Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen hocam şu ekran kalitesi çözünürlük olayını netleştirmemize yardımcı olursan çok iyi olacak. Herkes çözünürlük üstüne gidince
    insanın aklından şüphe gitmiyor. Birde kamera kalitesi kafamı karıştırdı. Gerçi yukarıda resim felan paylaşmışsın eline sağlık.
    Gündüz yaptığın çekimler ideal gibi ama akşam çekilenler pek hoşuma gitmedi.
    Bu arada telefonun tanıtımında gösterilen çekilmiş resimler bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası sanki reklam için başka cihazla çekilmiş gibi duruyor.
    Belkide doğrudur ama ?? Örnek;

    http://www.akortek.org/download/evoP60_Fotograflar/IMG_20140117_095210.jpg
    http://www.akortek.org/download/evoP60_Fotograflar/IMG_20140118_111046.jpg
    http://www.akortek.org/download/evoP60_Fotograflar/IMG_20140118_110934.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih7106 -- 29 Ocak 2014; 17:51:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimuzel73

    Evet İsa_001453'e katılıyorum...

    Ben Sağlık Bakanlığı bilgi işlemde teknisyen olarak çalışıyorum biz burada iki arkadaş gmd 4 gb aldık ilk çıkan partiden ve bizden sonra tavsiyemiz üzerine yaklaşık 25 kişi gmd 4 gb aldı ve 2. partiden 16 gb alanlarda oldu şu anda 30*35 kişi kullanıyor ve çok memnunlar benim gibi gmd 1 in fiyatını düşürün 2 yide 700 tl civarı verin satışınız artsın pazarda söz sahibi olun ve ayrıca bir kaç özellik akıllı bekleme ,temassız algılama gibi eklerseniz s3 s4 den bile neredeyse iyi olur benim tavsiyem emin olun ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir alır yürürsünüz reklamınızı kullanıcılar yapar benim ve arkadaşlarım gibi bu pazar çok büyük bir şekilde tutunmak gerekir buda kullanıcılar sayesinde olur insanlar makul fiyata cihaz sahibi olsunlar abes paralar vermesinler gelin son kullanıcılar olarak kulak ardı etmeyin bizi dinleyin.

    Dolar 2.3 tl'i görmüş. bu istekler ancak güzel temenniler olur başka da bişey olmaz. Dolar düşmeden indirim beklemeyelim biz.




