Şimdi Ara

!!! DARK ALEX ARTIK FIRMWARE KIRMAYACAK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dark Alex'in sitesinde yaptığı açıklamayı çeviri yöntemiyle sizlere yazıyorum:

"Yoruldum, yoruldum, yoruldum. Ben zaten kişisel hayatımda yorulmuştum, ve artık "gerçek" hayatımda da yorulmaya başladım.

Bu yıl kanser yüzünden 2 aile ferdi hayatını kaybetti, biri geçen hafta, ve ailemin ihtiyacı olan SON ŞEY o o***pu çocuğu dark-alex.com yüzünden meydana gelen kargaşadan kaynaklanan yasal problemlerdi.

PSP programcılığını ve kötü bir şeye sebep olmayı eğlence için kullanıyordum. Bu benim için aklımı karıştırıp, beni hayatın karanlığına atan bir hobiydi. Şu an için büyük bir şirket tarafından yapılmış bir sistemin kodunu anlamak benim gerçekten zevkti.

Ama bazı salaklar hayatımın en kötü anında bana saldırdılar ve benim adımı kötü amaçlara kullandılar. İşte bu beni eğlencenin fikrinden uzaklaştırdı.

Açıkçası, artık kendimi güvende hisstemiyorum. Bilgisayarımı güvende hissetmiyorum. Bunun yüzünden, PSP ile ilgili hiçbir şey yapmamayı düşünüyorum."

Ayrıca yazının son bölümlerinde dark-alex.com diye brick edici programların bulunduğu sitenin sahibinin de Dark-Alex ile İspanya'nın aynı ilçesinde yaşadığını yazıyor. Bunu da gerçek Dark-Alex kara talih olarak tanımlıyor...

• Arkadaşım yuhhh yani bu 2 ay önceki bi olay neden insnaalrı yanlış yönlendiriyorsunuz

Evet alex böyle bi açıklama yaptı sonrada geri döndü ki ne dönüş bomba gibi,

Bak 28-11-06, 18:35 tarihinde bu linkte verildi bu haber;

Dark_Alex PSP Hackerlığını Bırakıyor Mu?http://www.nextpsp.com/forum/showthread.php?t=6709&highlight=Dark+Alex

Ondan sonrada bu tarihte geri döndü işte; 05-12-06, 14:54

Dark_Alex Geri Döndü! TA082-2.71'ler için HEN D-DevHook 0.51

http://www.nextpsp.com/forum/showthread.php?t=6997&highlight=Dark+Alex

-YILDIZLI LİNKLER "n.e.x.t.p.s.p.c.o.m"

BİDAHA SAKIN AMA SAKIN İNSNAALRI YANILTMAYIN

• NE ADMMIŞBE SU LINK LERİ GÜNCELLE DOSTUM

Orjinalden alıntı: djexe

NE ADMMIŞBE SU LINK LERİ GÜNCELLE DOSTUM

ya sen Türkmüsün yoksa Ecnebi gavurmusun dostum, bunu bilelimde ona göre konuşalım, çünkü yazdıklarından bi *ok anlamıyorum hep kelime ve yazım hatası yapıp Türkçeyi yanlış kullanıyorsun, noktalama hatasını bırak, yok bile,

Bide büyük harfle yazma, iğrenç cümle kuruyosun sana Türkçe Öğreten Öğretmene sevgiler & saygılar.

haber eski aldırmayın

Orjinalden alıntı: ReBOY

quote:

Orjinalden alıntı: djexe

NE ADMMIŞBE SU LINK LERİ GÜNCELLE DOSTUM

ya sen Türkmüsün yoksa Ecnebi gavurmusun dostum, bunu bilelimde ona göre konuşalım, çünkü yazdıklarından bi *ok anlamıyorum hep kelime ve yazım hatası yapıp Türkçeyi yanlış kullanıyorsun, noktalama hatasını bırak, yok bile,

Bide büyük harfle yazma, iğrenç cümle kuruyosun sana Türkçe Öğreten Öğretmene sevgiler & saygılar.

uğraşmayalım adamla ne hali varsa görsün
    ayrıca yeni yılın kutlu olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen tepkinin neler olacağını öğrenmek için yazılmış bir makaleydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GraNZt -- 1 Ocak 2007; 11:19:34 >
  • valla ya cocuk bi ihmallik yapmıs öldürdünüz güzelce uyarsanıza sanki birine tecavüzmü etti bu günlerde herkesin sinirleri tepesinde sakinlik biraz hepimiz kardesiz nie birbirinizi üzüyorsunuz böle

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • Yavaş bıraksın. Birde kaç ay önceki haber , adam hala yeni versiyonlar , modlar yapıyor. Bırakmış mı? Hayır.

Orjinalden alıntı: mc.kork

valla ya cocuk bi ihmallik yapmıs öldürdünüz güzelce uyarsanıza sanki birine tecavüzmü etti bu günlerde herkesin sinirleri tepesinde sakinlik biraz hepimiz kardesiz nie birbirinizi üzüyorsunuz böle

hüü . dövüyolar beni. döv döv pat et!

• harbi mad skillz kusra bkma yaa... bu tpkileri sna deil djexe ye gostermk gerekr...ksra bkma harbi yaw...hpsi djexe nin sucu form ne hle geldi yaw
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.