 23 Ekim 2007; 1:14:16 >

• virüs programı vs varmı ? Oyun orjinalmi ? Ayrıca Ram'lerin markası nedir Yazarmısın ?
  • ramler 2 tane 1gb kingstone ram 667 mhz

yoksa ısımı diyecem bir türlü emin olamadım

virüs programını oyun çalışırken kapatıyorum ama windowsunki kapalımı bilmiyorum

ama virüs olabilir diye bende şüphe ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 24 Ekim 2007; 1:25:25 >
  • bende kaspersky var oyunu açtıktan sonra ilk videolar geçiyor sonra registry guard'a takılıyor ve bir türlü yükleme ekranı gelmiyordu bende registry guardı durdurdum sorunsuzca açıldı oyun. Yada dediğin gibi firewall açıksa o da yapıyor olabilir. Ramler ile ilgili sorun olduğunu sanmıyorum...
  • Bende de oyarken bir süre sonra "Failed to lock vertex buffer in cmesh DX8::LockVertexBuffer" şeklinde bir hata mesajı veriyordu ve oyundan atıyordu. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim artık hiç hata vermiyor.

Ekran kartım: Nvidia GeForce 7500LE 256 MB Video Card

Yüklediğim sürücü:

ForceWare Release 163
    Version: 163.71 WHQL
    Release Date: September 28, 2007
    Operating System: Windows XP, Media Center Edition
    Language: U.S. English
    File Size: 36.6 MB
  • evet arkadaşlar eğer ben farketmeden ekran kartı çok ısınmıyorsa sanırım yazılımsal bir hata

çünki ramleri test ettim taş gibiler hiç sorun yok

windowstan yada oyundan kaynaklanan bir yazılımsal hata gibi geldi bana
  • Oyunu farklı bir release den kurmuş olabilirmisin? Aynı sorun bende de var ancak aynı sürümü kuran arkadaşım hiçbir sorun yaşamadan oyunu bitirdi. oyunun sonlarına doğru gelen wyvern tipindeki yaratığın saldırdığı kısım (hani üst kata koşturup ok atarla bitiriyoruz) o kısımda oyuna bir haller oldu. aslında daha önceden de her 3 yüklemeden birinde masaüstüne atıyordu ancak bu kısımdaki save lere döndüğümde artık hep atıyor, çok geriden devam edip o kısımda hiç ölmeden geçmem gerekiyor ama başarsam da ileriye gittiğimdeki save bölümünde yine aynı sorun oldu. bir türlü o kısmını geçemedim çözüm de bulamadım. ama sorun ram kaynaklı değil, sorun aslında bir koruma sorunu. Program kendini orjinal oyun server ına bağlamaya çalışıyor ve bağlanamayınca hata veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğin gibi peki ben eskiden internet bağlantım yokken ve 1.0 versiyonda oynamıştım şimdi internet bağlantım var ve 1.02 versiyonla oynuyorum

versiyonu düşüreceğim bir de internetide oyun oynarken kesip öylemi denesem
  • sorunu çözdüm sorun ati 7.10 yükledim ve 1.02 yamayı yüklemedim sorun oluşmadı sorun yamada sanırım
  • vallaaa çok sevindim. insan kesintisiz oynayınca daha çok zevk alıyor.
    sana iyi oyunlar.
  • bu sorun oyunun doğal problemi.
  • bendede oblivion oynarken oluyor şu anda
  • arkadaşlar dikkat edin eğer oyunu crack ile oynuyorsanız büyük ihtimal sorunun kaynağı crack uygulama dosyasının kasıtlı olarak hatalı yapılmasıdır

çoğu oyun firması korsan oyunlara revaçı düşürmek için sorunlu crack piyasaya sürüyorlar

veya path için yapılan crack sorunlu olabiliyor dikkat edin...
  • Yaw windows yamalarından mıdır nedir ? Oyunun grafik kalitesi birden arttı, daha önce oyunu full details oynamama rağmen göremediğim bazı detayları görmeye başladım. Çok ilginç ... Gerçi iyi olmuş. Böyle oynamak çok daha zevkli
  • millet yeni yükledim oyunun videosunu izledim tam menu gelecekken şu hatayı aldım :

0x22518112 adresindeki yönerge, 0x0fed7190 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı.

sorun nedir bilen var mı ?
  • oyunu yamasız oyna
    yama yaptınmı

en önemlisi oyunu kurarken hardiskin düzenli olması sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 29 Ocak 2010; 16:48:00 >
  • yamayı yaptım sorun düzeldi
  • ilginç bende de yamasız çalışmıştı
  • bende oyunu yükledim 1.02 patch yükledim crack yaptım fakat oyun açılmıyor. Ekran karaıyor 2-3 sn sonra masaüstüne atıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa sevinirim.
  • ekran kartıyla alakalı olabilir ya yetersiz geliyor yada sürücü yüklenmemiş olabilir
    diğer seçenek ise oyunu düzgün yüklememiş olabilirsin...
    bir de ace mega codec paketi yüklüyse oyunun açılış videosunu çalıştırmaya kalkıp oyunu kitleyebiliyior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 9 Ağustos 2010; 18:26:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.