  • bu tel QHD olarak bence GMD ye 10 basar ...
    Discovery şu saatten sonra artık yeni bir model sunmadıkça satış yapamaz ....
  • korth kullanıcısına yanıt
    @korth paylasimlariniz icin tesekkurler.buyuk ekranli fiyati uygun bir telefon dusunuyorum.bakalim hayirlisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • watchman07 W kullanıcısına yanıt
    @watchman07 karsilastirmak lazim imkan olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran incelemesi yapılırsa çok iyi olur.
    Hangi marka ekran kullanılmış bilen varmı?
  • Beklemedeyim 50-100 tl lik bir indirimde alıcam.
  • Bende bu üründen aldım gayet memnunum 650 tl geldi bonus kampanyası ile birlikte. Elimde gmd var onunla kıyaslarsak telefonda bence yazılım sıkıntısı dışında bir eksik yok hatta fazlası var. Tabi tercih meselesi. Ayrıca firmaya sorduğum her sorunun cevabını aldım. İlk elinize aldığınızda çok büyük ve kullanışsız olduğunu anlıyorsunuz fakat sonradan kararınız değişiyor hatta. 4.7" 5" telefonlar küçük geliyor. Telefonun bir karizması ağırlığı mevcut kesinlikle bazen çıkarmaya korkuyoruz çünkü bütün gözler size çevriliyor. Bana sorarsanız piyasada bu fiyata rakibi yok. GMD ile kıyaslarsak bariz yazılım sıkıntısı mevcut düzelebilir. Donanım olarak GMD den sadece eksiği çözünürlük belki 720p yapsalar daha başarılı olurdu. Benim çözünürlük sıkıntım yok ama olan varsa almasın diyebilirim. Artılarına gelirsek. Ekran 6" mükemmel kullanım rahatlığı sağlıyor benim gibi görme sorunu olanlar için. tabi iki elle çünkü tek elle kullanmak mümkün değil. :))), hediye edilen araç tutucu mükemmel, telefon kasası ve dizaynı mükemmel bir çok firmada bu kalite görmedim diyebilirim. Hediye edilen kapaklı kılıf ve ön pencere başarılı.. hareket algılayıcı var ve stabilize çalışıyor ilerde geliştirilebilir. Bildirim ışığı var fakat sadece şarj esnasında ve USB port takılıyken kırmızı loş bir ışık yanıyor, düzeltilebilir. Pil gücü yetersiz görünse bir kaç dolumdan sonra tam günü rahatlıkla çıkardığı gördüm. Hatta neredeyse bir ara 3-4 saat aralıksız kullanmama rağmen şaşırtıcı. Çift hat var ve aynı anda iki hatta aktif destekliyor, çok başarılı. Telefon saf android olarak geliyor firma sadece birkaç program oyun kurmuş ama onlarda silinebiliyor. Kendi hafızasında sorun yaşamadım. Açılış hızı gerçekten mükemmel karşısında duracak telefon bulamadım. Ses açma kapama, Güç tuşu çok şık ve kullanışlı takılma olmuyor. Telefonla birlikte 2 adet ekran koruyucu geliyor. hatta birisi yapıştırılmış size sadece üst korumayı çıkarmak düşüyor. Menü kullanım hızı gayet güzel, Oyun fazla oynamam ama en ağır oyunları denedim kasma donma takılma olmadı. sayısız uygulama yükledim kaldırdım sıkıntı çekmedim. Benim için ürün yeterli f/p olarak görüyorum benim nacizane fikrim tabiki büyük firmaların telefonlarıyla kıyaslamak mümkün değil. Muadili telefonlardan Artısı var eksiği yok. Sadece firmanın yazılım olarak arkasında durması gerekli. herkese faydalı olmuştur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarslan2004 -- 30 Ocak 2014; 9:27:37 >




  • zwarrior kullanıcısına yanıt
    Dolar Samsung Sony LG HTC onlara etkilemiyormu her geçenggün fiyatları düşüyortaksitler azalacak bahanesi ile hergun bi kampanya.

    SSen yoksa GMD nin adamimisin :) destekle sene bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben aldım 690 TL değerlendirmem gayet iyi gmd daha sağlam duruyor yanlız çok büyük zaten eşime aldim sen sörler biraz ayar istiyor özellikle yakınlık sensörü oyun performansı gayet iyi açılma ve kapanma çok hızlı kulaklık sesi az bakalım programla yüksekte bilinir begerlendirmen 10 üzerinden 7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında piyasaya çıkacak çıkmış ve hemen hemen birbiri ayarında 15-20 model var ve taksit sayısı 6'ya düşüyor.Bu yüzden herkes fiyat düşürmek zorunda yoksa telefonları elinde patlar.
  • alarslan2004 A kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden aldın ?
  • sso S kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alarslan2004

    Gittigidiyor...

    hocam lütfen bir videosunu cekip koyarmısınız ekran kalitesini görmemiz acısından
  • Donanım haber alip bi tane incelese ya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emozittin E kullanıcısına yanıt
    Çekmeye çalışırım... neleri merak ediyorsun ona göre bilgi vereyim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isa_001453

    Donanım haber alip bi tane incelese ya :)

    donanım haber niye alsın? şirketten yollarlarsa incelerler tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 inçe qhd nedir? çamur gibi görüntü verir o. almayı düşünen arkadaşlar discovery elite'i beklesin bence
  • Hacılar ekran karşılaştırma videosu var izlemediniz mi ?
  • bu telefonun ekranı 6 inç değilde 5 inç full HD olsaydı en az 2 kat fazla satardı
    bu haliyle ofsayt :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.